Connected Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 31 stycznia w naszym domku pojawił się mój wymarzony YORK:multi:. Pączuś urodził się 5 października 2009 roku . Jego metryczkowe imię to MAM CIĘ :loveu: Pączulek jest bardzo energicznym psiakiem, lubi się bawić,przytulać i wariować :evil_lol: Ja mam na imię Weronika i jestem właścicielką tego małego skarba :cool1: Oto on : Quote
dagos1 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No jestem i oglądam, super, że wybrałaś pieska z metryką. Quote
Connected Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 hmm tylko nie wiem co zrobić żeby większe te zdj były Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hej\ ja wgrywam przez http://load.imageshack.us/i tam skaluję zdjecia :) Mały ma fajne rodowodowe imię :D ile ma miesięcy? No i gratuluję w końcu się doczekałaś! Quote
Nati28 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witamy :) Malutki jest slodki :loveu: a rodowodowe imie ma super :evil_lol: Quote
*Jot* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Karinko,5.02 skończy 4 miesiące :eviltong: Cześć.Witamy nowego yorka :multi: Fajny maluszek :loveu: Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A ty skąd wiesz?? :) W takim razie to rówieśnik mojej Cleosi :D Edit::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tak to jest jak się nie czyta dokładnie postu :oops::oops::oops: Quote
Doti1986 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witamy kolejnego ślicznego maluszka na forum:) Quote
chrupcia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witam: śliczego masz pocieszke:) ja tez marze o yorku:) Quote
Karolina. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witaj! Dobrze że jednak zdecydowałaś się na psa z rodowodem :) Mogę wiedzieć z jakiej jest hodowli? Quote
Aga&Dakar Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witamy serdecznie nowego yorka i jego pancie...!!! Sliczny maluszek. Quote
*kleo* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Connected']Wreszcie namówiłam jakoś tatę. Jeszcze nie dawno był taki przeciwny, teraz bawi się, przytula i bierze na ręcę malucha:evil_lol:.[/QUOTE] Wiedziałam, że tak będzie :evil_lol: Fajnie, że koniec końców kupiłaś pieska z papierami :) Witamy się z Pączusiem :multi: Quote
Magda Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przygotuj się na to, że już niedługo tata zabierze Ci psa i będzie go miał tylko dla siebie :evil_lol: Witamy maluszka! Quote
Marzena* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 My również witamy nowych yorkomaniaków :) Quote
Connected Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Cześć ! dzięki za miłe słowa :). Tak, Pączuś ma już prawie 4 miechy, a pochodzi z hodowli 'NA WERSALCE', pewnie niezbyt znana ale Pani która zajmuję się pieskami jest bardzo miła i troszczy się o psiaki ;] Ja też się cieszę że miałam możliwość kupić psiaka z rodowodem, wiem że to na pewno będzie york :razz: A to całkiem możliwe,ale nie oddam go tacie :loveu: hehe Quote
dysia-u Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oooo nowa galeria !!! Jeszcze na stu nie było. Witamy sie przesyłamy mizianko dla Pączusia Quote
Axela_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A może jakieś nowe fotki Pączusia :razz: Jest baardzo śliczny i widać, że towarzyski :p Quote
karkakarka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witam :) Instrukcję przesłałam, teraz czekamy na nowe zdjęcia :) Quote
Connected Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Oto zdjęcia ;] Kurczę mieliśmy dziś na spacerek iść, ale śnieg sypie :roll: Quote
karkakarka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A mały ma już wszystkie szczepienia? Słodki urwis :D Quote
Connected Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Tak ma, znaczy zostało jeszcze szczepienie na wściekliznę ale Pani powiedziała nam że to za kilka miesięcy zrobić :) Teraz jeszcze zdjęcia podczas zabawy(robiłam je bawiąc się z Pączkiem, więc wyszły średnio ;p) Quote
*Jot* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://i49.tinypic.com/b5r581.jpg fajnie :loveu: Dlaczego wścieklizna za kilka miesięcy? Moje miały w czwartym miesiącu to szczepienie.:p Quote
Connected Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Pączuś się boi swojego odbicia w lustrze, uderza noskiem w lustro albo zagląda za lustro i szuka tego kolegi ; D hehe a nie wiem dlaczego, Pani powiedziała że weterynarz tak powiedział Quote
Recommended Posts