Wyjątek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 kaszanna napisał(a):Pomyślałam sobie, że może byłam wczoraj niesprawiedliwa. Przeczytałam wątek jeszcze raz żeby mieć pewność i przeprosić za to, że nie potrzebnie się uniosłam. Jednak z Twoich wypowiedzi wynikało, że jesteś zdecydowana na adopcję. Po tej powyżej nabrałam pewności, że to tylko kwestia ustalenia terminu. Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem. Stało się, może i dobrze (chyba nawet na pewno dobrze). Szkoda, że przez to zamieszanie Pele stracił możliwośćwystępów w telewizji, a wiele osób przestało mu szukać domu tak intensywnie jak wcześniej. Niech Ci się Twoje maluchy chowają zdrowo i radośnie. Pele na pewno znajdzie kochający dom i odpowiedzialnych ludzi. Może inaczej by to jeszcze wyglądało gdybys dostała PW ale nie zamierzam go wszystkim rozsyłać, wybacz.. Ujmijmy bto tak, że ja byłam zdecydowana ale okoliczności nie.. Szkoda, ze stracił mozliwość występu w TV, nawet WIELKA szkoda to fakt i przykro mi z tego powodu- nie ukrywam tego... A dom znajdzie z pewnościa bo to fantastyczny psiak!! Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Peluniu! Hopsiaj na pierwszą stronę szukać domku! Quote
mosii Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 wczoraj znów ukazały sie ogłoszenia, :shake: zadnego odzewu, nie wiem:-( Quote
kaszanna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 zadnego odzewu, nie wiem Wiem....przed wakacjami potwornie ciężko znaleźć dom dla psa.......ech szkoda tego straconego czasu..... Mosi czy masz jakiś zgrabny tekścik o Peluniu? Mogę wysłać go do naszych Wiadomości Sąsiedzkich. Już kilka psów wyadoptowaliśmy dzięki tym ogłoszeniom. Quote
boksiedwa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 kaszanna napisał(a): Mosi czy masz jakiś zgrabny tekścik o Peluniu? Mogę wysłać go do naszych Wiadomości Sąsiedzkich. Już kilka psów wyadoptowaliśmy dzięki tym ogłoszeniom. ja mam plakacik, który robiłam dla dziecików, można by go szybko przerobić tylko potrzebuję jakiś kontakt do podania na plakacie. Quote
mosii Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 kontakt moze byc do mnie 887 055 487 interpug@op.pl Monika Quote
Wyjątek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 może znów coś z dyplomami pokombinować?? Mam znajomą podstawówkę, gdzie możnaby zbiórkę na Pelusia zrobić :) Quote
mosii Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Faro czy mogłabys wydrukowac plakaciki które zrobiła boksiedwa???? i przesłac do mnie??? oczuwisci zwróce za wszystko. Porozwieszałbym u mnie, kto wie??? Quote
boksiedwa Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Mossi wysłałam jeszcze raz bo w pierwszej wersji znalazłam literówki Quote
mosii Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 kochani pojawila sie pewna szansa, a nawet dwie;) kciuki potrzebne... :kciuki: jak bedzie krok dalej dam znac, Quote
Aganiok Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 trzymamy mocno!!! Oby się Pelusiowi udało! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
mosii Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 trzymajcie, ja tez trzymam, gdyby sie udało domek byłby idealny!!! :kciuki: :kciuki: a tymczasem porozklejałam troche Pelusia po necie. Quote
joaaa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Quote
AgaG Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No własnie czy właściciele dwóch boksow, którzy jeszcze raz do "kundla" dzwonili odezwali się? Quote
Recommended Posts