Connected Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Karolina. napisał(a):Lucky też się obsikuje, chociaż zauważyłam znaczną różnicę (na "+"), od kiedy ma krótką fryzurkę ;) Wcześniej to masakra była, a teraz dajemy radę ;) my mamy przecież też krótką fryzurkę i nic do zbytnio nie daje.. dysia-u napisał(a):Pączusie przyszłam podziekować za wsparcie i powiedzieć że juz kciukaski możecie uwolnić dzięki miłego wieczoru życze ok, uwalniamy kciuki i gratulujemy jeszcze raz :multi: dzięki i wzajemnie :lol: *kleo* napisał(a):Na obsikiwanie zwykle działa ogolenie włosów pod brzuchem i po wewnętrznej stronie ud. Chociaż znam kilka takich zdolniachów, co mimo to się zawsze podsikają. :roll: pod brzuszkiem już mu troche zarosło, trzeba będzie wyciąć. Pączul chyba właśnie do takich zdolniachów należy :evil_lol: Ppx napisał(a):Ja mam ten problem z włosami na tyłku, jak Lucy ma srakę, ale to wtedy od razu zad pod prysznic idzie. ;) Co do firanki to nie wiem, bo nie ma, ale może będę mieć ten sam problem, bo planuje jej zapuścić. ;) u nas na szczęście nie mieliśmy problemu takiego jeszcze:p chrupcia napisał(a):co do obisiania firanki, to Jazz już ma i nie pachnie zbyt ładnie z tyłu firanka.. :roll: no właśnie.. wystarczy że Pączek raz nogę zadrze i już cały obsiusiany :shake: Odwiedziłam wasze galerie już, teraz lecę się wygodnie ułożyć i spać niedługo czas najwyższy(tylko musowo jeszcze czas honoru obejrzę) wyspać się muszę - jutro wycieczkę klasową mam :cool3: Jedziemy do Warszawy. Najpierw odwiedzimy Wilanów, potem zakupki i jedzonko w arkadii , a następnie spektakl Romeo i Julia w teatrze Buffo :loveu: :multi: Dobranoc dziewczyny :bye: Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wpadłam się przywitać po kilku dniowej nieobecności i przy okazji zyczę udanej wycieczki :) Quote
kiniaaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ale fajnie, wycieczko będzie jutro:) wycieczki szkolne to fajna sprawa, szkoda że na studiach takich nie robią :razz: Quote
chrupcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Connected napisał(a):(tylko musowo jeszcze czas honoru obejrzę dlaczego musowo ? ja oglądam ten film i bardzo lubię:) no chyba że źle zrozumiałam to co napisałaś :lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Witamy się;)ciekawa jestem jak tam wrażenia po wycieczce,fajnie było? Quote
*kleo* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 kiniaaa napisał(a):Ale fajnie, wycieczko będzie jutro:) wycieczki szkolne to fajna sprawa, szkoda że na studiach takich nie robią :razz: A ja mam wycieczki :eviltong: Tylko trochę inne - np. na fermę drobiu, do obory, albo do parku dzikich zwierząt :p Quote
kiniaaa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 *kleo* napisał(a):A ja mam wycieczki :eviltong: Tylko trochę inne - np. na fermę drobiu, do obory, albo do parku dzikich zwierząt :p hehe fajowo Klaudia masz :) u nas bieda, na zarządzaniu nie ma gdzie wycieczek robić :p Quote
Nati28 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 czesc Paczusie :razz: zazdroszcze wycieczek szkolnych, ale do szkoly bym sie nie cofnela :diabloti: *kleo* napisał(a):A ja mam wycieczki :eviltong: Tylko trochę inne - np. na fermę drobiu, do obory, albo do parku dzikich zwierząt :p mnie tez takie wycieczki edukacyjne czekaja :evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cześć Weronika :multi: Jakie wrażenia po wycieczce? "Romeo i Julia" fajni? :lol: Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 megi82 napisał(a):dobranoc i udanej wycieczki Viky i Ja napisał(a):Wpadłam się przywitać po kilku dniowej nieobecności i przy okazji zyczę udanej wycieczki :) cześć i dziękuję :p chrupcia napisał(a):dlaczego musowo ? ja oglądam ten film i bardzo lubię:) no chyba że źle zrozumiałam to co napisałaś :lol: pewnie źle zrozumiałaś :eviltong: chodziło mi o to że musowo bo nie mogę przegapić tego filmu, bo bardzo lubię :cool3: agamewa napisał(a):Witamy się;)ciekawa jestem jak tam wrażenia po wycieczce,fajnie było? jot11 napisał(a):Cześć