Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że zaniedbuję wątek ,ale totalny brak czasu.
Do tego ostatnoi trafiają do mnie takie psy ,że powoli wymiękam.
Kuba czuje się dobrze. Biega rano po dużym wybiegu, jak pozostałe psy są zamknięte.
Usiłuję doprowadzić go do porządku , ostatnio udało mi się powycinać trochę farfocli.
Zdjęcia jutro.

Posted

he he .. już widzę jak wszyscy opiekunowie psiaków wyprowadzają je z łopatkami w dłoniach ..
ale śledząc tę toruńska kampanię anty-psio-kupową serio zastanawiam się nad jakimś wynalazkiem w stylu łopatki teleskopowej ..

Posted

Widziałem piaskownicę niedaleko to i łopatka się znajdzie.

A poważnie. Są małe łopatki takie właśnie dziecięce. Muszę sobie taką zorganizować.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Widziałem piaskownicę niedaleko to i łopatka się znajdzie.

A poważnie. Są małe łopatki takie właśnie dziecięce. Muszę sobie taką zorganizować.

Zapraszam po łopatkę dziecięcą do nas .. moja Mała-Mi ma całą tęczę kolorów, rozmaite kształty i rozmiary.

Posted

No, no, cóż za metamorfoza!! Przystojny, ujmujący, zadbany i zadowolony!
Bardzo się cieszę z tej zmiany i dziękuję za wspaniałą opiekę!
Kuba, uszy do góry! - będzie dobrze!

Posted

witam - melduje sie na watku jak obiecalam. jesli bedzie troszke doplywu gotowki to oczywiscie pomoge. narazie kiepsko poniewaz moja sunia duzo mnie kosztuje:( ale obiecuje ze pomoge jesli tylko bede mogla

Posted

Moje dobre przeczucia szybko znalazły potwierdzenie :)
Kuba znalazł domek!!
Ale domek jest dość daleko, więc zbieramy kasę na opłatę transportową.
W sprawie wpłat prosimy o kontakt na PW do Cajusa :)

Wszystkim zainteresowanym wsparciem Kuby w jego podróży do domu z góry dziękujemy!

Posted

ilon_n napisał(a):
Domek w Siedlcach i to nie byle jaki, trochę arystokratyczny Kuba z niego będzie :)
On idzie na posadę kuchcika ;) Ma za zadanie tak wylizywać talerze, żeby można było je prosto na stół gościom stawiać ;)

Posted

Jeśli ktoś zechciałby wesprzeć transport Kuby proszę o zaznaczenie tego na wątku lub wysłanie pw do mnie. W nocy będę rozsyłał numer konta do wpłat.
Domek jest bardzo obiecujący i Kuba będzie miał tam wspaniałą opiekę i naprawdę sporo przestrzeni.
Dzięki GoniaP za Wasze zaangażowanie.