Kapsel Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Poczekamy na Gisellkę, zobaczymy co powie i pewnie założy mu nowy wątek. Conceited koniecznie powiedz wetce, żeby zbadała Zefirka i co z tym kaszlem. Quote
conceited Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Niestety u nas nie ma szans na diagnozę z przyczyn, o których nie chcę się rozpisywać :/ On nie kaszle, on kicha. Quote
onga Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ciocia Asia dołoży 30 zł stałego i czasem coś od Abrusi jednorazowo. Quote
Kapsel Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 onga napisał(a):Ciocia Asia dołoży 30 zł stałego i czasem coś od Abrusi jednorazowo. Dzięki Onga :calus: Kochane dziewczyny założymy nowy watek. Nie będziemy zaśmiecać watku. Dam Wam znać jak założę.:loveu::loveu::loveu: Quote
tatankas Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kapsel napisał(a):Dzięki Onga :calus: Kochane dziewczyny założymy nowy watek. Nie będziemy zaśmiecać watku. Dam Wam znać jak założę.:loveu::loveu::loveu: Czekamy :) Quote
sabinka40 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jestem i ja kochane cioteczki, co za bidula:shake: Dorzucę sie, jasne myślę że 20 zł miesięcznie, wiem że to nie dużo, ale... właśnie kota dzisiaj znalazłm 5 tyg z zaawnsowanym katarem kocim, swierzbowcem i w koszmarnym stanie:shake:, jest w lecznicy. To już mój trzeci kociak na utrzymaniu:razz: Ale służę pomocą, jak by co.... Quote
sabinka40 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hej! Czy ktoś tu jeszcze zagląda? :razz: Quote
conceited Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 moze czas zliczyc deklaracje? :) postaram sie jutro wpasc do psiuta. Quote
tatankas Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 conceited napisał(a):moze czas zliczyc deklaracje? :) postaram sie jutro wpasc do psiuta. najpierw trzeba założyć mu temat i w nowym temacie będzie się deklaracje zliczać;) Quote
giselle4 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 zaloz Kapselku ja jestem oblozona watkami i juz mam malo doby i po kwarantannie zabieramy do weta tez podjedziemy tylko pilnujcie jego...prosze Quote
Kapsel Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 sabinka40 napisał(a):Hej! Czy ktoś tu jeszcze zagląda? :razz: Dajcie mi trochę czasu , musze z Kapselkiem się ogarnąć :-( sabinka40 napisał(a):Jestem i ja kochane cioteczki, co za bidula:shake: Dorzucę sie, jasne myślę że 20 zł miesięcznie, wiem że to nie dużo, ale... właśnie kota dzisiaj znalazłm 5 tyg z zaawnsowanym katarem kocim, swierzbowcem i w koszmarnym stanie:shake:, jest w lecznicy. To już mój trzeci kociak na utrzymaniu:razz: Ale służę pomocą, jak by co.... Dzięki Sabinko Kochana :buzi: założę mu watek zliczymy wszystko ale jutro, dobrze? Ustalimy na czyje konto pieniążki będą przychodzić. Troszkę cierpliwości :roll: Quote
Kapsel Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Założyłam boksiowi temat ;););) Zapraszamy wszystkie ciocie na watek :loveu::loveu::loveu::loveu:http://www.dogomania.pl/threads/214248-Bokser-Zefirek-w-schronisku-b%C5%82aga-o-deklaracj%C4%99-na-Dom-Tymczasowy?p=17592988#post17592988 Jeszcze pytanie kiedy kończy mu się kwarantanna? Quote
