Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję w imieniu Pączka :multi:

u mnie po tym fryzjerze nieszczęsnym to dostawał na uspokojenie tabletki, o dziwo nie trzeba było mu ich 'wpychać' , wystarczyło położyć na podłodze i sam pożarł :evil_lol:
a takie jakieś witaminy wzmacniające to normalnie w zooglogu czy u weta można dostać?:eviltong: jakie polecacie ?
(pytam bo nie interesowałam się tym, ani nie stosowałam jeszcze, a może się przydadzą kiedyś)

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u fryzjera to jeszcze spoko było, gorzej następnego dnia. trząsł się.. wet powiedziała że to właśnie pewnie jakiś szok :mad:

wiecie, ale zdolna jestem.. przy wyjmowaniu zapiekanki z piekarnika wzięłam i się oparzyłam :angryy: teraz mnie palec szczypie i bolii :-(

Posted

Cześć Werka :multi:
http://i53.tinypic.com/2vkfghx.jpg Jaką ma tu Pączuś śliczną minę ,takiego niewiniątka - mój Luckuś też taką robi często :p
A co do witamin to ja podaję Rumen Tabs.
Tutaj masz takie na przykład ,ale ja kupuje u mojej wetki : http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3620&cat=128
Według mnie są bardzo fajne ;) Ale to kwestia gustu ,a witamin na rynku zoologicznym ,więc można wybierać i przebierać :)

Posted

[quote name='jot11']http://i51.tinypic.com/24e6yqo.jpg co złego zrobił,że się schował? :evil_lol:

on często leży sobie tam pod łóżkiem, wtedy akurat pewnie uciekał przed obiektywem :evil_lol:

[quote name='kiniaaa']Witamy po raz pierwszy w Waszej galerii :)
Pączuś jest piękny, śliczny taki jaśniutki!! :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:lol:
Hej, witamy i zapraszamy ponownie :multi:
dziękujemy za komplementy :lol:

[quote name='andzia23']Hej:multi:
Pączuś przeeeeeuroczy. Całuski dla niego:loveu:
dziękuję w imieniu Pącza, już ucałowany :cool3:

Posted

agamewa napisał(a):
Witamy się:)to czekam na filmik.

chyba będę musiała dać wam go jutro :angryy: ten tinypic tak długo mi linkował te wideo że szału można było dostać, a musiałam już wychodzić .. więc wyłaczyłam. a tamten komp taty jest, jak jest w domu to nie ma kiedy usiąść tam na dłużej :eviltong:

Borówka16 napisał(a):
Cześć Werka :multi:

Hej Ola :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Cześć Weronika :multi:
Mi też ostatnio baaaaardzo długo się filmik wgrywał.:angryy:

no właśnie Axela_ poleciła mi inną stronkę, podobno szybciej się wygrywają : przeklej.pl
[quote name='Axela_']Ja też czekam na filmik :)
ja to jak zwykle leniwa jestem, obiecam wam coś i nie dotrzymam słowa :mad: ale tak wyszło że czasu mało , bo dziś miałam spotkanie do bierzmowania i jeszcze koleżanka mnie na pizze wyciągnęła . od 13 do 19 mnie w domu nie było.. a jeszcze dopchać się na dłużej do komputera taty to cud jakiś :eviltong:

[quote name='Pegaza']No prosze jakich pomocnikow macie do grilowania:)
http://i55.tinypic.com/16hqnnc.jpg
tez taka pomocnice mam ale wieksza;)
jak wyczai ze kielbaski sie smaza to pod grilem czeka..

jacy tam pomocnicy, oni tylko czyhali na jakąś karkóweczkę czy kiełbaskę :evil_lol:
Pącz szuka resztek w trawie, ale żeśmy wszystko pożerli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jot11']Daria ja też bym pod grilem czekała :evil_lol:
Cześć Pączusie :multi:

Hej :loveu:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej...!!!
co tam u cb i u Pączusia.... :multi:....u mnie nowe zdjątka zajżyj

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Hej...!!!
co tam u cb i u Pączusia.... :multi:....u mnie nowe zdjątka zajżyj

Hej :lol: u nas wszystko dobrze, za chwilke chyba wybierzemy się na jakiś spacerek , trzeba korzystać z takiej pogody :cool3:
dobra, zajrzymy na pewno ;)

Mawe napisał(a):
Witam serdecznie. Pączek ślicznie wyrósł i choć to zawsze decyzja własciciela to ja jednak wolę takie długowłose. :)

Cześć :p ja w sumie też wolałabym żeby miał już troche dłuższe te kudełki , ale chcieliśmy zobaczyć jak Pączek się będzie prezentował w takiej fryzurce ;) poza tym u niego jest problem z czesaniem (strasznie tego nie lubi) więc dla wygody postanowiliśmy podciąć .