Karolina. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A ja teraz na trójkach jadę, prawie z każdego przedmiotu ;) Ale to liceum, więc jak to nasz sor od PO powiedział: "Trójka to bardzo dobra ocena, pochodzicie jeszcze trochę do szkoły, to i z dwójek będziecie się cieszyć" :lol: W gimnazjum wiadomo że różnie bywało, ale te piątki i czwórki na koniec roku zawsze były - a i czasami szóstka się trafiła. A jak się poszło do najbardziej wymagającego liceum w okolicy, to i taka trójka nie jest złą oceną ;) Quote
Connected Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='slawi']o matko, co to? :) nowy znajomy Agnieszki :evil_lol: [quote name='Gucci13']hej:multi: ratulujemy 5 z gegry, ja narazie mam dwie 3:evil_lol: a tamten Edzio bardziej mi się podobał:loveu: a dziękuję :oops: a mi w tym roku z giełdy baardzo dobrze idzie ;) [quote name='Yoko2009']Cześć Pączusie:) Hej:loveu: [quote name='Karolina.']A ja teraz na trójkach jadę, prawie z każdego przedmiotu ;) Ale to liceum, więc jak to nasz sor od PO powiedział: "Trójka to bardzo dobra ocena, pochodzicie jeszcze trochę do szkoły, to i z dwójek będziecie się cieszyć" :lol: W gimnazjum wiadomo że różnie bywało, ale te piątki i czwórki na koniec roku zawsze były - a i czasami szóstka się trafiła. A jak się poszło do najbardziej wymagającego liceum w okolicy, to i taka trójka nie jest złą oceną ;) no w liceum to trudniej wiadomo.. obawiam się wlaśnie tych cały testów, nowej szkoły..Gim i podstawówkę mam w tej samej szkoły, czyli od najmłodszych lat chodzę to tej samej szkoły znane twarze znani nauczyciele a to wszystko ma się zmienić . eh Quote
*Jot* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Cześć Werka i Pączuś :multi: A tutaj szkoła i lekcje :D Quote
Gucci13 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Connected napisał(a):no w liceum to trudniej wiadomo.. obawiam się wlaśnie tych cały testów, nowej szkoły..Gim i podstawówkę mam w tej samej szkoły, czyli od najmłodszych lat chodzę to tej samej szkoły znane twarze znani nauczyciele a to wszystko ma się zmienić . eh my tez mamy gim i podstawowke w jednym:p jeszcze ten i następny rok i do liceum:lol: Quote
Marzena* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Werka i Pączuś :multi: A tutaj szkoła i lekcje :D Hihi widzisz Jolek my juz tu za stare ;) Cześć Pączusie :) Quote
*Jot* Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cześć Weronika i Pączuś :multi: Viky i Ja napisał(a):Hihi widzisz Jolek my juz tu za stare ;) Cześć Pączusie :) Jak my???? :crazyeye: Ty to rozumiem-prawie siedemdziesiątka na karku. :evil_lol: Ale ja??? Ledwo trzydziestka :eviltong: Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cześć Weronika :p jak w szkole :razz: u mnie kartkówka z biologi - porażka :roll: Quote
Connected Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Werka i Pączuś :multi: A tutaj szkoła i lekcje :D Cześć :loveu: no niestety , ale mamy już weekend :multi: Gucci13 napisał(a):my tez mamy gim i podstawowke w jednym:p jeszcze ten i następny rok i do liceum:lol: a u mnie to już ostatni rok w gim.. szybko strasznie zleciało chrupcia napisał(a):Cześć Weronika :p jak w szkole :razz: u mnie kartkówka z biologi - porażka :roll: Hej ;) a z czego miałaś konkretnie ?:eviltong: a u mnie super dziś, z niemca nic się nie uczyłam praktycznie ,a tyle słówek było do nauczenia. na kartkówce pani dała nam 10. 5- dostałam :multi::multi: szok przeżyłam :oops: jot11 napisał(a):Cześć Weronika i Pączuś :multi: Jak my???? :crazyeye: Ty to rozumiem-prawie siedemdziesiątka na karku. :evil_lol: Ale ja??? Ledwo trzydziestka :eviltong: Viky i Ja napisał(a):Hihi widzisz Jolek my juz tu za stare ;) Cześć Pączusie :) Cześć dziewczyny, jakie tam stare bez przesady :lol: Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 krzyżówki genów... na lekcji w domu robiłam wszystko sama, rozumiałam, dała pani kartke z zadaniami, a ja szok - nic nie umiem :o i cepa będzie na sto pro :roll: poprawić będę musiała :placz: Quote
Connected Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 to niedobrze :sad: my jeszcze genetyki nie mieliśmy, ale koleżanka z którą siedzę bardzo lubi biole i miała te krzyżówki na kółku dodatkowym więc pomoże jakby co :D Quote
