Zofija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [FONT=Bookman Old Style]Temu pieskowi człowiek musiał wyrządzić dużą krzywdę, kuli się na widok podniesionej ręki, boi się obcych ludzi. Wyciągnięty z kojca momentalnie przywiera do ziemi, jakby chciał stać się niewidzialnym. Jego sierść jest skołtuniona i zaniedbana. Najlepiej byłoby obciąć ją na krótko, aby pięknie odrosła. Ten kudłaczek na razie wszystkiego się boi, ale mając czułego dobrego opiekuna na pewno nabierze zaufania do ludzi. To będzie wspaniały przyjaciel. Przebywa w cieszyńskim schronisku.[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Ma około 4 lat. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]NA TEN MOMENT POTRZEBNA KAŻDA POMOC ,A PRZEDE WSZYSTKIM: [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]- DOM TYMCZASOWY[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]- OGŁOSZENIA I JESZCZE RAZ OGŁOSZENIA[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]- ALEGRO[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]- BANEREK[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Kontakt w sprawie Ferdiego:[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Kasia- 785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Dzisiaj zadzwoniła do mnie Dea, ze Ferdi nie żyje. Dostał takiej psiej choroby- kurcze nie pamiętam nazwy i nie przeżył. Warunki schroniskowe, straszne przeżycia, jedno wielkie przerażenie, niedożywienie, Ach szkoda gadać. Miałam go brać na tymczas do przyjaciółki, ale wziełam Gucia bo był po wypadku, wcale nie chodził. Aaaaaaaa, szkoda gadać... [/FONT] [FONT=Bookman Old Style][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][/FONT] Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hej kudlatku.....co u Ciebie psia bido....? Zofija, popros lilk_a albo ewatonieja o banerek dla psiny........ Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 nie wiem dokładnie, ale niedługo , może z dwa tygodnie. Dowiem się i napiszę Quote
masskotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kurczę strasznie przypomina mi mojego Drakule:( oby znalazł szybko domek.. Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Czy ktoś może mi pomóc w ogłoszeniach???? Quote
masskotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jak będę miała chwile to zrobie ogłoszenie i wyślę wujkowi mejlem żeby wystawił u siebie w stajni w cieszynie, a nuż się ktoś znajdzie.. Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 OOO MASZ WUJKA W cIESZYNIE:)))) BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!! Quote
Zofija Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [FONT=Bookman Old Style]Dzisiaj zadzwoniła do mnie Dea, ze Ferdi nie żyje. Dostał takiej psiej choroby- kurcze nie pamiętam nazwy i nie przeżył. Warunki schroniskowe, straszne przeżycia, jedno wielkie przerażenie, niedożywienie, Ach szkoda gadać. Miałam go brać na tymczas do przyhaciółki, ale wziełam Gucia bo był po wypadku, wcale nie chodził. Aaaaaaaa, szkoda gadać... [/FONT] [FONT=Bookman Old Style][/FONT] Quote
masskotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 cooo:-( szok, miałam nadzieję, że kudłacz znajdzie domek:-( Quote
Recommended Posts