Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcę dać ogłoszenie w Wyborczej o Pelusiu, jeszcze zastanawiam się czy w wydaniu warszawskim czy ogólnopolskim (cena 2 razy wyższa :( )
Wymyśliłam taką treść:
"5 letni pies bokser poszukuje odpowiedzialnego właściciela, najlepiej wielbiciela rasy. Tel......" i tu numer, chyba do Mosii? Mosii daj znać czy można.
Zastanawiam się czy coś jeszcze podać , może coś a propos dzieci i zwierząt, bo nie wiem czy do domu z dziećmi i zwierzakami Pele mógłby iść....

Posted

Moje ogłoszenia Pelego są w necie, czy mam je odświeżyć??? Zmienić tytuł i dodać jeszcze w inne miejsca???
Jutro będę miała trochę czasu to pozmieniam i podam linki!! :lol:

Posted

Gdzieś mi się zgubił ten wątek. Dopiero teraz go odnalazłam. Teraz jest paskudny okres na szukanie domu :shake: . Dałam tyle ogłoszeń o Brutusa i tylko jeden mail. Pelego też widziałam na portalach.

Posted

Dokładnie, już się boję rozmawiać z tą kobitką przez telefon :shake: . Co ja mam jej powiedzieć... wakacje są i ludzie psów nie szukają ... za stary jest, wszyscy chcą szczeniaczka:-( .
Kurcze jak o niego nikt się nie pyta, to co ma zrobić biedny Pele :shake: .

Posted

Aganiok napisał(a):
Chcę dać ogłoszenie w Wyborczej o Pelusiu, jeszcze zastanawiam się czy w wydaniu warszawskim czy ogólnopolskim (cena 2 razy wyższa :( )
Wymyśliłam taką treść:
"5 letni pies bokser poszukuje odpowiedzialnego właściciela, najlepiej wielbiciela rasy. Tel......" i tu numer, chyba do Mosii? Mosii daj znać czy można.
Zastanawiam się czy coś jeszcze podać , może coś a propos dzieci i zwierząt, bo nie wiem czy do domu z dziećmi i zwierzakami Pele mógłby iść....

Ja też chciałam dac kolejne ogłoszenie, tylko ze zdjęciem, Aganiok może bym się dołożyła do twojego i poszłoby ono w wydaniu ogólnopolskim?, napisz mi na pw, albo na gg co o tym myślisz

Posted

Ja teraz wychodzę z pracy i do jutra mogę nie miec dostępu do kompa. Jutro się skontaktuję i sutalimy co i jak.
Sprawdzam teraz czy można zamówić ogłoszenie drobne ze zdjeciem w GW.

Posted

ehhh :(
było juz tak blisko........
domek z Krakowa sie wycofał z przyczyn osobistych- powody sa mi znane, to byłby naprawde dobry dom.........
Pele, Pele ale masz chłopie pecha..........

Posted

A biedny Peluś jeszcze tutaj.............:shake::placz:
Pele hopsaj nam w górę i szukaj dobrego domku!! Ja cały czas o Tobie pamiętam i trzymam kciuki, mimo, że ostatnio mnie na necie nie było...
Trzymaj sie piesku!!

Posted

Agamoniak szykuje już ogłoszenie.... tylko potrzebne jest zdjęcie w odpowiednim formacie, więc wybierzcie zdjęcie i napiszcie mi jaki to ma być format to postaram się je przygotować :-)

Jak ludzie zobaczą pieknego Pelusia to napewno bedą się o niego bili :-0