Weronika :multi: Jakie wrażenia po wycieczce? "Romeo i Julia" fajni? :lol: Oj dziewczyny, wycieczka była cudowna :loveu: troche wam opowiem :evil_lol: Wilanów- pięknie tam jest, w środku te rzeźby i obrazy zrobiły na mnie ogromne wrażenie .Pani przewodnik przekazała nam bardzo dużo ciekawych rzeczy , bo mieliśmy tam coś w rodzaju takiej lekcji muzealnej 'Wilanów perlą baroku' ;) Na zakupach tak się nabiegałam , że ho ho :evil_lol: nogi mnie bolały potem okropnie, no i jeszcze ciocię swoją spotkałam :cool3: A w teatrze ?! świetnie było ! w sumie to był mój 2 spektakl w życiu, ale pokochałam teatr, te emocje :loveu: Efekty super, skakali , strzelali, jeździli na motorach :cool3: Z takich znanych osób to udział brali Artur Chamski i Natasza Urbańska :) Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No to fajne wrażenia;)Ja w Wilanowie miałam nagrywany filmik w sukni ślubnej do reportażu przed ślubem..taki wstęp. Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 oo to fajnie się to musiało prezentować ;) jeszcze muszę wyciągnąć rodziców do zamku ujazdowskich , bo z ulicy widziałam kawałek i podobało mi się:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Connected napisał(a):oo to fajnie się to musiało prezentować ;) jeszcze muszę wyciągnąć rodziców do zamku ujazdowskich , bo z ulicy widziałam kawałek i podobało mi się:eviltong: Niooo wszyscy się patrzyli heh:)a ja zapylałam w białej sukni i welonie.. Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hej Pączki :) super, ze wycieczka udana :) A Ty Aga fajnie miałaś:lol: ja do ślubu mam jeszcze kilka lat (chyba?) i też bym chciała coś takiego oryginalnego:razz: Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 takiee romantyczne, u nas to wszyscy do opinogóry jeżdżą na fotki przed ślubem , to znaczy większość :) ale teraz nawet opłaty wprowadzili za takie sesje :mad: Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 kiniaaa napisał(a):Hej Pączki :) super, ze wycieczka udana :) A Ty Aga fajnie miałaś:lol: ja do ślubu mam jeszcze kilka lat (chyba?) i też bym chciała coś takiego oryginalnego:razz: oj taaak, ja to bym chciała na jakiejś wierzy eiffla ślub wziąć, ale na razie chyba za wcześnie na planowania, sporo za wcześnie. Poza tym jestem ciekawa co by mój przyszły mąż powiedział na takie pomysły :D Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hmmm piękny początek miłości był u mnie tylko jej koniec już nie był piękny:( Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 agamewa napisał(a):Hmmm piękny początek miłości był u mnie tylko jej koniec już nie był piękny:( U mnie też początki były fajne, teraz nie jest zbyt kolorowo:( a co dalej to nie wiem... Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Aga, różnie to bywa, los płata nam figle.. Ale najważniejsze że jesteś teraz szczęśliwa, masz dzieci, Westa i Moniego :calus: Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 O tak..ta odpowiedz zdecydowanie podoba mi się;)oby tylko tak dalej:) Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 kiniaaa napisał(a):U mnie też początki były fajne, teraz nie jest zbyt kolorowo:( a co dalej to nie wiem... Głowa do góry..najważniejsza jest rozmowa..porozmawiajcie tak szczerze od serca co jest nie tak,co nie pasuje ..to czasami polega jeśli ludziom zależy na związku. Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 właśnie, rozmowa dużo daje, trzeba powiedzieć co nam się nie podoba co mogłoby lub powinno wyglądać inaczej druga osoba czasem nie ma pojęcia że coś jest nie tak , a tak to przemyśli to sobie i można myśleć nad zmianami ;) Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Rozmowa była. I ma pojęcie co mi się nie podoba- ale jest zbyt leniwy, żeby to zmienić.. Dziewczyny, chodźcie lepiej do mojej galerii i odpowiedzcie mi na nurtujące mnie pytanie bo sama sobie nie poradzę :D Quote
Connected Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Hmm no to ja nie wiem , musisz go wziąć do galopu :D ..;) Dobra już lece :) Quote
Recommended Posts