Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

DONnka napisał(a):
Piękny tekst Maćku :)
Oby przyniósł Barniemu szczęście :modla: :modla: :modla:

Dziękuję, dziękuję:-)
No i oby się znalazł dom bo czas najwyższy!!!!!!

To niby jest ten "stary, schorowany" pies?:p

Posted

Cześć terier, Barni faktycznie w świetnej kondycji, tylko znowu troszkę dokucza mu ucho, dostaje leki. No i Kochani znowu potrzebujemy kreonu. Mam receptę zwykłą od weterynarza-wykupić? Nadrabiam info o wpłatach na konto hotelu; w grudniu doszło 210zł +200zł, w styczniu doszło 210zł , a w lutym 210zł + 200zł, dziękujemy:multi::multi:

Posted

[quote name='hotelterier5']Niestety kreon był tylko w dużych opakowaniach- przeszlam cale miasto. za 25000x50 kapsułek zapłaciłam 55.96zł, na mniejsze opakowanie mogłabym się nie doczekać.[/QUOTE]
Dziekujemy p.Asiu. Zaraz zrobie przelew.

Posted (edited)

Wulkan energii to prawda :), a do tego taki pozytywny pies: jezdzonko - super, zabawa - super, mizianie - super :) Barniemu zawsze i wszędzędzie jest dobrze i ma zadowolone pycho. Świetny pies !!!

Edited by Aki
Posted

jak miałam Barniego jakiś czas temu na spacerze, to aż nie mogłam uwierzyć, że on tyle siły w sobie ma.
jak mnie pociągnął to cieszyłam się, że mam antypoślizgowe śniegowce, bo inaczej pewnie jechałabym po śniegu za nim jak na nartach ;)

Posted

[quote name='bela51']Barni dostał od terier tyle ogloszen ! I co, niestety, chyba cisza ?
Wiecie, ze mineły juz dwa lata odkąd jest u p.Asi ?

Ile???:crazyeye: Słyszałem, że jest już długo, ale żeby tyle czasu:shake:
Tracę wiarę w ludzi:roll:

Posted

Barni to cudowny przyjaciel i uwierzcie mi, że jak jeszcze w Brzyściu pojawił się pan, który go oglądał to Barniś stawał na głowie żeby mu się przypodobać :) Tulił się, łasił, nie opuszczał na krok. Niestety pan powiedział, że myślał iż Barni to jego zaginiony pies i Barnusiowi się nie udało :( Ale mówię wam serce się krajało jak się patrzyło na niego, jak się stara, jakby czuł że ten gość jest tu właśnie dla niego, ale nie wyszło :(
Cały czas odświeżam jego ogłoszenia z nadzieją, że w końcu się uda i niunio trafi do swojego domku :)