bluerat Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mam w planach wykład/szkolenie z pierwszej pomocy dla właścicieli psów. Czekam właśnie na tematy, jakie właścicieli psów najbardziej interesują. Pomyślałam sobie, że Dogomania też mi pomoże w doborze tematów :) Będę wdzięczna za wskazówki/pomysły, hasłowo oczywiście. Quote
bulnieta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ja niedawno bylam na takim wykladzie w klinice wet, moge podopowiedziec o czym byla mowa w punktach i td, wieczorkiem moge napisac jezeli interesuje pania taka pomoc;-) Quote
bluerat Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 jasne, że interesuje :) z góry dziękuję można też mailowo : bluerat@wp.pl Quote
bluerat Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 jasne, że interesuje :) z góry dziękuję można też mailowo : bluerat@wp.pl Quote
bulnieta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 wyslane, jak potrezba wiecej szczegolow, moge doslac, pozdrawiam;- 0 Quote
Recommended Posts