Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :p

Widzę, że tematy ślubnych sesji poruszałyście, to Wam powiem, że jak dla mnie świetną sesję miała moja przyjaciółka.
U nas większość robi sobie zdjęcia w parku przy stawie z łabędziami, albo na starówce.
A moja Madzia sobie wymyśliła, że po sesji na starym mieście pojechali sobie za most, na drugą stronę Wisły. Tam już się zaczyna wieś, łąki i te sprawy, więc zrobili sobie sesje na łące przy wale, w trawie i polnych kwiatach :p A najlepsze było ostatnie zdjęcie - Madzia wlazła w kiecce do Wisły i ma jak tak sobie stoi w białej sukni, welonie i wodzie po kolana :evil_lol:

Posted

Jasne, oczywiście, że po ;) Po tej wodzie już nie wyglądała ciekawie, a przez to kulanie w trawie w drodze powrotnej wyskoczył z niej wielki pasikonik :evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Cześć Weronika :multi:
Pączki wczoraj jadłam.Pyyyyyyszne były. :diabloti: :lol:

Cześć Jola, znów temat jedzonka zostaje poruszony :cool3: a tak się składa że mi w brzuchu burczy ,ale leży koło mnie taki duuży Pączek , chyba się skuszę :diabloti:

Yoko2009 napisał(a):
Witam sie pieknie wtorkowo:)

Cześć :multi:

andzia23 napisał(a):
Cze Pączusie.
Mniam tez bym zjadła albo zamiast tego obejrzałabym jakieś słodkie pączkowe zdjatka:lol:

Hej :lol: oj z fotkami kulawo u nas ostatnio :eviltong:

Mawe napisał(a):
My się również witamy :)

Hej ;)

*kleo* napisał(a):
Cześć :p

Widzę, że tematy ślubnych sesji poruszałyście, to Wam powiem, że jak dla mnie świetną sesję miała moja przyjaciółka.
U nas większość robi sobie zdjęcia w parku przy stawie z łabędziami, albo na starówce.
A moja Madzia sobie wymyśliła, że po sesji na starym mieście pojechali sobie za most, na drugą stronę Wisły. Tam już się zaczyna wieś, łąki i te sprawy, więc zrobili sobie sesje na łące przy wale, w trawie i polnych kwiatach :p A najlepsze było ostatnie zdjęcie - Madzia wlazła w kiecce do Wisły i ma jak tak sobie stoi w białej sukni, welonie i wodzie po kolana :evil_lol:

Hej
to fajny pomysł mieli, oryginalny :p ale troszkę szkoda sukni hehe :evil_lol:

jakby mi taki pasikonik wyskoczył to bym chyba zawału dostała :evil_lol::evil_lol:

Wiecie coo, wchodzę dziś do pokoju patrzę a tu pełno gąbki leży . Pączek postanowił wygryźć dziurę w swoim legowisku :mad:

Posted

Connected napisał(a):

Wiecie coo, wchodzę dziś do pokoju patrzę a tu pełno gąbki leży . Pączek postanowił wygryźć dziurę w swoim legowisku :mad:

Mały rozrabiaka :D dogadaliby się z Antosiem ;)

Posted

Connected napisał(a):
Hej
to fajny pomysł mieli, oryginalny :p ale troszkę szkoda sukni hehe :evil_lol:

jakby mi taki pasikonik wyskoczył to bym chyba zawału dostała :evil_lol::evil_lol:

Co tam szkoda, przecież i tak już jej nigdy nie założy, a za to ma świetną fotę :p

Ona prawie dostała :evil_lol:

Posted

[quote name='Absolultely Spotless']Co tam u was ?

u nas wszystko dobrze , leżymy odpoczywamy :lol:

[quote name='agamewa']Cześć Weronika:)zapraszałaś nas z Edziem więc jesteśmy;)Edzio coś pięknieje ostatnio,taki ładny chłopak z niego....amerykański:evil_lol:

łooo matko, dobrze że na łóżku siedzę , bo z krzesła mogłabym spaść :evil_lol: Edzio powala urodą :cool3:
ciekawe co najbardziej jeść lubi :evil_lol::evil_lol:

[quote name='kiniaaa']Mały rozrabiaka :D dogadaliby się z Antosiem ;)
oj dogadaliby się na pewno :evil_lol: roznieśli by razem mieszkanie :evil_lol:

[quote name='*kleo*']Co tam szkoda, przecież i tak już jej nigdy nie założy, a za to ma świetną fotę :p

Ona prawie dostała :evil_lol:

Ale jakoś z sentymentu trzymałabym tą suknie, a taka z rzeki wyjęta to raczej już się do niczego nie nadaje :evil_lol:

W przyszłą sobotę do nas ciocia na parę dni przyjeżdża, ciekawe jak Pączek zareaguje na nową osobę w domu :evil_lol::evil_lol:
Dziewczyny muszę się chyba pochwalić :oops: dostałam dzisiaj 5 z geografii , miałam prowadzić lekcję o słowacji , tzn opowiedzieć. Myślałam że mi z nerwów serducho wyskoczy :diabloti:

Posted

Gratuluje :) ja wczoraj pierwszą jedynke z geografii dostałam i jutro ide poprawić (zrobiła kartkówke, a ja po chorobie nie miałam odp zeszytu i nic nie wiedziałam)

Posted

Connected napisał(a):
ja jedynki to chyba żadnej nie mam jeszcze, ale słabe oceny z polaka i z maty wpadły ;/

ale mi chodziło o pierwszą jedynke z geografii w historii :evil_lol:
z matmy ok, z polaka też, gorzej z angielskim :p

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Weronika:)zapraszałaś nas z Edziem więc jesteśmy;)Edzio coś pięknieje ostatnio,taki ładny chłopak z niego....amerykański:evil_lol:

o matko, co to? :)