Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny dzień , u nas dziś zakończenie lata. O 19 kombi miało być, poszliśmy zobaczyć co tam się dzieje ale nie chciało nam się czekać już na nich, bo to pełno tych pijanych już chodzi..
Kilka fotek mam dla was, wkleję, wpadnę do was i lece oglądać diabeł ubiera się u prady. świetny film jak dla mnie ;)

Posted

Pączek wcale nie wygląda jak pączek ;)
ojej Diabeł ubiera się u Prady jest cudowny, mam na komputerze i jak nie mam co robić to oglądam, znam już na pamięć ten film jest świent :)

Posted

Karolina. napisał(a):
http://i52.tinypic.com/v2qn9h.jpg
Jaką on ma jaśniutką główkę :)

no taka jakaś ona jaśniutka :lol::evil_lol:
jot11 napisał(a):
http://i52.tinypic.com/v2qn9h.jpg śliczny jest :loveu:

U nas też takie słoneczko świeciło dzisiaj. :D
A "Diabeł ubiera się......" rzeczywiście świetny. :p

żeby więcej takich dni było !:cool2:

chrupcia napisał(a):
Pączek wcale nie wygląda jak pączek ;)
ojej Diabeł ubiera się u Prady jest cudowny, mam na komputerze i jak nie mam co robić to oglądam, znam już na pamięć ten film jest świent :)

teraz to chudzina, jak patrze na zdjęcia wcześniejsze to jaki pulchniejszy był :p
ja ostatnio w wakacje oglądałam na megavideo diabła, ale nie ma to jak w telewizji - większy obraz to się lepiej ogląda. no i nie ma limitów !:evil_lol:

Posted

Hej Ola, dzięki - przekażę Pączowi komplementy :loveu:
wstawiam troche wspominek z miesięcy ostatnich, dokopałam się jeszcze do jakichś fotek .
Muszę lecieć do sklepu po coś na szybko do zjedzenia , jak wrócę to was poodwiedzam :evil_lol:
A i mam pytanie. podajecie swoim psiakom jakieś witaminy ? jeśli tak to jakie ?:eviltong:

mały rozczochraniec zarośnięty: :evil_lol:

Posted

Pączulek śliczny :loveu:

ja podaje witaminy po wyrywaniu zębów, multical jedną dziennie, wet napisała że może być dwie, ale dostaje codziennie wieczorem :) Jazz nie jest zbyt zadowolony :p