AgaiTheta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ok o bannerek już proszę i szukam umiejętnych ;) Quote
Aganiok Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Chcę dać ogłoszenie w Wyborczej o Pelusiu, jeszcze zastanawiam się czy w wydaniu warszawskim czy ogólnopolskim (cena 2 razy wyższa :( ) Wymyśliłam taką treść: "5 letni pies bokser poszukuje odpowiedzialnego właściciela, najlepiej wielbiciela rasy. Tel......" i tu numer, chyba do Mosii? Mosii daj znać czy można. Zastanawiam się czy coś jeszcze podać , może coś a propos dzieci i zwierząt, bo nie wiem czy do domu z dziećmi i zwierzakami Pele mógłby iść.... Quote
paros Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Moje ogłoszenia Pelego są w necie, czy mam je odświeżyć??? Zmienić tytuł i dodać jeszcze w inne miejsca??? Jutro będę miała trochę czasu to pozmieniam i podam linki!! :lol: Quote
AgaiTheta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Zmieniaj, dawaj wszędzie niech się Polska o nim dowie :) Ja szukam chętnego na zrobienie bannerka ;) Quote
simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gdzieś mi się zgubił ten wątek. Dopiero teraz go odnalazłam. Teraz jest paskudny okres na szukanie domu :shake: . Dałam tyle ogłoszeń o Brutusa i tylko jeden mail. Pelego też widziałam na portalach. Quote
simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Dokładnie, już się boję rozmawiać z tą kobitką przez telefon :shake: . Co ja mam jej powiedzieć... wakacje są i ludzie psów nie szukają ... za stary jest, wszyscy chcą szczeniaczka:-( . Kurcze jak o niego nikt się nie pyta, to co ma zrobić biedny Pele :shake: . Quote
koduchaben Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Aganiok napisał(a):Chcę dać ogłoszenie w Wyborczej o Pelusiu, jeszcze zastanawiam się czy w wydaniu warszawskim czy ogólnopolskim (cena 2 razy wyższa :( ) Wymyśliłam taką treść: "5 letni pies bokser poszukuje odpowiedzialnego właściciela, najlepiej wielbiciela rasy. Tel......" i tu numer, chyba do Mosii? Mosii daj znać czy można. Zastanawiam się czy coś jeszcze podać , może coś a propos dzieci i zwierząt, bo nie wiem czy do domu z dziećmi i zwierzakami Pele mógłby iść.... Ja też chciałam dac kolejne ogłoszenie, tylko ze zdjęciem, Aganiok może bym się dołożyła do twojego i poszłoby ono w wydaniu ogólnopolskim?, napisz mi na pw, albo na gg co o tym myślisz Quote
mosii Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 jak cos to sie dokładam do ogłoszenia, tylko dajcie znać na pw, mozna podawac moj tel. Quote
Aganiok Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ja teraz wychodzę z pracy i do jutra mogę nie miec dostępu do kompa. Jutro się skontaktuję i sutalimy co i jak. Sprawdzam teraz czy można zamówić ogłoszenie drobne ze zdjeciem w GW. Quote
mosii Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 ehhh :( było juz tak blisko........ domek z Krakowa sie wycofał z przyczyn osobistych- powody sa mi znane, to byłby naprawde dobry dom......... Pele, Pele ale masz chłopie pecha.......... Quote
Aganiok Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Mosii czyli Pele już jest na Allegro? Dopiero weszłam, mam wariacki dzień dzisiaj Quote
koduchaben Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Do góry Pele!, czekam na info w sprawie ogłoszenia! Quote
AgaiTheta Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Agai taki banerek może być :) ? Super! Dziękujemy bardzo!!! Cioteczki to do zamieszczania w podpis ruszajcie ! Quote
koduchaben Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 do góry Pele!!!!!! z takim banerkiem to napewno szybciutko znajdziesz dom! Quote
Wyjątek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A biedny Peluś jeszcze tutaj.............:shake::placz: Pele hopsaj nam w górę i szukaj dobrego domku!! Ja cały czas o Tobie pamiętam i trzymam kciuki, mimo, że ostatnio mnie na necie nie było... Trzymaj sie piesku!! Quote
koduchaben Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Agamoniak szykuje już ogłoszenie.... tylko potrzebne jest zdjęcie w odpowiednim formacie, więc wybierzcie zdjęcie i napiszcie mi jaki to ma być format to postaram się je przygotować :-) Jak ludzie zobaczą pieknego Pelusia to napewno bedą się o niego bili :-0 Quote
Recommended Posts