conceited Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 a w Dopiewie... same zle wiadomosci :( Nadal spaceruje tylko z Rudisiem. Boksiowi skonczyla sie kwarantanna, ale poniewaz warknal na mnie przy probie zalozenia obrozy - nie spacerujemy. Urodzilo sie Nuce...6 szczeniakow. Nie zostaly uspione bo sunia broni budy jak wartowni, warczy i nie pozwala sie zblizyc. dramat. mamy nowego pieska, ktorego...nie widzialam. nie wyszedl z budy. wetka mowi, ze jest przerazony i ma gigantyczna moszne, chyba zapalenie, spuchnieta, jakby ktos w nia...kopnal :( Jedyne co dobre to Dziadzius ONek i jego reakcja na moja osoboe, az podskakuje z radosci jak mnie widzi :) piszczy i umiera z radosci :) Quote
conceited Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Newsy z Dopiewa... Dużo się dzieje w sprawie boksera, ale że ma swój wątek, to nie będę zanudzać. Odwiedził nas Maciej, początkujący trener, który poćwiczyl z Rudisiem kilka komend i określił go jako nieprzeciętnego bystrzachę, co mnie bardzo cieszy bo to mój ulubieniec :diabloti: Resztę psów też szczegółowo analizował i wiem o nich więcej dzięki temu. Co sobotę odwiedzają nas prześwietne dziewczyny, Aga (na dogo jako rudisiowydomek) i Zosia. Wyprowadzają psiaki na spacery (póki co tylko dwa psy) i przynoszą mnóstwo przysmaczków. Dziękuję im bardzo ! Wprowadziły w życie psiaków jakąs regularną radość.:iloveyou: Szczeniaki Nuki zaczeły wyłazić z budy, jest ich ... 9 :bigcry:Nie wiem co z nimi będzie. Nuka jest kochaną psicą, ale nie daje podejść do maluchów, broni. Mamy nowego, cudownego, młodego psa, na zdjęciu z Agą : Uploaded with ImageShack.us Jest młody i nieokrzesany, nie może wysiedzieć w boksie, piszczy i wyje. a oto piesek, o którym pisałam, że jest obolały, ma powiększoną mosznę i nie wychodzi z budy. teraz wychodzi, zaufał, jest łagodny i czeka na operację: Uploaded with ImageShack.us Quote
KaRa_ Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ojej ile tych szczeniaczków się tam namnożyło :( To w sumie ile teraz jest psiaków?? A młody trener to Maciej M? :) Quote
conceited Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Psów jest chyba 19. Tak, Maciej M. Znacie się ?:) Quote
KaRa_ Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='conceited']Psów jest chyba 19. Tak, Maciej M. Znacie się ?:)[/QUOTE] kolega z pracy ;) Quote
conceited Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 to go namów, żeby częściej przyjeżdzał ;) pracuje w KC? Quote
KaRa_ Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Pracował ;) zaraził się pasją do psów i poszedł na szkolenia trenerskie :) Quote
Akrum Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 tego psiaka chyba widziałam, jak odbieraliśmy Zefirka jak jechał pierwszy raz do DS... siedział wtedy wciśnięty w budzie na kwarantannie, nie wychodził, przerażony... Fajnie, że się troszkę otworzył do ludzi, porozsyłam i popytam. Czy po operacji ma zapewniony jakiś DT?? Quote
conceited Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Akrum'][tego psiaka chyba widziałam, jak odbieraliśmy Zefirka jak jechał pierwszy raz do DS... siedział wtedy wciśnięty w budzie na kwarantannie, nie wychodził, przerażony... Fajnie, że się troszkę otworzył do ludzi, porozsyłam i popytam. Czy po operacji ma zapewniony jakiś DT??[/QUOTE] Dokładnie, psiak nie wychodził, dużo spał. Teraz wychodzi zainteresowany ludźmi i daje się głaskać. Niestety nie ma dla niego dt. Quote
conceited Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Chcemy wprowadzić w przytulisku umowy adopcyjne. Czy ktoś jest może w posiadaniu takiej krótkiej, schroniskowej umowy? Nasza fundacyjna ma dwie strony ;) Dziewczyny z innych przytulisk...macie cos takiego? Quote
beataczl Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 mam umowe adopcyjna ze schroniska dla zwierzat ,,Przytulisko" w Chojnicach -wszystko na 1 kartce A4 przeslac? Quote
Recommended Posts