leni356 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ja jestem w trakcie robienia allegro :) Są już pierwsi zainteresowani Mają Quote
leni356 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='ata']równiez jestem w szoku, gdzie takie ceny widnieją w jakim schronisku? No mnie też powaliło ile każą sobie płacić za wyciągnięcie psa.. Podobno nie mają dofinansowania.. Na szczęście Maja została wydana po sterylce, więc już za to nie trzeba płacić Za sunię walijkę zażądali 200 zł :mdleje: http://www.dogomania.pl/threads/178337-Terier-walijski-w-schronisku-HELP Quote
mala_czarna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='leni356']Ja jestem w trakcie robienia allegro :) Są już pierwsi zainteresowani Mają[/QUOTE] To szybko!! Ale nie dziwne, bo fajny kudłaczek z niej ;) Quote
elinka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='mala_czarna']Elinko, link u Frotki zadziałał to jestem i ja. Rzeczywiście ślicznia sunia jest. Powinno być sporo chętnych, bo raz że młoda, dwa że zdrowa, trzy - już wysterylizowana. Mało tego, że Maja jest młoda, zdrowa i wysterylizowana to trzeba jeszcze pochwalić sunię, bo w trzy dni zrozumiała na czym polega zachowanie w domku czystości! A podobno dla piesków ze schronisk to jest ekspresowe tempo.To naprawdę zdolna dziewczynka! Co prawda, z koopka nie było od samego początku problemów, ale na mokro zdarzały się dziewczynce wpadki. Szczególnie pierwszego dnia, sikała w mieszkaniu bez jakichkolwiek skrupułów (podejrzewam, że to sikanie spowodowane było stresem). Myślałam, że trochę tu się napracujemy, a tymczasem sunia wczoraj miała tylko jedną wpadkę i to przeze mnie, bo Maja za długo czekała po założeniu obroży na wyjście z domu. Maja i Loulą z podekscytowania przed wyjściem lekko przygryzają sobie, dlatego aby tego uniknąć, zakładam teraz suczkom obroże na pięć minut wcześniej. To ma być taka zapowiedź spaceru. Dziewczynki od tego momentu nie odstępują mnie już na krok i w ten sposób nie mają czasu na kłótnie. No i Maja z tego oczekiwania nasikała w przedpokoju. Ale, że była to moja wina, ta wpadka się nie liczy. Natomiast dzisiaj rano z pełną świadomością mogę już pochwalić Maję, bo mało tego, że wytrzymała całą noc to jeszcze cierpliwie poczekała, aż wyekspediuję moją córkę z mężem do przedszkola i dopiero na spacerku załatwiła swoje poranne potrzeby fizjologiczne. Quote
panbazyl Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 to gratulacje dla Mai!!!!! Szybko się uczy!!! Pokiziaj ja od nas! Dziś mi dogo lepiej chodzi - wczoraj napisalam jednego posta i kooooniec. Quote
haliza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dodam dla Mai 30 zł-podajcie gdzie :p -:p trzymaj się malutka. Quote
panbazyl Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='haliza']dodam dla mai 30 zł-podajcie gdzie :p -:p trzymaj się malutka.[/quote] huuurrraaa!!!! Quote
haliza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak podacie konto to jutro bym wpłaciła :razz: Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='haliza']Jak podacie konto to jutro bym wpłaciła :razz:[/QUOTE] Haliza, bardzo dziękujemy :loveu: Przepraszam za zwłokę, ostatnio z niczym nie wyrabiam Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Allegro Mai: http://allegro.pl/show_item.php?item=909118132 Quote
ata Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przepraszam, moze będziecie mogli pomóc........ Sharp Pei, sunia - schronisko Inowrocław Quote
idusiek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 elinka, lena - znacie kogos z Tarnowa albo okolic? Pilnie potrzebny ktos na przedadopcyjną.... Quote
haliza Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przepraszam za zwłokę, ostatnio z niczym nie wyrabiam[/QUOTE] Nie ma sprawy - tylko dzisiaj szłam do banku a jutro nie wiem czy się wyrobię ;) ale postaram się wysłać jak najszybciej :lol: Quote
elinka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='ata']Przepraszam, moze będziecie mogli pomóc........ Sharp Pei, sunia - schronisko Inowrocław ata, link nie działa. [quote name='idusiek']elinka, lena - znacie kogos z Tarnowa albo okolic? Pilnie potrzebny ktos na przedadopcyjną.... idusiek, niestety, nie znam. Sama już od dłuższego czasu szukam kogoś z okolic Tarnowa, ale na wizytę poadopcyjną. [quote name='haliza'] Nie ma sprawy - tylko dzisiaj szłam do banku a jutro nie wiem czy się wyrobię ;) ale postaram się wysłać jak najszybciej :lol: haliza, dziękuję, że chcesz pomóc Mai. :loveu: Również dziękuję za 50zł wsparcia od ewtos. :loveu: Leni w pierwszym poście zrobi rozliczenie. A ja cały dzień walczę z tinypic, aby wgrać film o Mai i nic mi z tego nie wychodzi. Wczoraj wgrałam ten film na You Tube, ale tu ma bardzo kiepską jakość, tzn. przy odtwarzaniu przeskakują klatki. Jeśli ktoś ma cierpliwość to zapraszam: http://www.youtube.com/watch_popup?v=UBO7dFp8IaU - "Maja, chodź do mnie!" a ten film ma lepszą jakość: http://pl.tinypic.com/player.php?v=dc4m50&s=6 - "Tak Maja szczeka" Quote
haliza Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ta sunia to żywe srebro ....ha ha :evil_lol: myślę że jej odejście do nowego domku to będzie ciężki orzech do zgryzienia...:eviltong: Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Kochana Pszczółka Maja ma 2 obserwatorów na allegro Rozliczenie wstawię do pierwszego postu Quote
elinka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='haliza']Ta sunia to żywe srebro ....ha ha :evil_lol: myślę że jej odejście do nowego domku to będzie ciężki orzech do zgryzienia...:eviltong: oj! będzie, będzie... Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='elinka']a ten film ma lepszą jakość: http://pl.tinypic.com/player.php?v=dc4m50&s=6 - "Tak Maja szczeka" Hahaha, mój tymczasik jej odszczekał :D Ale grzeczna sunia :) Quote
ata Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Elinka, link działa ..... Sharp Pei - sunia - schronisko Inowrocław Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kazalam film z Majka ogladac TZ. U nas na forum wlasnie jedna taka z tymczasu zostala na stale, bo TZ. porownywal ja do Poli Raksy i staly piesek przy niej rozkwitl :):) Quote
anna-domanska3 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Życzę aby sunia znalazła wspaniały domek jak Elipsa. Pozdrowienia. Quote
elinka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pani Aniu, to lepiej nie bo Elipsa właśnie wraca z adopcji :shake: Quote
panbazyl Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oj, wraca..... to chyba najsmutniejsza rzecz. Quote
Recommended Posts