mosii Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 AgaG napisał(a):No własnie czy właściciele dwóch boksow, którzy jeszcze raz do "kundla" dzwonili odezwali się? tak Aga dzwonili, własnie mam na mysli tych państwa, powiem tyle- nie miałabym najmniejszech watpliwosci aby oddać tam swoje psy, zobaczymy, moze Pele pojedzie do przyjaciół pana, który dzwonił. Nie chce na razie powiedziec za duzo.... Quote
Therion Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jesliby było jakies miejsce po Pele , to Nowym Targu w schronie jest bokser pregowany, chyba starszy. Quote
mosii Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 florida_blue napisał(a):szukaj domku Pele, szukaj .. nie wiem czy pamietacie ale to florida_blue załozyła pierwszu watek o bokserze do uspienia, to wasnie był Pele.......... Quote
florida_blue Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 tak to ja go znalazłam w gazecie ;) mam taki sentyment do bokserków.. on jest tu na miejscu - juz rozmawiałam z mosii, ale chyba nie nadaję się na jego właścicielkę. Quote
mosii Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 jutro koncza sie pieniazki na hotel......... Panstwo z Krakowa sie nie odzywaja:placz: :placz: :placz: co bedzie z Pelusiem??????:placz: Quote
AgaiTheta Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 mosii daj numer konta wpłacę 40 zł mam jakieś służbowe pieniądze (jakoś się rozlicze później) zawsze to dwa dni :shake: Quote
mosii Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ja juz nie wiem co robic, wieczorem wystawie Pelusia na allegro, moze rebellia napisze jakiś poruszajacy tekst........ Quote
Wyjątek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja będę mogła wpłacić dopiero w przyszłym tygodniu... :-( Quote
koduchaben Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Mosii może przeznaczyć jakieś pieniążki na dobre zdjęcie i ogłoszenie o Pelusiu w jakiejś gazecie ??? - kurcze ja mam teraz troszkę kłopotów finansowych, ale może coś by mi się udało dołożyć (takie ogłoszenie może kosztować jakieś 100 zł, mogę dać z 30 zł, tylko podaj mi nr na który mam wpłacić-najlepiej na gg - bo ja teraz rzadko bywam na dogo) Quote
mosii Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 kodu dzieki :buzi: tylko nie mam zadnych namiarów do gazet, podpowiedz cos Quote
AgaiTheta Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 mosii kochana rano wysyłam, nie wyrobiłam się dzisiaj, ale jutro ok 12 wysyłam 40 zł na 100% moze uda się więcej. Quote
boksiedwa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Pelusiu do góry Mossi może by tytuł zmienić? Quote
florida_blue Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ja proponuje troszke watek skrócić - moze jakieś podsumowanie ???? (90 stron to dosc dużo ;) )chyba ze to test na wytrwałość przyszłych włascicieli Pele'go Quote
Recommended Posts