*Jot* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cześć Weronika !! Gdzie zdjęcia :crazyeye::crazyeye: Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Hej ;) no nie ma właśnie fotek..:oops: miałam iść na spacerek z Pączem taki dłuższy , na miasto , ale muszę jeszcze do kościoła lecieć no i nie mam kiedy... :shake: muszę się poprawić :mad: stanowczo Quote
andzia23 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Właśnie zdjęcia by się przydały miło by było popatrzeć na Pączuszka.:lol: Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 zdjęcia będą za chwile ze dwa :eviltong: i wrzuce filmik :cool3: edit: Pącz męczy butelkę , nawet korek odkręcił :mad: Pączul bawi się z kotem , kiedyś dostałam go od rodziców, taki fajny miałczący :evil_lol: jak prawdziwy, teraz Pącz ma zabawkę dla siebie :cool3::cool3: http://www.przeklej.pl/plik/mov09933-mpg-0021in27d03p Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 agamewa napisał(a):No to czekamy.... już jest ;) zaraz wyskoczę chyba na dwór to postaram się zrobić kilka fotek .. Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Pączuś wysoki chłopaki :) zapraszam na fotki gdzieś za 20minut :p Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Teraz troche zdjęć ze spacerku, mało ale są :eviltong: :laola: nowy nawyk 'zakopywania' siuśków :mad: Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 chrupcia napisał(a):Pączuś wysoki chłopaki :) zapraszam na fotki gdzieś za 20minut :p spory jest, szczególnie jak nie ma tych włosów i te nogi chude widać :evil_lol: ok, wpadniemy :cool3: Quote
slawi Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nowe zdjęcia - super fajnie Pączek bawi się z tym kotkiem:) Quote
Mawe Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witam. Coś mam problemy z odpowiadaniem na posty, ale w koncu się udało. Fajną zabawkę ma Pączek :) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Hejka...!!!! kiedy nowe fotki ???????????? :) a co tam u Pączusia?????? Quote
Axela_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ola & Kajtek napisał(a):Hejka...!!!! kiedy nowe fotki ???????????? :) są na poprzedniej stronie ;) A zdjęcia i filmik rzeczywiście super! :) Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ola & Kajtek napisał(a):Hejka...!!!! kiedy nowe fotki ???????????? :) a co tam u Pączusia?????? na poprzedniej stronie są..;) a u Pącza wszystko dobrze Axela_ napisał(a):są na poprzedniej stronie ;) A zdjęcia i filmik rzeczywiście super! :) cieszę się że się podoba Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 W. zapraszam na zdjęcia ;) tylko kilka, ale były małe prblemy :) Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 chrupcia napisał(a):W. zapraszam na zdjęcia ;) tylko kilka, ale były małe prblemy :) byłam widziałam ;) Quote
kiniaaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 http://i51.tinypic.com/kb9lz7.jpg heheh po prostu trzeba po sobie posprzątać:lol: mój chow-chow tak zawsze robi, ale on ma tyle siły, że nie tylko zakopie, ale także zrobi dziurę i ziemia wyląduje na chodniku, a jesienią liście niestety na mnie xD Quote
Connected Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='kiniaaa']http://i51.tinypic.com/kb9lz7.jpg heheh po prostu trzeba po sobie posprzątać:lol: mój chow-chow tak zawsze robi, ale on ma tyle siły, że nie tylko zakopie, ale także zrobi dziurę i ziemia wyląduje na chodniku, a jesienią liście niestety na mnie xD hehe , mój to się nauczył od psa sąsiadów ..:mad: pójdziemy do babci wpuszczę go do ogrodu, a on trawę ryje :mad::mad: Quote
Karolina. Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 http://i51.tinypic.com/25f2an4.jpg Ślicznota :) [quote name='kiniaaa'] mój chow-chow tak zawsze robi, ale on ma tyle siły, że nie tylko zakopie, ale także zrobi dziurę i ziemia wyląduje na chodniku, a jesienią liście niestety na mnie xD Masz chow chow-a? Pokaaaż :cool3: :loveu: Quote
kiniaaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 hehe no dobrze, zaraz wrzucę fotkę do mojej galerii, zaglądnijcie :) Quote
kiniaaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Karolina. napisał(a):No to ja czekam :) Już są :) zaglądnijcie do galerii Antosia :) Quote
Connected Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Hej dziewuchy :cool3: byłam dziś z Pączkiem u dziadków, mamy sporo fotek :lol: niestety Pączul na smyczy musiał ganiać , bo brama otwarta była-tata coś przy samochodzie grzebał... :roll: a bałam się go spuścić bo po drugiej stronie ulicy u sąsiadów pies latał, dał by dyla jak nic :evil_lol: ganiał jak szalony między drzewami a ja za nim :diabloti: zdjęcia postaram się wstawić tak koło 21 . Teraz muszę lecieć zjeść i trochę lekcji liznąć Quote
chrupcia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cześć Werka :) czeka na fotki Pącza :loveu: Quote
Connected Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Chyba nie dam wam wszystkich fotek dziś, żeby na później troche było :evil_lol: Quote
Recommended Posts