Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie życzysz sobie, nie bądź śmieszna. Byłam na wizycie więc mam prawo powiedzieć swoje zdanie a wy same będziecie sobie w brodę pluły jaki wspaniały wam dom uciekł przez wasze chore zachowanie. Jak nie chcecie psa oddać to po co ogłaszać. Tylko szkoda psa, naprawdę

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Czyli nadal szukamy......zastanawiam się czy nie poogłaszać jeszcze Majeczki....

Wiesz, jeśli możesz to popodbijaj tamte ogłoszenia, żeby były wyżej na portalach. Kiedy allegro się kończy?

Posted

kkanarekk napisał(a):
Nie życzysz sobie, nie bądź śmieszna. Byłam na wizycie więc mam prawo powiedzieć swoje zdanie a wy same będziecie sobie w brodę pluły jaki wspaniały wam dom uciekł przez wasze chore zachowanie. Jak nie chcecie psa oddać to po co ogłaszać. Tylko szkoda psa, naprawdę

Ale daruj sobie takie uwagi, proszę.
Fajnie, pokłony, że zrobiłaś przedadopcyjną.

Państwo na pewno są wspaniałym domem. My miałyśmy prawo pytać, oni się wycofać. Proste.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wiesz, jeśli możesz to popodbijaj tamte ogłoszenia, żeby były wyżej na portalach. Kiedy allegro się kończy?

Jasne....odnowię ogłoszenia...allegro dzisiaj wznowiłam:)

Posted

Z wielką przyjemnością patrzę na szczęśliwą Maję, wiem jak długą drogę przeszła ...

jednocześnie z nadzieją, że znajdzie ten wspaniały, jedyny domek :)

Posted

3 x napisał(a):
reklamowac niunię gdzie się da

a jak dziewczyny stoicie/leżycie z finansami?

Wierz mi, że ma masę ogłoszeń.

Leżymy bardziej, był bazarek na Amigo i Maję ale mała sprzedaż, zresztą czekam na wpłaty. I tyle co pisałam wcześniej, zero nowych wpłat.

Muszę znowu coś wystawić.

Posted

Może inne fotki teraz do ogłoszeń damy? Już nie wiem sama. dzisiaj miałam telefon o Lunę/Braxę, o nią ciągle dzwonią bo 10 miesięcy... Ale Majki nie chcą :(

Posted

Marta, mogłabyś zrobić Majce zdjęcie z kotem:eviltong:, dzieckiem ( jak posiadasz modela); chciałabym pokazać w ogłoszeniach pokojowy charakter Majki, koleżanka mi też poradziłą jak zrobić fajne allegro. (mam na myśli tekst)
Gosia, wyślę Ci, ok?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Marta, mogłabyś zrobić Majce zdjęcie z kotem:eviltong:, dzieckiem ( jak posiadasz modela); chciałabym pokazać w ogłoszeniach pokojowy charakter Majki, koleżanka mi też poradziłą jak zrobić fajne allegro. (mam na myśli tekst)
Gosia, wyślę Ci, ok?

Mysza, czy Ciebie dzisiaj wena twórcza napadła?? Tutaj dziecko pożycz, tutaj kota, a pralki frani nie chcesz?? :lol::lol:

Posted

z kotką zrobię (jak Dakocia będzie łaskawie chciała;) ), dzieci nie posiadam.
ale Ewa Marta chyba robiła Mai zdjęcia ze swoim siostrzeńcem - powinny być na wątku.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Mysza, czy Ciebie dzisiaj wena twórcza napadła?? Tutaj dziecko pożycz, tutaj kota, a pralki frani nie chcesz?? :lol::lol:

I dziecko i kota; :evil_lol: coś trzeba zrobic z tym zastojem przecież. ;)

Posted

ronja napisał(a):
z kotką zrobię (jak Dakocia będzie łaskawie chciała;) ), dzieci nie posiadam.
ale Ewa Marta chyba robiła Mai zdjęcia ze swoim siostrzeńcem - powinny być na wątku.

Dzięki, racja, zaraz poszukam. Kurde ja tez żadnego dziecka nie mam pod ręką:evil_lol: Siostrzeniec wystarczy. Zrobimy po nowemu.

Posted

mala_czarna napisał(a):

A może frytki do tego?? :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
To jak tak sobie wszyscy wszystko pożyczają to ja sobie pożyczam.... Didi!! :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale tylko z noskiem!