mosii Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 tak, kazdego jednego maila sprawdzam, weryfikuje, wydzwaniam na razie bezskutecznie... ehhh Quote
Aganiok Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja podchodzę do tego ostrożnie. Czy ta osoba wie o przejściach Pelego? Quote
koduchaben Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 trzeba próbować każdej możliwości, bynajmniej sprawdzić Quote
Faro Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mosii - w razie potrzeby możemy liczyć na pomoc "bokseromaniaczki" w Sosnowcu (zadzwonie wieczorem i powiem "co i jak") Quote
Kluska4 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jak prześwietlicie Pana i okaże się, że to TEN Pan to chyba mogłabym pomóc w transporcie. Pan pisze, że miałby z tym problem. Co prawda trochę to dziwne bo przecież z Sosnowca do Częstochowy nie jest daleko, ale może są jakieś powody np. nie wymienił na czas prawa jazdy itp. itd :cool3: W każdym razie tak na 80% mogłabym go zabrać w niedzielę po południu. Quote
mosii Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 i znowu cisza......... pan sie nie odezwał :( Quote
mosii Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 dostałam takiego maila Dzień dobry Na stronę tych biednych pisiulków trafiłam poprzez kolegę, który Dość poważnie zaangażował się w tą akcję i przy okazji zaraził mnie……. Z wielką chęcią dowiem się czegoś więcej na temat pięknego pieska Pele, Czy dobrze rozumiem, że na chwile obecna przebywa on w Poznaniu? Czy można jakoś mu pomóc poza tym, że potrzebuje on domku? Mimo wielu chęci niestety tego nie mogę przygarnąć, posiadam już jednego takiego małego pocieszyciela w domu, ale może w jakiś inny sposób można mu pomóc. Bardzo proszę o więcej informacji Czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Hania ___________________ szkoda ze nie domek ale moze chociaz pani pomoze w oplacaniu hoteliku ehhh :( Quote
AgaiTheta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To mm.templum tak działa w Poznaniu, że dowiadują się o blogu nowi ludzie! Oby P. Hania zarażała dalej, może ktoś wśród jej znajomych będzie chciał Pelusia. Quote
joaaa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To ja podniosę na znak, że tu zagladam!!!!!!!!!!!! Quote
mosii Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 i Pele znów na allegro......... moze tym razem......... Quote
Małgośka z Boksą Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pele, nie znudził Ci się już hotelik ? Maszeruj na pierwszą stronę. Widziałam Pelego i to naprawdę normalny, wesoły, lgnący do człowieka pies. Przede wszystkim chętny do pracy, wokół swojego szkoleniowca chodził i jakby mówił: "No daj mi jakieś zadanie, zróbmy coś" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mosii Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 tak kazdemu sie Pelus podoba ale nikt nie chce sie zdecydowac aby zamieszkac z nim pod jednym dachem :( Quote
mosii Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Peluś fajnie ze masz swoje cioteczki, które do ciebie zaglądają.. :) Quote
mosii Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 przypominam ze Pele hotel ma opłacony do 13.07 gdyby ktos chciał pomóc............ Quote
Recommended Posts