Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie liczyłam ile czasu zajmowało mi odetchnięcie :evil_lol:
ale wiem że łatwo nie będzie, Pącz na prawdę jest trudnym uczniem , szczególnie nie wiem jak załatwić sprawę taką że on nie daje się każdemu dotknąć, czasem da się komuś pogłaskać a czasem ucieka.. Nie wiem jaki on ma system wybierania tych ludzi :diabloti:

Posted

Connected napisał(a):
Ten sposób też jest niezły :) tylko jak się często człowiek denerwuję to zbytnio nie dobre dla jakiego wagi hihi , więc wolę nie praktykować

O tak!teraz wiem dlaczego doopa mi tak urosła hehe....

Guest Fusiafusia
Posted

Hej dziewczyny...!!!
co tu tak wesoło :evil_lol:

Posted

Connected napisał(a):
Ee nie przesadzaj :evil_lol:
To raczej się do mnie tyczyć powinno :eviltong:

No a widziałaś foty na yorklandzie????no to wtedy domyślisz się o co mi chodziło...od dziś się ostro odchudzam!!!!

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Hej dziewczyny...!!!
co tu tak wesoło :evil_lol:

Cześć, no to chyba dobrze że wesołoo :evil_lol:

agamewa napisał(a):
No a widziałaś foty na yorklandzie????no to wtedy domyślisz się o co mi chodziło...od dziś się ostro odchudzam!!!!

Widziałam , widziałam - daj spokój z odchudzaniem :evil_lol:. Ja się muszę wziąć za siebie bo ostatnio to na samych czipsach jadę :diabloti: ii daleko nie zajadę jak tak dalej pójdzie :lol:

Posted

No własnie na szczęście niee, chyba po mamie mam mam wagę , jem i jem a nie tyję , i dzięki bogu, ale boję się że po latach mi to wyjdzie więc muszę się wziąć za siebie. No i nie wspomnę że posiłki też przeważnie nie regularnie jadam więc to też nie za dobrze ...

Dobra dziewczyny , zbieram się bo jadę z wujkiem i z tatą do przasnysza samochodziki obejrzeć :) Trzymajcie się

Posted

A ja na diecie i jakoś mnie do jedzenia nie ciąganie jem to co powinnam i bardzo sie ciesze że tak jakoś mnie nie ciągnie :)
czasami przed miesiączką i w trakcie mam ochote na słodkie to wtedy zrobie sobie budyń, albo galaretke i się normuje :p

Posted

dagos1 napisał(a):
Ja też na diecie jestem:-(:-(:-(
A zjadłabym big maca - już chyba z miesiąc za mną chodzi.

Ja bym sobie zjadła Longera i hot wingsa czy jak to się tam pisze z kfc :evil_lol: a najbliższy w płońsku :roll: może to i lepiej bo za częstym bym gościem tam była :oops:

chrupcia napisał(a):
A ja na diecie i jakoś mnie do jedzenia nie ciąganie jem to co powinnam i bardzo sie ciesze że tak jakoś mnie nie ciągnie :)
czasami przed miesiączką i w trakcie mam ochote na słodkie to wtedy zrobie sobie budyń, albo galaretke i się normuje :p

a ja choć może nie wyglądam, pożeram co się da i cały czas głodna chodzę :evil_lol::evil_lol:

Axela_ napisał(a):
A ja chcę zdjęcia Pączka! ;D

To chodź i zrób :diabloti: hehe nie no żartuję. Niedawno fotki z wystawy były , teraz najbliższe może w łikend :eviltong: