chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Weronika Ty to masz małego Pączka, przecież to york, a nie np. golden :evil_lol: Golden nazywający się Pączek to by był Pączek ;) Quote
Connected Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 no tak tak, fajne są takie goldeny albo labradory biszkoptowe :loveu: Quote
Connected Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Tak na miły początek weekendu, wklejam fotki :cool3: piękne różyczki dziadkowie mają, więc nie mogłam się oprzeć i cyknęłam fote:lol: [FONT=Arial]ps. mam jeszcze kilka fotek, ale tak jak pisałam wcześniej zostawię na później żeby było co wstawiać[/FONT] :evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Pegaza']Cze Paczusie:) a widzialam dzis w sklepie takie lukrowane smakowicie wygladaly;) Ajjjj też bym zjadła.Najchętniej z budyniem w śrdku,duuuuużo budyniu.:p Cześć Weronika :multi: http://i55.tinypic.com/eb33uu.jpg słodziak,śliczny jest :loveu::loveu: Quote
Axela_ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Piękny Pączuś! Piękny! :loveu::loveu::loveu: Quote
Connected Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Axela_']Piękny Pączuś! Piękny! :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
Connected Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Ja to bym takiego z marmoladą zjadła :cool3: i do tego herbatka malinowa, chyba idę zrobię sobie :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Hej...!!! wpadlam powiedzieć że w moiej galerii są nowe foty....!!! dziś robiłam... jutro jeszcze dodam kilka :eviltong: :evil_lol: śliczne fotki Quote
slawi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Pączek śliczny:loveu:, Róże jeszcze kwitną:crazyeye: i trawka jaka zielona jeszcze:crazyeye: Quote
*kleo* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Pegaza']Cze Paczusie:) a widzialam dzis w sklepie takie lukrowane smakowicie wygladaly;)[/QUOTE] [quote name='Connected']No hej hej :lol: ja to lubie takie malutkie, okrąglutkie z cukrem pudrem :loveu: ale takie srebrne na czterech łapach też niczego sobie są :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Teraz mi przypomniałyście i narobiłyście smaka na moje ulubione z nadzieniem różanym :loveu: Ale muszą być z jednej konkretnej kawiarenki u mnie w Grudziądzu, tam są najlepsze. I zazwyczaj jeszcze cieplutkie :loveu: Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']Hej...!!! wpadlam powiedzieć że w moiej galerii są nowe foty....!!! dziś robiłam... jutro jeszcze dodam kilka :eviltong: :evil_lol: śliczne fotki[/QUOTE] Cześć . Byłam widziałam :cool3: [quote name='slawi']Pączek śliczny:loveu:, Róże jeszcze kwitną:crazyeye: i trawka jaka zielona jeszcze:crazyeye:[/QUOTE] Dziękujemy za komplementy, przekażę Pączkowi :lol: A to dziadek pewnie coś zaczarował z tymi kwiatami i trawką :evil_lol: Moi dziadkowie mają w sumie nie duży ten ogród, ale to ich oczko w głowie(oprócz wnuczków oczywiście:evil_lol:) dbają strasznie :lol: [quote name='*kleo*']Teraz mi przypomniałyście i narobiłyście smaka na moje ulubione z nadzieniem różanym :loveu: Ale muszą być z jednej konkretnej kawiarenki u mnie w Grudziądzu, tam są najlepsze. I zazwyczaj jeszcze cieplutkie :loveu:[/QUOTE] no i ja też mam teraz ochotę :evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cześć Weronika :) Jak Pącz zarośnie to będziesz dalej ścinać czy nie ? :razz: Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Hej Kasia, myślałam nad zapuszczaniem ale co z tego wyjdzie to nie wiem . :evil_lol: na pewno tak krótko go już ścinać nie będziemy :eviltong: Quote
andzia23 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 http://i51.tinypic.com/29env6.jpg wy macie taką samą smyczkę jak my a my mamy takie same szeleczki jak wy hi hi:razz: Pączuś śliczniusi:loveu: Tez muszę sobie koło domu zasadzić róże bardzo ładnie wyglądają. Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 a szeleczki musimy wymienić , bo Pączuś te zapięcie pogryzł i tylko na te kółeczka zaczepiamy teraz :mad: :eviltong: Zasadź, zasadź piękne są :loveu: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ja miałam podobne szelki dla Jazz'a takie z materiału, ale mu się przekszywiały cały czas i luzowały i takie nie wygodne były, teraz mamy w sumie takie sztywniejsze i są OK :) Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Tak, masz rację one się strasznie luzują. Mieliśmy jeszcze dwie pary innych, ale one były z tego typu że pod szyjką szły te paski i pogryzł to tak że niedługo się przerwie, w obydwu ! :angryy: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jazz te z materiału zrujnował w jeden dzień.. :lol: musiałam je szyć do póki nie pojechałam po nowe . Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 U nas właśnie te niebieskie to całkiem długo były , o dziwo-jak miał je na sobie to nie miał za co złapać :evil_lol: ale kiedyś jak został sam,miał na sobie szelki i jakimś cudem sobie je ściągnął i pogryzł te plastikowe zapięcie :shake::diabloti: Quote
andzia23 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Connected']U nas właśnie te niebieskie to całkiem długo były , o dziwo-jak miał je na sobie to nie miał za co złapać :evil_lol: ale kiedyś jak został sam,miał na sobie szelki i jakimś cudem sobie je ściągnął i pogryzł te plastikowe zapięcie :shake::diabloti:[/QUOTE] Ja te niebieskie kupiłam jak Oskar był malutki jeszcze się trzymają bo się do nich nie dobrał:evil_lol: ale on to w ogóle taki jest,że nic mi nie niszczy. Quote
Pegaza Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cze :) oprocz tego ze roze ladne, maja dziadkowie fajne te obwodki zrobione na okolo tego krzewu:) http://i51.tinypic.com/2usbm94.jpg a Paczus to chyba lubi tak sie rozkladac na trawce z tymi tylnymi lapinami :loveu: Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 to masz dobrze, mój to taki rozbójnik - dosłownie ! jak byłam u babci to aż szczekał na mnie w niebo głosy co mu się rzadko zdarza bo chciał żebym się z nim bawiła.. Ten pies nigdy się nie męczy, w przeciwieństwie do mnie :evil_lol: Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Pegaza']Cze :) oprocz tego ze roze ladne, maja dziadkowie fajne te obwodki zrobione na okolo tego krzewu:) http://i51.tinypic.com/2usbm94.jpg a Paczus to chyba lubi tak sie rozkladac na trawce z tymi tylnymi lapinami :loveu: on to zawsze sobie jakieś dziwne pozycje wybiera, chłodzi sobie 'podwozie' :cool3: Quote
slawi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Connected']on to zawsze sobie jakieś dziwne pozycje wybiera, chłodzi sobie 'podwozie' :cool3:[/QUOTE] świetnie to określiłaś :roflt::roflt::roflt: z tym podwoziem Quote
Connected Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 a to tata zawsze tak mówi i mi się udzieliło:evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts