chrupcia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 aha, no to tak jak ja musowo musze pooglądać :) dla mnie ten film jest super :) lubie takie filmy o wojnie. Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Mnie też bardzo ciekawią, poza tym takie ładne chłopaki grają tam :cool3: hehe Quote
*Jot* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cześć Weronika :multi: Pączki wczoraj jadłam.Pyyyyyyszne były. :diabloti: :lol: Quote
andzia23 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cze Pączusie. Mniam tez bym zjadła albo zamiast tego obejrzałabym jakieś słodkie pączkowe zdjatka:lol: Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cześć :p Widzę, że tematy ślubnych sesji poruszałyście, to Wam powiem, że jak dla mnie świetną sesję miała moja przyjaciółka. U nas większość robi sobie zdjęcia w parku przy stawie z łabędziami, albo na starówce. A moja Madzia sobie wymyśliła, że po sesji na starym mieście pojechali sobie za most, na drugą stronę Wisły. Tam już się zaczyna wieś, łąki i te sprawy, więc zrobili sobie sesje na łące przy wale, w trawie i polnych kwiatach :p A najlepsze było ostatnie zdjęcie - Madzia wlazła w kiecce do Wisły i ma jak tak sobie stoi w białej sukni, welonie i wodzie po kolana :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 O to fajne zdjęcie takie orginalne..ale to chyba było po ślubie???bo taka kiecka wyjęta z wody to ups... Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jasne, oczywiście, że po ;) Po tej wodzie już nie wyglądała ciekawie, a przez to kulanie w trawie w drodze powrotnej wyskoczył z niej wielki pasikonik :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ojojoj to miała dziewczyna przygodę:eviltong: Quote
Connected Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Weronika :multi: Pączki wczoraj jadłam.Pyyyyyyszne były. :diabloti: :lol: Cześć Jola, znów temat jedzonka zostaje poruszony :cool3: a tak się składa że mi w brzuchu burczy ,ale leży koło mnie taki duuży Pączek , chyba się skuszę :diabloti: Yoko2009 napisał(a):Witam sie pieknie wtorkowo:) Cześć :multi: andzia23 napisał(a):Cze Pączusie. Mniam tez bym zjadła albo zamiast tego obejrzałabym jakieś słodkie pączkowe zdjatka:lol: Hej :lol: oj z fotkami kulawo u nas ostatnio :eviltong: Mawe napisał(a):My się również witamy :) Hej ;) *kleo* napisał(a):Cześć :p Widzę, że tematy ślubnych sesji poruszałyście, to Wam powiem, że jak dla mnie świetną sesję miała moja przyjaciółka. U nas większość robi sobie zdjęcia w parku przy stawie z łabędziami, albo na starówce. A moja Madzia sobie wymyśliła, że po sesji na starym mieście pojechali sobie za most, na drugą stronę Wisły. Tam już się zaczyna wieś, łąki i te sprawy, więc zrobili sobie sesje na łące przy wale, w trawie i polnych kwiatach :p A najlepsze było ostatnie zdjęcie - Madzia wlazła w kiecce do Wisły i ma jak tak sobie stoi w białej sukni, welonie i wodzie po kolana :evil_lol: Hej to fajny pomysł mieli, oryginalny :p ale troszkę szkoda sukni hehe :evil_lol: jakby mi taki pasikonik wyskoczył to bym chyba zawału dostała :evil_lol::evil_lol: Wiecie coo, wchodzę dziś do pokoju patrzę a tu pełno gąbki leży . Pączek postanowił wygryźć dziurę w swoim legowisku :mad: Quote
chrupcia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cześć Weronika :) Jazz też tarmosi poduszki takie co ma do leżenia :p ale nie porwał ich jeszcze. Quote
Connected Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Cze Kasia ten mój mały rozbójnik to by miał dzień stracony jakby coś nie narozrabiał:evil_lol::evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cześć Weronika:)zapraszałaś nas z Edziem więc jesteśmy;)Edzio coś pięknieje ostatnio,taki ładny chłopak z niego....amerykański:evil_lol: Quote
kiniaaa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Connected napisał(a): Wiecie coo, wchodzę dziś do pokoju patrzę a tu pełno gąbki leży . Pączek postanowił wygryźć dziurę w swoim legowisku :mad: Mały rozrabiaka :D dogadaliby się z Antosiem ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 karkakarka napisał(a):o mój Boże !! co to za Edek :shock: No co to mój narzeczony:eviltong: Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Connected napisał(a):Hej to fajny pomysł mieli, oryginalny :p ale troszkę szkoda sukni hehe :evil_lol: jakby mi taki pasikonik wyskoczył to bym chyba zawału dostała :evil_lol::evil_lol: Co tam szkoda, przecież i tak już jej nigdy nie założy, a za to ma świetną fotę :p Ona prawie dostała :evil_lol: Quote
Connected Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Absolultely Spotless']Co tam u was ? u nas wszystko dobrze , leżymy odpoczywamy :lol: [quote name='agamewa']Cześć Weronika:)zapraszałaś nas z Edziem więc jesteśmy;)Edzio coś pięknieje ostatnio,taki ładny chłopak z niego....amerykański:evil_lol: łooo matko, dobrze że na łóżku siedzę , bo z krzesła mogłabym spaść :evil_lol: Edzio powala urodą :cool3: ciekawe co najbardziej jeść lubi :evil_lol::evil_lol: [quote name='kiniaaa']Mały rozrabiaka :D dogadaliby się z Antosiem ;) oj dogadaliby się na pewno :evil_lol: roznieśli by razem mieszkanie :evil_lol: [quote name='*kleo*']Co tam szkoda, przecież i tak już jej nigdy nie założy, a za to ma świetną fotę :p Ona prawie dostała :evil_lol: Ale jakoś z sentymentu trzymałabym tą suknie, a taka z rzeki wyjęta to raczej już się do niczego nie nadaje :evil_lol: W przyszłą sobotę do nas ciocia na parę dni przyjeżdża, ciekawe jak Pączek zareaguje na nową osobę w domu :evil_lol::evil_lol: Dziewczyny muszę się chyba pochwalić :oops: dostałam dzisiaj 5 z geografii , miałam prowadzić lekcję o słowacji , tzn opowiedzieć. Myślałam że mi z nerwów serducho wyskoczy :diabloti: Quote
chrupcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Gratuluje :) ja wczoraj pierwszą jedynke z geografii dostałam i jutro ide poprawić (zrobiła kartkówke, a ja po chorobie nie miałam odp zeszytu i nic nie wiedziałam) Quote
Connected Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 ja jedynki to chyba żadnej nie mam jeszcze, ale słabe oceny z polaka i z maty wpadły ;/ Quote
chrupcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Connected napisał(a):ja jedynki to chyba żadnej nie mam jeszcze, ale słabe oceny z polaka i z maty wpadły ;/ ale mi chodziło o pierwszą jedynke z geografii w historii :evil_lol: z matmy ok, z polaka też, gorzej z angielskim :p Quote
slawi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Weronika:)zapraszałaś nas z Edziem więc jesteśmy;)Edzio coś pięknieje ostatnio,taki ładny chłopak z niego....amerykański:evil_lol: o matko, co to? :) Quote
Gucci13 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 hej:multi: ratulujemy 5 z gegry, ja narazie mam dwie 3:evil_lol: a tamten Edzio bardziej mi się podobał:loveu: Quote
Recommended Posts