Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niedawno miała przyjemność odwiedzić Psanatorium w którym przebywa Barni. Zbawiłam tam ładne parę dni :) Muszę się poskarżyć, że Barnaba wygląda za dobrze... Zamiast się starzec, to z każdymi kolejnymi odwiedzinami jest on coraz młodszy :) Miałam szczęści poznać chłopaka praktycznie zaraz jak trafił pod opiekę Asi i odwiedzić go parokrotnie. Zmiana jaka zaszła w tym psie jest niesamowita. Odmłodniał, złagodniał i fantastycznie się z socjalizował. Najmilsze dla mnie było to, że Barni mimo że widział nas ostatnio 1,5 roku temu, pamiętał mnie :)

Barni jest naprawdę w świetnej kondycji fizycznej i psychiczne, po nim naprawdę widać za co się płaci. Warunki i opiekę maja fantastyczną. Przetestowałam na naszych prywatnych psach. Odwiedziliśmy Psanatorium razem z Demkiem i Nordusiem, którzy na czas pobytu zamieszkali w hotelu. Mieli (tak jak każdy pies) do dyspozycji boks wewnętrzny z ogrzewaniem podłogowym i osobisty bardzo duży wybieg zewnętrzny, oprócz tego codziennie do dyspozycji "plac zabawa" i olbrzymi wybieg. Podobało im się.

Posted

[quote name='Dorot131']mam dla barnaby 50 tabletek kreonu ,niebawem wyslę[/QUOTE]
Potwierdzam otrzymanie paczki. Załączoną kość dostanie Barni:) Bardzo dziękujemy:)

[quote name='gosiaczek1984']Ja tez mam dla niego 50szt tabletk:)[/QUOTE]
Również potwierdzam odbiór i również bardzo dziękujemy:)

No to Barni ma ładny zapas Kreonu:)

[quote name='J_ulia']Niedawno miała przyjemność odwiedzić Psanatorium w którym przebywa Barni. Zbawiłam tam ładne parę dni :) Muszę się poskarżyć, że Barnaba wygląda za dobrze... Zamiast się starzec, to z każdymi kolejnymi odwiedzinami jest on coraz młodszy :) Miałam szczęści poznać chłopaka praktycznie zaraz jak trafił pod opiekę Asi i odwiedzić go parokrotnie. Zmiana jaka zaszła w tym psie jest niesamowita. Odmłodniał, złagodniał i fantastycznie się z socjalizował. Najmilsze dla mnie było to, że Barni mimo że widział nas ostatnio 1,5 roku temu, pamiętał mnie :)

Barni jest naprawdę w świetnej kondycji fizycznej i psychiczne, po nim naprawdę widać za co się płaci. Warunki i opiekę maja fantastyczną. Przetestowałam na naszych prywatnych psach. Odwiedziliśmy Psanatorium razem z Demkiem i Nordusiem, którzy na czas pobytu zamieszkali w hotelu. Mieli (tak jak każdy pies) do dyspozycji boks wewnętrzny z ogrzewaniem podłogowym i osobisty bardzo duży wybieg zewnętrzny, oprócz tego codziennie do dyspozycji "plac zabawa" i olbrzymi wybieg. Podobało im się.[/QUOTE]
Zapraszamy ponownie:)

Ogólnie u Barniego wszystko OK, upałów jako takich u nas nie ma to nic go nie męczy:)

Posted

[quote name='bela51']Ja tez bardzo serdecznie dziekuje Dorot131 oraz gosiaczek1984 za wsparcie Barniego lekami.
To naprawde olbrzymia pomoc :loveu:[/QUOTE]

nie ma za co :oops: dopóki będę mogła w miarę możliwosci pomogę . gdy się przeczyta w jakich warunkach Barni przebywa to łatwo się pomaga. chociaż mam złe doświadczenia z dogo (biedny sakuś) do dziś mam wyrzuty sumienia ze płaciłam na jego pobyt w "CZARODZIEJSKIM MIEJSCU"

Posted (edited)

Wykaz wpłat za ostatni miesiac:
27.05.2013 - Dorot 131 - 40 zł ( deklaracja na czerwiec )
31.05.2013 - mdk8 - 10 zł
3.06.2013 - Anja2201 - 10 zł ( za ogłoszenia zrobione przez waldi481 )
3.06.2013 - agat21 - 10 zł
3.06.2013 - malibo57 - 25 zł
5.05.2013 - J_ulia - 20 zł
9.06.2013 - ala123 - 50 zł
10.06.2013- Livka - 10 zl
17.06.2013 - lider 2105 - 25 zł
17.06.2013 - bela51 - 10 zł
Wszystkim bardzo serdecznie dziekujemy:loveu:

A jesli chodzi o zainteresowanie Barnabą, to niestety na razie skonczyło sie na jednym telefonie ( tym, o którym pisałam ).

Edited by bela51
Posted

Chciałbym wrzucić film na wątek, ale nie mam konta na YT i w ogóle nie bardzo się orientuję jak to zrobić:roll: Mogę kogoś prosić o podanie mi adresu mailowego, kto wstawił by to tutaj za mnie?:roll: Obiecuję się nauczyć na następny raz:)

Posted

[quote name='Maciek777']Chciałbym wrzucić film na wątek, ale nie mam konta na YT i w ogóle nie bardzo się orientuję jak to zrobić:roll: Mogę kogoś prosić o podanie mi adresu mailowego, kto wstawił by to tutaj za mnie?:roll: Obiecuję się nauczyć na następny raz:)

Wyślij na emir.katowice@o2.pl, a wstawię ;)

Posted

[quote name='Maciek777']trochę mi się to rano przedłużyło, ale właśnie filmik się ładuje na mailu:)[/QUOTE]

Jak chcesz to do Sama też mogę wstawić .

Posted

[quote name='J_ulia']Jak chcesz to do Sama też mogę wstawić .[/QUOTE]
Jeśli byłabyś tak miła..:)
Przeliczyłem się z czasem i dzisiaj pewnie nawet nie zdążę powysyłać na maila, a co dopiero nauczyć się na Y.T.:shake:

Film Sama jeszcze wyślę za ok godzinę bo inne obiecane czekają w kolejce, a ten net to nie LTE;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
U nas od rana leje deszcz. Barni musi mieć zamknięte wyjście na wybieg bo lubi chodzić z boksu na wybieg i z powrotem...niestety z przewagą przebywania na zewnątrz:roll:

To identycznie jak Bambu,on tam się deszczu nie boi

Posted

Telefon milczy...
Podam wiec wykaz wpłat za czerwiec ( chyba juz wszystkich:lol: ) naszego Barnaby:
27.05.2013 - Dorot 131 - 40 zł ( deklaracja na czerwiec )
31.05.2013 - mdk8 - 10 zł
3.06.2013 - Anja2201 - 10 zł ( za ogłoszenia zrobione przez waldi481 )
3.06.2013 - agat21 - 10 zł
3.06.2013 - malibo57 - 25 zł
5.05.2013 - J_ulia - 20 zł
9.06.2013 - ala123 - 50 zł
10.06.2013- Livka - 10 zl
17.06.2013 - lider 2105 - 25 zł
17.06.2013 - bela51 - 10 zł
21.06.2013 - gosiaczek1984 - 10 zl
26.06.2013 - Tymotea - 50 zł
Bardzo serdecznie dziekujemy:loveu: