Aganiok Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jutro szukajcie ogłoszenia o Pelusiu w GW :cool1: Oby dało mu domek.... Nadal prosimy o wsparcie na hotel Quote
Małgośka z Boksą Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oj Pele Pele, czemu nikt Cię nie chce :shake: :shake: :shake: Dlaczego jakieś piętno nad Tobą wisi :-( Quote
Aganiok Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Czy ktoś może sprawdzić czy jest ogłoszenie o Pelusiu? Ja nie mogę znaleźć w warszawskim dodatku, chyba się zapłaczę :-( Quote
mosii Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Aga wyszło ogłoszenie! telefon dzwoni! trzymajcie kciuki!! Quote
joaaa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Aganiok Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Oj ale się cieszę! Mosii będziesz miała gorącą linię :cool3: Trzymam kciuki za Pelusia!!!!!!! Quote
mosii Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 jest kilka osób zainteresowanych, ale nikt mnie nie chwycił za serce....... Quote
Aganiok Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mosii zobaczymy, jak nie teraz to znowu damy gdzieś ogłoszenie Quote
Wyjątek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pelusiu biedaku, długo mnie tutaj nie było ale dalej trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aganiok Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Mosii albo Pani Kamilo, prosze o informację jak wygląda teraz dług Pelego? Kilka osób wpłaciło... Quote
Faro Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Mossi - nie ma ogłoszenia o Pelle w sierpniowym "Moim psie" . Quote
AgaG Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 mosii napisał(a):jest kilka osób zainteresowanych, ale nikt mnie nie chwycił za serce....... Mosii róznie bywa... czasem warto się spotkać i wtedy pewne rzeczy wychodzą... przez telefon bywa myląco... nie zawsze, ale często.. Quote
rebellia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Elo, elo :) Trzymać kciuki, Mosii dzwoniła, jedzie zawieźć Pelusia do nowego domku (bodajże w Ostrowcu, o ile dobrze pamiętam). Więcej info nie udzielę, poza tym, że kciuki potrzebne, Mosii zapewne sama napisze, jak już się dorwie do netu. Pozdrawiam ;) Quote
mosii Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 :loveu: tak jestem po negocjacjach telefonicznych z bardzo fajną dziewczyna z Ostrowca:multi: Zdecydowałam ze pojade z Pelusiem, za chwile wyjezdzam.......... jezeli wszystko pojdzie dobrze, Pele zasnie dziś w swoim domu:p trzymajcie kciuki :kciuki: tylko mocniej niz ostatnio;) Quote
boksiedwa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 To trzymam mocno :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Mossi a jak wygląda sprawa opłacenia hotelu? Quote
Aganiok Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mosii zorientuj się, bo może długu nie ma. Kilka osób wpłaciło na Pelego w ostatnim tygodniu. Buźka i powodzenia. A jak będzie dług, to dopłacimy, przeciez nie może być na Twojej głowie. Quote
Recommended Posts