Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za wklejki fotek Benia (jak Wam się to udało??!!) - do folderu dorzuciłam oryginalne fotki bez silnej kompresji..można dokładniej chłopczykowi się przyjrzeć :)

• Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']To łapcie małą...ja z dt sprawę dogadam i dalej popracujemy nad resztą...wszystkie informacje wrzucę jutro na pw!

Trzymam mocno kciukasy![/QUOTE]

Dzięki za kciukasy, bo udało się sprowadzić Benia, lecz bez nich mogło być krucho!
Czy jak już wiadomo, że "mała" jest Beniem, to kwestia DT jest nadal aktualna? Czy w dalszym ciągu możemy liczyć na przytulne miejsce dla Beniusia? Chwilowo musiał zamieszkać w schronisku i na pewno nie będzie wspominał tego miejsca z przyjemnością ..

Posted

Chłopak niczego sobie. Zapomniałem powiedzieć ilon_n aby dodała tekst do zdjęć. Dlatego nie załadowały się. Za jakiś czas postaram się dodać swoje.

Posted

Przede wszystkim dziękujemy Wam za rady i pomoc. Teraz gdy Benek jest już bezpieczny czas pomyśleć o Jego przyszłości. Według mnie cele są trzy. Powinien wyjechać ze schronu. Czyli będziemy szukać transportu do dt/hotelu. To oczywiście wiąże się z deklaracjami i lepiej zacząć to od razu niż czekać z tym do czasu wyjazdu. Na pewno mamy wsparcie Gonia P, ale Benek jest spory i to spore koszta. Poznamy Go lepiej, a być może nie jest taki groźny i poszukamy mu domu. Czyli to nasz trzeci cel. Jak się na to zapatrujecie?
Komp mi na razie nie chodzi.

Posted

Cele jak najbardziej prawidłowe - ze schronu out - kasa - transport - DT/hotel - poznanie psiaka - DS.
Czas na zmianę tytułu, zwłaszcza pod kątem pozbierania deklaracji i... ekhm...banerek??? ;-)

Posted

[quote name='majqa']Cele jak najbardziej prawidłowe - ze schronu out - kasa - transport - DT/hotel - poznanie psiaka - DS.
Czas na zmianę tytułu, zwłaszcza pod kątem pozbierania deklaracji i... ekhm...banerek??? ;-)[/QUOTE]
Ze zmianą tytułu nawet z telefonu nie powinno być problemu. Z banerkiem gorzej. Jak do rana mi się nie uda to proszę o pomoc. I dla Benia i dla Maluszków.

Posted

Mówiliśmy o Nim Benek lub Benio. Powiem szczerze, że tak naprawdę nie ma imienia. Puchatek też fajnie. Ale jak ma otrzymać imię to proszę do ilon_n. Mamy chrzestej Benia.

Posted

:) hmmm, misiem o bardzo małym rozumku to On nie jest, a do tego twardziel z Niego, więc może nieco bardziej męskie imię mu się należy? ale skoro już kojarzy Wam się z Puchatkiem, to może po prostu Kubuś?? chyba się nasz chłopak nie obrazi .. ;)

Posted

Nie bardzo mogę edytować temat. Z postami będzie lepiej. Tak więc Kuba. Zbieramy w takim razie na dt/hotel dla Kuby. Proszę rozsyłajcie. Ja nie bardzo mam jak.