Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Kuba pozytywnie przeszedł test na koty!!! Patrzył na nie obojętnie, po czym podwinął ogon i uciekł :)

Brawo Kuba :-)!!!!!!!!

To teraz czekamy na dalszy - POMYŚLNY!!!!!!!! - rozwój wypadków :-)!!!!

Posted

Potwierdzam informację o reakcji na koty, a raczej jej braku. Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale wcześniej nie mogłem. Dzięki mariamc za informacje.

Posted

GoniaP napisał(a):
Przeprowadzki chyba nie będzie. Pani do mnie nie zadzwoniła :(

Bardzo żałuję...jednak jeśli dom sam nie wykazuje inicjatywy i determinacji...nie dąży do szybkiego zabrania psiaka...oznacza to,że waha się...nie pokochał Kuby.Czyli...to nie był TEN dom?Chyba jednak nie.

Jedyne co nam pozostało z tej sytuacji,to informacje,że Kubuś pięknie dogaduje się z mniejszymi sukami i psiakami...i nie poluje na koty!
Jeszcze troszkę Kubusiu...jeszcze troszkę.

Posted

ilon - ale chyba lepiej że dom rozmyślił się teraz niż jakby Kuba był już u nich prawda? a DOM ten jedyny wymarzony znajdzie się na pewno! prędzej czy później ale się znajdzie!

Posted

ilon_n napisał(a):
O nieeee. Ucieszyłam się przedwcześnie. Widziałam już oczyma wyobraźni Kubę w swoim nowym domku .. znowu smuta ..

Cóż...ja też już widziałam Kubusia szczęśliwego...za szybko jednak...ale fakt-lepiej teraz niż potem!

Posted

Jasne. Zdecydowanie lepiej, że Kuba nigdzie nie został wywieziony a potem nie daj boże oddany ..
Trzeba zatem rozdmuchać akcję na rzecz Kuby, żeby nie zastygł u Mariamc na zbyt długo ..