Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

Posted

kaszanna napisał(a):
Pomyślałam sobie, że może byłam wczoraj niesprawiedliwa. Przeczytałam wątek jeszcze raz żeby mieć pewność i przeprosić za to, że nie potrzebnie się uniosłam. Jednak z Twoich wypowiedzi wynikało, że jesteś zdecydowana na adopcję. Po tej powyżej nabrałam pewności, że to tylko kwestia ustalenia terminu.
Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem. Stało się, może i dobrze (chyba nawet na pewno dobrze). Szkoda, że przez to zamieszanie Pele stracił możliwośćwystępów w telewizji, a wiele osób przestało mu szukać domu tak intensywnie jak wcześniej.

Niech Ci się Twoje maluchy chowają zdrowo i radośnie. Pele na pewno znajdzie kochający dom i odpowiedzialnych ludzi.

Może inaczej by to jeszcze wyglądało gdybys dostała PW ale nie zamierzam go wszystkim rozsyłać, wybacz.. Ujmijmy bto tak, że ja byłam zdecydowana ale okoliczności nie..

Szkoda, ze stracił mozliwość występu w TV, nawet WIELKA szkoda to fakt i przykro mi z tego powodu- nie ukrywam tego...

A dom znajdzie z pewnościa bo to fantastyczny psiak!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadnego odzewu, nie wiem

Wiem....przed wakacjami potwornie ciężko znaleźć dom dla psa.......ech szkoda tego straconego czasu.....

Mosi czy masz jakiś zgrabny tekścik o Peluniu? Mogę wysłać go do naszych Wiadomości Sąsiedzkich. Już kilka psów wyadoptowaliśmy dzięki tym ogłoszeniom.

Posted

kaszanna napisał(a):

Mosi czy masz jakiś zgrabny tekścik o Peluniu? Mogę wysłać go do naszych Wiadomości Sąsiedzkich. Już kilka psów wyadoptowaliśmy dzięki tym ogłoszeniom.

ja mam plakacik, który robiłam dla dziecików, można by go szybko przerobić tylko potrzebuję jakiś kontakt do podania na plakacie.

Posted

Faro czy mogłabys wydrukowac plakaciki które zrobiła boksiedwa????
i przesłac do mnie??? oczuwisci zwróce za wszystko.

Porozwieszałbym u mnie, kto wie???

Posted

trzymajcie, ja tez trzymam, gdyby sie udało domek byłby idealny!!!
:kciuki: :kciuki:
a tymczasem porozklejałam troche Pelusia po necie.

Posted

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:

Posted

No własnie czy właściciele dwóch boksow, którzy jeszcze raz do "kundla" dzwonili odezwali się?