ania z poznania Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jak Ci się nie uda to wyślij mi mms-em, wstawię ;) Quote
conceited Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 udało się :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ja się zakochałam. Quote
ania z poznania Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ja też..... Chyba taki mix spanielka....? Quote
Akrum Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 śliczny szczylek :) i te oczka smutne... http://img189.imageshack.us/img189/5689/zdjcie0039o.jpg Quote
conceited Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 On jest na prawdę przerażony. Biegał z mamą po Konarzewie, mama uciekła przed Strażą Gminną, jemu się nie udało. Quote
conceited Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Pojechałam dziś do schronu, żeby zawieźć maluchowi karme dla szczeniaków, przyjeżdżam, a tam... nowy szczeniak:crazyeye: Sunia labkopodobna, sliczna i słodka, zdjęcia wieczorem ;) Szczeniak z soboty nadal przerażony, pełza - nie chodzi. Ta nowa sunia bardziej wyluzowana, głodna i przymilna. Pani wet też podarowała szczeniorom wór RC dla dzieciaków, więc maluchy będą miały wyżerkę. Quote
conceited Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 zdjęcia labkopodobnej sunieczki - nazwałam ją Beza :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
conceited Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Potrzebna pomoc ! Jestem w pracy do 20:00 a właśnie otrzymałam telefon od Pani Weterynarz z przytuliska, że pies stróżujący (ten duży, czarny) zachorował. Ma duże wzdęcie, i charczy. Pani Wet uważa, że potrzeba pilnie psa zawieźć na zdjęcie brzucha, dlatego szukam na CITO osoby z samochodem kombi (duży pies), która podjęłaby się zawieźć chorego psa z Dopiewa na zdjęcie do kliniki na Naramowicką... Pomóżcie mu proszę, ja jestem dziś w pracy i nie mogę się zwolnić :( Mam tabletkę uspakajającą, którą możemy psu podać w kotlecie, żeby był spokojny. Pliz - kontakt 889 787 929. Rozmawiałam z kilkoma osobami i wszyscy twierdzą, że to może być pilne i niebezpieczne. Quote
conceited Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Transport znaleziony. Pojadą Ala i Dominika. Zachorował nas pies stróżujący. Quote
conceited Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Niestety, psiak już biega za TM. Był mocno chory, serce nadawało się tylko do transplantacji, miał zmiany w płucach (możliwe, że rakowe), obrzęki na łąpach, zaniki mięśniowe i wodobrzusze. Rokowania były bardzo złe dlatego podjęliśmy decyzję o eutanazji. Biegaj szczęśliwy za TM ;( Mam nadzieję, że się kiedyś tam spotkamy i nie będziesz miał mi za złe tej decyzji Węgielku (bo takie dostałeś imię w ostatnim dniu swojego zycia). Nie wiem dlaczego wcześniej pisałam o nim jak o suni, ubzdurałam sobie, że był dziewczynką, a to był już starszy pies. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
SkarpetKa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jaki kochany na tym zdjęciu. Bardzo mi przykro [*] Quote
Akrum Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kurcze, przykro mi bardzo :( Bądź szczęśliwy i w końcu wolny za TM... Quote
Akrum Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ciotki, nie jedzie może któraś z was w najbliższym czasie z poznania do szczecinka?? Pilnie szukamy transportu dla naszej starej amstafki - jedzie do hoteliku. Quote
conceited Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Ja się nie wybieram. Może Ania z Poznania? W przytulisku dwa nowe psy, matka i córka, mama jest goldenką (8-9lat), córka mixem. Mamy też starego owczarka niemieckiego. Muszę się wybrać z aparatem. Quote
zuzlikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='paulinken']"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Uwielbiam Cię... najszczerzej jak potrafię! Quote
conceited Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 GoniaP napisał(a):Beza trafiła do dt :) właśnie :) Beza na DT u forumowej Angulek :) pojadę dziś zawieźć jej obrożę to i cyknę fotki do ogłoszeń. 4miesięczny szczeniak dziś też znalazł swietny domek, blisko mnie, w Dąbrówce :) Mamy za to nowe psy, goldenkę z córką. Angulek przy okazji odbioru Bezy zrobiła im zdjęcia telefonem, ale gdy mi je przesłała mmsem, to wyskoczył mi błąd i wyświetla mi się tylko krzyżyk. Quote
conceited Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 ****...chciałam zrobić podusmowanie wszystkich psów dopiewskich, ze zdjęciami, pisałam i wklejałam zdjęcia od pół godziny, nacisnęłam backspace i wszystko poszło się..... :angryy::angryy::angryy: póki co, nowe psy: Smutny, stary, bardzo chudy ONek Uploaded with ImageShack.us starsza, spokojna, chudziutka sunia goldenka z córą Uploaded with ImageShack.us Quote
ania z poznania Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jaka piękna sunia..... Aga, Goldenek2 wie już o niej? Quote
conceited Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Nie, właśnie nie wiedziałam do kogo uderzyć. Sunia jest już starsza, bardzo łagodna, chudziutka, wyciągnięte cycuszki. Ropieje jej oczko. Siwy pysio. Mała za to pocieszna, jak każdy szczeniak, przytula się co chwila do mamy :) Quote
_Goldenek2 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Melduję się na wątku. Zaraz dam znać naszym dziewczynom z Szansy. Quote
conceited Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 wkleję więcej zdjęć suni: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us coś dziwnego ma z tymi oczkami...nie wiem co... Quote
Agata_Emi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Postaramy się pomóc w miarę naszych możliwości. Będziemy w kontakcie. Quote
conceited Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Dziękuję Pani Kasi z salonu pielęgnacji psów TAJKA w Palędziu, za postrzyżyny przytuliskowej maskotki Babci. Babcia ledwo żyła z gorąca, miała długą, posklejaną sierść, wyglądała jak mop. Teraz jej lżej :) PRZED: Uploaded with ImageShack.us PO: Uploaded with ImageShack.us Dziękuję też Angulek, która zawiozła sunię na postrzyżyny :) Quote
Recommended Posts