Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga z Twoja wplata hotelik mamy oplacony do 2.05.
Jesli ktos jeszcze wplacal pieniazki prosze o info na pw.

AGANIOK wielkie dzieki :buzi:

Posted

Dyplomy dla dzieciaków juz sie drukują - wyśle je do Warszawy pod koniec tygodnia (chyba w czwartek ew. piatek) piorytetem.

Może jest ktoś z Częstochowy lub okolic zmotoryzowany kto mógłby Wam pomóc (dołoże sie jak cos do paliwa), bo z Krakowa to musiały by byc aż dwa kursy "tam i z powrotem"

Posted

Transport na ten piatek razcej sie nie znajdzie. Ale mamy nauczke. Realizujemy tylko to co jest pewne w 100%. Nie ukrywam,ze jestem wsciekla, ze wystep w TV przepadl. Zorganizowanie tego to nie taka prosta sprawa.

Posted

Mosii - a mozejeszcze nie wszystko stracone z TV Kraków ? Moze udałoby sie opowiedziec o losie Pele bez jego udziału w studio tylko pokazac fotki, bo z drugiej strony wozic tak biedaka "tam i spowrotem" ? Moze np. rozmowa telefoniczna na antenie ze szkoleniowcem a ty w studio i Twoja opowieśc o nim ? próbuj jeszcze moze w tym kierunku ?

Poza tym z tego co zrozumiałam "wyjątek" nie wycofała swojego zainteresowania adopcja pele tylko "odwlekło" sie to w czasie. Więc działamy na zasadzie , że szukamy domu - jak sie uda wczesniej to świetnie - jak nie to Wasza wizyta u pele bedzie w czerwcu - czy dobrze zrozumiałam ???
Po pierwszym przesle troche na hotel , moze tez uda sie z tą zbiórka kolezanki dbsst. Wg mnie pele juz i tak na tyle przyzwyczaił sie do ludzi w hotelu, ze "tydzień czy dwa dłuzej czy krócej w hotelu nie ma az takiego dla niego znaczenia - wazne by trafił do odpowiedniego domu !!!
Pozostaje kwesia zebrania pieniedzy na opłacanie jego pobytu w hotelu !

Posted

Owszem, nie wycofałam- za żadne skarby! Po prostu nie chcę narażać go na niepotrzebny stres. W miare możliwości postaram sie wpłacać na hotel i jak już będę miała 100% pewności co do terminu, kiedy mogę Go do siebie zabrać to wtedy bedziemy się umawiać na spotkanie. Jeśli rzeczywiście wcześniej znajdzie domek będę równie szcześliwa co jak by trafił do mnie- w końcu tu chodzi o jego dobro a nie moja zachciankę.

Jeszcze raz przepraszam, że tak to wszystko wyszło ale nie mam na to żadnego wpływu. Wlaśnie dlatego jestem najbardziej zla- że nie mogę nic na tą cała sytuacje poradzić. Bezradność- straszna rzecz...

Trzymam kciuki za Pelusia i za piątek- mam nadzieje, że jeszcze uda się jakoś TV zorganizować...

Posted

pomysł Fero bardzo fajny wiele razy oglądałam Tylko fotki psiakow w takich programach jego historia napewno ujmie ludzi za serce plus połaczenie telefoniczne ze szkoleniowcem i musi sie udać chyba ze ten transport do krakowa wypali trzymam kciuki

Posted

Jeszcze nie wpłaciłam tej kwoty, którą zadeklarowałam. Ciągle czekam na pieniądze. Wiszę jeszcze Bajce. Wstyd mi, że tak odkładam, ale na prawdę w tej chwili nie mam kasy:oops:

Postaram się wpłacić jutro, najpóźniej w sobotę. Przepraszam.

Posted

Przepraszam, że pewnie upierdliwie, ale będę szła zaraz na pocztę i mogę co nieco wpłacić. Nie mam w tej chwili za bardzo czasu przeszukiwać całego wątku, dlatego mossi, mogłabyś podać mi numer konta ? Ile kosztuje doba w hoteliku ? Podejrzewam, że minimum 20 zł ? Coś sie dorzucę, tylko nie wiem jak szybko dojdą pieniądze w ten majowy weekend.....

Posted

Pani Jolanta z Warszawy, ktora nie jest zarejestrowana na dogo ale czyta nasz watek, przeslala na hotel Pelusia 250zl :multi: W ziazku z tym hotelik oplacony jest do 15.05
Bardzo bardzo dziekuje :buzi:

Po dlugim weekendzie Pele bedzie mial gosci z Warszawy;)