*kleo* Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Te krzyżówki z genetyki są proste, w ogóle genetyka to był mój ulubiony dział :p A na I roku studiów miałam genetykę jako osobny przedmiot, tam to dopiero można było rozwinąć skrzydła ;) Quote
kiniaaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ooo ja też coś tam z krzyżówek genów kojarzę z biologii :p widzisz, Klaudia tak to lubi, to może korków Ci udzieli ;) Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja też te krzyżówki sama robiłam i nawet tłumaczyłam kilku osobom te krzyżówki, a przyszło coś napisać to taka pustka mnie dopadła że masakra... :roll: wszystko mi się pomieszało te heterozygoty, homozygoty :shake: Quote
Connected Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 *kleo* napisał(a):Te krzyżówki z genetyki są proste, w ogóle genetyka to był mój ulubiony dział :p A na I roku studiów miałam genetykę jako osobny przedmiot, tam to dopiero można było rozwinąć skrzydła ;) ja za biologią nie przepadam :eviltong: niektóre dokładne rzeczy mnie po prostu brzydzą :oops: ale taki naj dział to chyba o człowieku , bo to mnie ciekawi akurat ;) chrupcia napisał(a):Ja też te krzyżówki sama robiłam i nawet tłumaczyłam kilku osobom te krzyżówki, a przyszło coś napisać to taka pustka mnie dopadła że masakra... :roll: wszystko mi się pomieszało te heterozygoty, homozygoty :shake: mi się zawsze wszystko miesza jak się mocna zdenerwuję przed sprawdzianem , a odp ustnych to już w ogóle nie lubię , zaraz zaczynam się trochę jąkać nie wiem co mówić słowa mi z głowy wypadają :evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja biologię lubię, ale zależy jaki dział. W gimn. lubiłam się uczyć o anatomii człowieka, natomiast nienawidziłam tematów typu ochrona przyrody itd. Nuuuda :roll: Cześć Pączusie :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hej wam :multi: kiedy nowe fotki :mad: Quote
kiniaaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hej ;) mam ochotę na coś słodkiego, może być pączuś :p Quote
Connected Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Karolina. napisał(a):Ja biologię lubię, ale zależy jaki dział. W gimn. lubiłam się uczyć o anatomii człowieka, natomiast nienawidziłam tematów typu ochrona przyrody itd. Nuuuda :roll: Cześć Pączusie :loveu: właśnie o człowieku lubię też, ekologia itp też mnie nudzą :evil_lol: a znów te tkanki różne to mnie brzydzą troszkę :oops::eviltong: Hej Ola & Kajtek napisał(a):Hej wam :multi: kiedy nowe fotki :mad: Cześć ;) nowe fotki dam wieczorem , muszę je wgrać i zlinkować :p kiniaaa napisał(a):Hej ;) mam ochotę na coś słodkiego, może być pączuś :p Cze :cool3: a proszę , jak masz ochotę bierz. Oferuję i żywego i takiego do jedzenia :evil_lol::evil_lol: agamewa napisał(a):Cześć Weronika,część Pącz:multi: Hej Aga :multi: Oj dziewczyny, Pączek się dzis wyhasał, teraz leży zmęczony. U babci byłam na wsi a tam duża działka, to jak go spuściłam to od razu dyla dał :evil_lol: naganiał się za wszystkie czasy, i jeszcze z psem się bawił drugim ;) Tak jak już pisałam później wkleję zdjęcia :p Quote
Yoko2009 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czesć Pączusie:) wpadnijcie raz jeszcze jest wiecej fotek i filmik:) Quote
kiniaaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Connected napisał(a):Oj dziewczyny, Pączek się dzis wyhasał, teraz leży zmęczony. U babci byłam na wsi a tam duża działka, to jak go spuściłam to od razu dyla dał :evil_lol: naganiał się za wszystkie czasy, i jeszcze z psem się bawił drugim ;) Tak jak już pisałam później wkleję zdjęcia :p No to super, że się chłopak wyhasał :D trzeba korzystać z ostatnich kilku dni ładnej pogody ;) Więc czekamy na fotki... :p I przy okazji wpadnij do nas na coś nowego :D Quote
slawi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Connected napisał(a):ja za biologią nie przepadam :eviltong: niektóre dokładne rzeczy mnie po prostu brzydzą :oops: ale taki naj dział to chyba o człowieku , bo to mnie ciekawi akurat ; no, takie płazińce albo jeszcze gorzej obleńce fuj pogoda była dzisiaj idealna na zmęczenie naszych psiaków ale nam się spacer nie zmieścił w programie ....przestawiamy meble żeby miejsce na klatkę zrobić :) czekamy na zdjęcia Quote
Recommended Posts