Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:z całych sił!!!

Posted

nooo jestem:)

Kochani Pele jest juz w nowym swoim domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamieszkał w bloku w Ostrowcu z Iwona i Mirkiem! Słuchajcie to było niesamowite, Pele juz wiedział ze jezdzie do domu! Do klatki schodowej wszedł bez problemu, wiedział które drzwi sa jego, w domu troche był zestresowany ale jak sie rozkręcił to szlał, aportował, i rozpruł dwa miśki;) Miałam obawy czy bedzie chciał wejsć do klatki ale on juz skacze po trzy stopnie:) No i bez problemu Iwona go wykapała! Pieknie chodzi na spacery.........
normalnie płacze ze szcześcia............

warto było tyle czekac.........................

ide sie opic, zdjecia wstawie jutro... wybaczcie...

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA Cieszę się ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mosii buziak i buziak i jeszcze jeden!!!!!
i wszystkim buziak!!!!! Aganiok, koduchaben, boksiedwa itd :multi:

Posted

Tak długo był w hotelu, że wszyscy już chyba stracili wiarę w to, że Pele kiedykolwiek znajdzie swoje miejsce na ziemii, a tu masz babo placek :cool3: :cool3: :cool3:

Mosii dziękuję za troskliwą opiekę nad Peluśkiem
A nowym opiekunom życzymy samych tylko pozytywnych chwil z boksiem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Powiem wam szczerze, że nie wątpiłam o tym, że Pele znajdzie w końcu nowy dom. Pewnie dlatego, że spotkałam się już z gorszymi przypadkami. Kiedyś na ulicy znalazłam również boksera. To był listopad, było zimno i padał deszcz. Zauważyłam boksera, który leżał na chodniku i już nie miał siły wstawać. Był niesamowicie chudy i wycieńczony. Był cały w bliznach a na boku miał dwie ogromne długie na 30 cm i szerokie na centymetr/dwa blizny. Oceniłam go na 6-7 lat. Było też po nim widać, że od szczenięcia miał ciężkie życie. Krzywica jaką przeszedł w szczenięctwie spowodowała trwałe szkody. Miał niesamowicie krzywe nogi i zapadniętą pierś. Wzięłam go do siebie, odkarmiłam (jadł nieprawdopodobne ilości). Dałam ogłoszenie do gazety. Na początku każydy pytał się ile miał miesięcy, a słysząc odpowiedź odkładał słuchawkę. W końcu gdy tylko dzwonił telefon, bez pytania mówiłam, że jest stary, brzydki i ma blizny, i bardzo się zdziwiłam gdy po takim przedstawieniu sprawy znalazł się chętny. Przyjechał tego samego dnia z synem, wysłuchał jego historii i ... zabrał go ! Po jakimś czasie przejeżdżałam w pobliżu jego nowego domu. Postanowiłam zajrzeć do niego.
Była to wizyta bez uprzedzenia. Psa nie było na podwórku, więc zadzwoniłam. Drzwi otworzył syn i powiedział, że taty nie ma w domu.
Spytałam się więc jak się ma pies. Chłopiec odpowiedział, że mają z nim jeden problem - nie chce leżeć na legowisku tylko ciągle wyleguje się na kanapie i fotelu ! Czego i Pelemu życzymy !!!

Posted

hehe...jak to miło czytać takie wiadomości z rana :cool3:
Mosii dzięki za wszystko! I dziękujemy też wszystkim, którzy wpłacali na hotel dla Pelusia i nie tracili wiary :multi:

Posted

mosii napisał(a):
wyjezdzamy z hotelu

Pele w samochodzie był bardzo grzeczny

mosii jestes nadzwyczajna:loveu: :loveu: :loveu:
uratowalas mu zycie i dalas szczescie, czyz mozna wiecej zrobic?:B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: