Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Qrcze... pozostale psiaki bez wiekszych problemow udalo sie zlapac. Za nia ganialismy po calej okolicy i nic - ona straszna dzikuska byla :shake: Nie wiadomo jak teraz. Dobrze byloby ja stamtad wyciagnac - tylko co dalej. Jesli nadal taki z niej dzikusek, to najpierw trzeba by ja zsocjalizowac. Pytanie tylko dokad ja mozna byloby zabrac :-(

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko jednego nie rozumiem.:shake: Złapana , umieszczona w klinice-azylu i co uciekła.??????????:mad:
To kto sie nia zajmował ,i jak sie nią opiekował.:shake:
Mam 4 psy ze schroniska ,maja różne charaktery .3 psiaki są odwazne ,wiedza co chca ,maja swój charakter są dominujace.ale ja obserwowałam ich zachowanie od poczatku i nadzorowałam czy moga chodzic na spacer bez smyczy czy musze je stale kontrolowac.
Uwazam ze biorac na siebie obowiazek posiadania psiaka ,bądź opieki nad nim to trzeba go wyprowadzac na smyczy przez bardzo długi okres czasu.
Poznac go na 1000000000000000000000000000000%

Posted

Na stronie Palucha ma taki opis:

Lili -podobna do owczarka Colie lecz znacznie mniejsza, wiek ok. 4lata. Zanim ta śliczna sunia dotarła do schroniska , doświadczyła amputacji przedniej łapki - prawdopodobnie po jakimś wypadku . Ślady operacyjne wskazują, iż wówczas została także wysterylizowana. Niestety bezmyślnośc opiekunów naraziła ją nie tylko na kalectwo ale poprzez zagubienie również na utratę domu. Lili jest łagodna , nieśmiała i bardzo spragniona czułości. Mimo ułomności jest zwinna i sprawna fizycznie Czeka z wielką tęsknotą na kogoś wrażliwego, kto zrekompensuje jej doznane krzywdy W schronisku została ochipowana.

Posted

gamoń napisał(a):
Ja tylko jednego nie rozumiem.:shake: Złapana , umieszczona w klinice-azylu i co uciekła.??????????:mad:
To kto sie nia zajmował ,i jak sie nią opiekował.:shake:
Mam 4 psy ze schroniska ,maja różne charaktery .3 psiaki są odwazne ,wiedza co chca ,maja swój charakter są dominujace.ale ja obserwowałam ich zachowanie od poczatku i nadzorowałam czy moga chodzic na spacer bez smyczy czy musze je stale kontrolowac.
Uwazam ze biorac na siebie obowiazek posiadania psiaka ,bądź opieki nad nim to trzeba go wyprowadzac na smyczy przez bardzo długi okres czasu.
Poznac go na 1000000000000000000000000000000%

Gamońku, z tego co słyszałyśmy ta collaczka tułała się z resztą psiaków od baardzo dawna :shake: A opis na Paluchu jest jaki jest - jeżeli nawet komuś uciekła, to już baaardzo dawno :mad:
Słuchajcie ona bidunia nie ma tam większych szans - zwłaszcza bez tej łapiny :-( To piękna psica :loveu:
Szukamy jej domku ??? ;)

Posted

Kurcze czyli akcja " lasow grochowskich " tak do końca sie nie powiodla :angryy: , bidula ... gdybym tym razem rowniez miala sie do czegos przydac ...dziewczyny dajcie haslo ..;) , ... blagam tylko nie ....po wiezieniach ... :evil_lol: .... zrobie chyba ogloszenie ze zdjeciem pod brama i powiesimy u Iwony ..

Posted

A ja sie nie dziwie, ze ludzie z Azylu nie dyskutują. Nie maja na to czasu a i tak znajdzie sie osoba, ktora wie lepiej i szerzy bzdury (przyklad Stasia).
Gdyby oni mieli prostowac wszystko to by juz na nic czasu nie mieli....

Ja jak chce sie czegos dowiedziec to dzwonie i zawsze sie dowiaduje tyle co chce.

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 8 months later...
Posted

a ja chcialam donieśc , ze staruszek onek i ruda sunia slodziak , znalazly domek dwa lata temu ( pojechaly do niego z lecznicy bez konieczności zahaczenia o Azyl ;) ) razem i czuja sie dobrze .
W tamtym tygodniu zobaczylam u mnie na osiedlu w budce z warzywami , na zapleczu dwa psy . Oczywiscie przemowic musialam musowo ;) , wczoraj znowu są . Zagadnelam . Okazalo sie ze psy są u państwa ( mlode malzenstwo tak po 30-stce ) juz dwa lata i są zabrane z lecznicy z Radości to psy Azylu , byly bezpańskie zabrane z Olszynki Grochowskiej :crazyeye: . Ta sunia jak zostają same w domu zjada piloty , gryzie fotele ...wiec zabierają je ze soba . Patrzcie jaki swiat maly :multi:. Staruszek milusiński , cieszy sie bardzo jak sie do niego przemawia ...sunia slodziak ...tak jak byla .....na kazde slowo ...tanczy sambe :loveu:

• 2 years later...