Cajus JB Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Dziękuję bardzo marysia. Jola_li oczyszczam skrzynkę. Wielkie dzięki za wszystko. Quote
marysia55 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Inez de Villaro napisał(a):Podnosimy Kubunia.....ufff.. Ja tez nocką podrzucę Kubę na pierwszą stronę. A przy okazji .... Inez masz nie aktywny banerek w sygnaturze. Quote
Cajus JB Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Mnie oferuje teraz podopieczna. Dusia. Przepraszam za nieobecność na innych wątkach. Quote
Inez de Villaro Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 marysia55 napisał(a):Ja tez nocką podrzucę Kubę na pierwszą stronę. A przy okazji .... Inez masz nie aktywny banerek w sygnaturze. wiem....ale nie mogę nic poradzić na to... Quote
mariamc Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przepraszam,że zaniedbuję wątek ,ale totalny brak czasu. Do tego ostatnoi trafiają do mnie takie psy ,że powoli wymiękam. Kuba czuje się dobrze. Biega rano po dużym wybiegu, jak pozostałe psy są zamknięte. Usiłuję doprowadzić go do porządku , ostatnio udało mi się powycinać trochę farfocli. Zdjęcia jutro. Quote
Cajus JB Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dzięki mariamc za informacje. Wiemy ile masz spraw i podopiecznych. Oni są najważniejsi. Quote
Saphira Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ja idę do ogródka pozakopywać dziury wykopane przez moich podopiecznych:evil_lol:No i gówienka pozbierać:evil_lol: Quote
Cajus JB Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Weź łopatkę :lol:. Ja dziś rano jedno w dłoni wynosiłem :oops:. Co by sąsiedzi pism nie pisali :angryy:. Quote
ilon_n Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 he he .. już widzę jak wszyscy opiekunowie psiaków wyprowadzają je z łopatkami w dłoniach .. ale śledząc tę toruńska kampanię anty-psio-kupową serio zastanawiam się nad jakimś wynalazkiem w stylu łopatki teleskopowej .. Quote
Cajus JB Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Widziałem piaskownicę niedaleko to i łopatka się znajdzie. A poważnie. Są małe łopatki takie właśnie dziecięce. Muszę sobie taką zorganizować. Quote
ilon_n Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Widziałem piaskownicę niedaleko to i łopatka się znajdzie. A poważnie. Są małe łopatki takie właśnie dziecięce. Muszę sobie taką zorganizować. Zapraszam po łopatkę dziecięcą do nas .. moja Mała-Mi ma całą tęczę kolorów, rozmaite kształty i rozmiary. Quote
Saphira Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dziekuję za piękne zdjęcia. Aż miło popatrzeć jak Kubuś sie zmienił. Zadbane pachnace futerko i wesolutkie spojrzenie:loveu::loveu::loveu: Quote
ilon_n Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No, no, cóż za metamorfoza!! Przystojny, ujmujący, zadbany i zadowolony! Bardzo się cieszę z tej zmiany i dziękuję za wspaniałą opiekę! Kuba, uszy do góry! - będzie dobrze! Quote
matahari81 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 witam - melduje sie na watku jak obiecalam. jesli bedzie troszke doplywu gotowki to oczywiscie pomoge. narazie kiepsko poniewaz moja sunia duzo mnie kosztuje:( ale obiecuje ze pomoge jesli tylko bede mogla Quote
ilon_n Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Matahari, dziękujemy za obecność i chęć pomocy. Wiadomo, pomagamy jak tylko możemy. :) Quote
Cajus JB Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zdjęcia Kuby piękne. Dziękujemy mariamc. Miło widzieć nowe osoby na wątku. Dziękujemy za każdą pomoc. Quote
ilon_n Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Moje dobre przeczucia szybko znalazły potwierdzenie :) Kuba znalazł domek!! Ale domek jest dość daleko, więc zbieramy kasę na opłatę transportową. W sprawie wpłat prosimy o kontakt na PW do Cajusa :) Wszystkim zainteresowanym wsparciem Kuby w jego podróży do domu z góry dziękujemy! Quote
ilon_n Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Domek w Siedlcach i to nie byle jaki, trochę arystokratyczny Kuba z niego będzie :) Quote
GoniaP Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ilon_n napisał(a):Domek w Siedlcach i to nie byle jaki, trochę arystokratyczny Kuba z niego będzie :) On idzie na posadę kuchcika ;) Ma za zadanie tak wylizywać talerze, żeby można było je prosto na stół gościom stawiać ;) Quote
Cajus JB Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Jeśli ktoś zechciałby wesprzeć transport Kuby proszę o zaznaczenie tego na wątku lub wysłanie pw do mnie. W nocy będę rozsyłał numer konta do wpłat. Domek jest bardzo obiecujący i Kuba będzie miał tam wspaniałą opiekę i naprawdę sporo przestrzeni. Dzięki GoniaP za Wasze zaangażowanie. Quote
Recommended Posts