Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak na miły początek weekendu, wklejam fotki :cool3:
piękne różyczki dziadkowie mają, więc nie mogłam się oprzeć i cyknęłam fote:lol:

[FONT=Arial]ps. mam jeszcze kilka fotek, ale tak jak pisałam wcześniej zostawię na później żeby było co wstawiać[/FONT] :evil_lol:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej...!!!
wpadlam powiedzieć że w moiej galerii są nowe foty....!!! dziś robiłam... jutro jeszcze dodam kilka :eviltong: :evil_lol: śliczne fotki

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Paczusie:)
a widzialam dzis w sklepie takie lukrowane smakowicie wygladaly;)[/QUOTE]
[quote name='Connected']No hej hej :lol: ja to lubie takie malutkie, okrąglutkie z cukrem pudrem :loveu: ale takie srebrne na czterech łapach też niczego sobie są :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Teraz mi przypomniałyście i narobiłyście smaka na moje ulubione z nadzieniem różanym :loveu: Ale muszą być z jednej konkretnej kawiarenki u mnie w Grudziądzu, tam są najlepsze. I zazwyczaj jeszcze cieplutkie :loveu:

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Hej...!!!
wpadlam powiedzieć że w moiej galerii są nowe foty....!!! dziś robiłam... jutro jeszcze dodam kilka :eviltong: :evil_lol: śliczne fotki[/QUOTE]

Cześć . Byłam widziałam :cool3:
[quote name='slawi']Pączek śliczny:loveu:,
Róże jeszcze kwitną:crazyeye: i trawka jaka zielona jeszcze:crazyeye:[/QUOTE]
Dziękujemy za komplementy, przekażę Pączkowi :lol:
A to dziadek pewnie coś zaczarował z tymi kwiatami i trawką :evil_lol: Moi dziadkowie mają w sumie nie duży ten ogród, ale to ich oczko w głowie(oprócz wnuczków oczywiście:evil_lol:) dbają strasznie :lol:

[quote name='*kleo*']Teraz mi przypomniałyście i narobiłyście smaka na moje ulubione z nadzieniem różanym :loveu: Ale muszą być z jednej konkretnej kawiarenki u mnie w Grudziądzu, tam są najlepsze. I zazwyczaj jeszcze cieplutkie :loveu:[/QUOTE]
no i ja też mam teraz ochotę :evil_lol:

Posted

Ja miałam podobne szelki dla Jazz'a takie z materiału, ale mu się przekszywiały cały czas i luzowały i takie nie wygodne były, teraz mamy w sumie takie sztywniejsze i są OK :)

Posted

Tak, masz rację one się strasznie luzują. Mieliśmy jeszcze dwie pary innych, ale one były z tego typu że pod szyjką szły te paski i pogryzł to tak że niedługo się przerwie, w obydwu ! :angryy:

Posted

U nas właśnie te niebieskie to całkiem długo były , o dziwo-jak miał je na sobie to nie miał za co złapać :evil_lol:
ale kiedyś jak został sam,miał na sobie szelki i jakimś cudem sobie je ściągnął i pogryzł te plastikowe zapięcie :shake::diabloti:

Posted

[quote name='Connected']U nas właśnie te niebieskie to całkiem długo były , o dziwo-jak miał je na sobie to nie miał za co złapać :evil_lol:
ale kiedyś jak został sam,miał na sobie szelki i jakimś cudem sobie je ściągnął i pogryzł te plastikowe zapięcie :shake::diabloti:[/QUOTE]

Ja te niebieskie kupiłam jak Oskar był malutki jeszcze się trzymają bo się do nich nie dobrał:evil_lol: ale on to w ogóle taki jest,że nic mi nie niszczy.

Posted

to masz dobrze, mój to taki rozbójnik - dosłownie ! jak byłam u babci to aż szczekał na mnie w niebo głosy co mu się rzadko zdarza bo chciał żebym się z nim bawiła.. Ten pies nigdy się nie męczy, w przeciwieństwie do mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Connected']on to zawsze sobie jakieś dziwne pozycje wybiera, chłodzi sobie 'podwozie' :cool3:[/QUOTE]
świetnie to określiłaś :roflt::roflt::roflt: z tym podwoziem