Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
[video=youtube;9D1Baoq9Rms]http://www.youtube.com/watch?v=9D1Baoq9Rms&feature=player_embedded[/video]

Ale jak tego dokonałaś? My jakieś ciemne masy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na allegro wklejcie tak:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9D1Baoq9Rms">Film z Misiem - klik:</a>

w tekscie allegro pojawi się napis "Film z Misiem - klik" (albo inny zalezy jaki wpiszecie :)) - tak jak u mnie na alegro - napis = link po którego kliknięciu bedzie się otwierał film na youtubie

inaczej nie umiem, ale chyba tak wystarczy ?

czyli w skrócie trzeba przekopiowac dokładnie to co napisalam

a ronja wkleiła uzywając ikony tasmy filmowej (pomiedzy ikona do wklejania zdjęc a ikoną słuzaco do nie wiem czego ale wygladajaca jak chmurka z komiksu)
po kliknieciu na ikonę "tasmy filmowej" otwiera sie okn do którego nalezy wkleić link do filmu

dacie rade :)

edit:
pomyliły mi się watki, myslalam, ze piszę u Misia ;)
no ale zasada wklejania nie ulega zmianie tylko trzeba tekst zmienic zeby sie nie wyswietlało ze to film Misia ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja będę próbować u Misia, a Gosia u Mai ;)
Dzięki za pomoc.

jeszcze jedno
bo mi ten twoj link nie dzialał wiec link do filmu wzielam z postu ronij - "odpowiedz z cytatem" i tam są linki do filmów

pewnie to wszystko mozna jakoś inaczej
ale a inaczej nie umim ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
A Ty myślisz Kochana że to tak łatwo powiększyć:evil_lol:

idę kombinować....;)

Edytujesz, zaznaczasz a potem zmieniasz wielkość literek- działa?

Posted

dzwoniła. na moją prośbę ma przyjechać ze swoją sunią (pani ma ustalić z synem, kiedy może ją przywieźć). sunia jest mała i boi się dużych psów. trochę czarno to widzę, bo Maja jest żywiołowa, będzie chciała się bawić. mam nadzieję, że suczka pani nie przestraszy się na amen

Posted

ronja napisał(a):
dzwoniła. na moją prośbę ma przyjechać ze swoją sunią (pani ma ustalić z synem, kiedy może ją przywieźć). sunia jest mała i boi się dużych psów. trochę czarno to widzę, bo Maja jest żywiołowa, będzie chciała się bawić. mam nadzieję, że suczka pani nie przestraszy się na amen

Ok, no ja też czarno to widzę jeśli boi się dużych psów ;)

Posted

ronja napisał(a):

To rzeczywiście może być problem. Majeczka to, jak powiedział mój Jacek torpeda:-) Chociaż zaskoczyło mnie, że jak Ronja mówi do niej "na posłanie" to kładzie się grzecznie i po otwarciu drzwi do boksu czeka na pozwolenie wyjścia, ale wtedy staje się właśnie torpedą:-) Ją rozsadza taka pozytywna energia. Widziałabym ją raczej z jakimś większym psem, który dorówna jej kroku...
Ale piękna jest niesamowicie:-)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Kiedy ta Pani ma odwiedzić Majeczkę?

Pani ma zadzwonić, bo jest transportowo uzależniona od syna. Powiedziałam jej, że każdego dnia po południu może przyjechać.

Posted

Maja dostała 20 zł od Tory&Faro, dziękujemy.

Edit: pomieszało mi się, wyedyotwałam post- wpłata 20 zł, nie 10. Dostałam zbiorczy przelew, pokićkałam, przepraszam.

Będą jeszcze pieniądze z moich bazarków.