Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosze o pomoc !

Wlasnie dzwonila wetka, ze ten duzy, czarny pies z kwarantanny ledwo zyje, ma od wczoraj biegunke krwotoczną, boks caly we krwi, oczywiscie nikt nic nie zauwazyl, dopiero dzis wetka. Pies lezy i jest w krytycznym stanie. O drugiej podala mu kroplowke, wziela krew do badania, ale zadne laboratorium do ktorego sie zglosila nie przyjelo bo jutro swieta.

Pomozcie go wyciagnac na CITO ! On umiera w tej chwili !

wychodze na lekcje, amm zajecia od 16:50 do 18:20. Jakby ktos mogl pomoc 889 787 929.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzownilam dopytac, lezal w budzie, caly boks we krwi. Wyciagneli go z budy, stanal na nogach i stal podczas kroplowki, ale chcial wracac do budy. Konkaktuje, ale jest skrajnie odwodniony. :( ;( :( jak bym miala wolny tysiac, zaraz bym z nim jechala do kliniki :( tak mi przykro, ze nie moge nic zrobic.

Posted

conceited napisał(a):
Dzownilam dopytac, lezal w budzie, caly boks we krwi. Wyciagneli go z budy, stanal na nogach i stal podczas kroplowki, ale chcial wracac do budy. Konkaktuje, ale jest skrajnie odwodniony. :( ;( :( jak bym miala wolny tysiac, zaraz bym z nim jechala do kliniki :( tak mi przykro, ze nie moge nic zrobic.

najlepiej zawiesc go do kliniki calodobowej jak masz taka mozliwosc jak najpredzej i zbierac kase na leczenie
ja moge przeslac 100 zl.

Posted

w Poznaniu są dwie kliniki całodobowe z tego co się orientuję,jedna na Grunwaldzkiej,a druga na Mieszka
niestety po świętach "za bogata" nie jestem :(

Posted

Sluchajcie, mam juz 500zl na ten cel. Kwetsia transportu...ja moge jutro, ale nie mam takiego auta na duzego psa. Beatacz daje 100zl.
Damy rade, czy ktos moze pomoc w transporcie jutro rano?:( wychodze teraz na dwie wizyty przedadopc.
Gdyby ktos mogl pomoc - 889 787 929

Posted

chita napisał(a):
jezu:placz: a czy n na miejscu jest wet? jakies podejrzenia, poffowalam na poznanskim ale nikogo nie ma

nie ma weta na miejscu. byla wetka o 14, zrobilam mu kroplowke, pobrala krew, ale nikt nie chce jej zbadac bo swieto. wetka mi mowi, ze jest skrajnie odwodniony i powinien jechac do kliniki. ona nie ma jak pomoc, dojezdza tylko na szczpienia.

Posted

jak się psiak teraz czuje?może czekać do jutra?
wydaje mi się,że powinien zmieścić się na tylne siedzenie samochodu osobowego bez problemu
ja swojego czasu to afgana w maluchu woziłam i mieścił się ;)

Posted

Trzymam kciuki za psiaka! Mam nadzieje,że to nic groźnego tylko jakieś problemy z jelitami... Ja niestety w transporcie jego nie pomogę bo widzę,że to duży pies jest oraz,że po ostatnim wiezieniu Fuksa miałam niezły ochrzan,że samochód brudny i śmierdzący.

Posted

chita napisał(a):
jakies 20-25km, jezu boje sie ze rano nie bedzie juz kogo ratowac... wytrzymaj psiaku

też mi się wydAJE, ŻE JEŚLI PSIAK MA JESZCZE SZANSE, TO TRZEBA DZIAŁAĆ JESZCZE DZIŚ.

Posted

beataczl napisał(a):
dokladnie
a tu pieniazki sa a transportu brak, niech to!!!!!!

nowe wiesci mam - transport znaleziony i jeszcze dzis trafi psiak do kliniki

czekamy na dalsze info ...

Posted

beataczl napisał(a):
nowe wiesci mam - transport znaleziony i jeszcze dzis trafi psiak do kliniki

czekamy na dalsze info ...

serio? boze az nie moge uwierzyc...mam nadzieje ze zdazymy

Posted

Conveited wraz z ekipą ma psa na pokładzie. Z psiaka "leci" krwista biegunka. Jest słaby i strasznie chudy - odwodniony. Jadą do kliniki w Śremie, gdzie otrzyma natychmiastową pomoc.

Posted

GoniaP napisał(a):
Conveited wraz z ekipą ma psa na pokładzie. Z psiaka "leci" krwista biegunka. Jest słaby i strasznie chudy - odwodniony. Jadą do kliniki w Śremie, gdzie otrzyma natychmiastową pomoc.

tak właśnie myślałam, że ten psiak was zawrócił z drogi...oby się udało!