Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dnia 31.01.10r. w Białymstoku na ulicy Szarych Szeregów został znaleziony labrador retriever maści biszkoptowej. Nie miał obroży. Umie siad i trochę waruj. Jest bardzo przyjazny.

Pomimo wszelkich starań pies trafił do Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt na Dolistowskiej 2.
schronisko@schronisko.bialystok.pl
(085) 675 37 00
http://www.schronisko.bialystok.pl
Godziny otwarcia:
Poniedziałek-Piątek: 10.00 - 16.00
Sobota: 10.00 - 14.00
Niedziela: zamknięte dla odwiedzających z wyjątkiem "Dni Otwartych"
Informacje można również uzyskać pod numerem znalazcy: 515-273-740

Posted

Może mylę psy... ale jeżeli ten "biszkoptowy labrador" jest tym samym psem, który jest w tej chwili u mnie na DT, to:
1. jest to najprawdziwszy golden retriever
2. przyjazny jest tylko, gdy nie każe się mu zrobic czegoś, co mu się nie podoba
Generalnie mam nadzieję, ze znajdzie sie właściciel, bo pies jest średnioadopcyjny na ten moment. Oczywiście popracuję nad nim, ale po jednym dniu trudno mi stwierdzic czy jego agresywne zachowania to po prostu skrzywienie do wyprowadzenia czy niestety coraz częstszy u goldenów "defekt" psychiczny, który zawdzięczamy pseudohodowcom zarówno tym papierowym jak i niepapierowym :|

Posted

Dziś otrzymałam:

Bożenka ten labek prawdopodobnie zaginął 30 pazdziernika rozmawiałam z wlascicielem jutro pojedzie do schroniska sprawdzić czy to jego zguba. pies powinien miec chipa tyle sie dowiedziałam. jest to starszy Pan podczas rozmowy plakał. Oby było to szczesliwe zakonczenie. Trzymamy kciuki.