Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dzisiaj straszny sen o Pelusiu, ze zaczął gryzc ludzi........
Peluś trzymaj sie !!!!!!

gdzie Twój domek??????????
gdzie Twoi ludzie????????

Posted

mosii napisał(a):

O rany :crazyeye:
Mosii, Ty myśl raczej przed spaniem o chłopakach, a nie o tych wszystkich bidach u siebie :evil_lol:

Trzymam kciuki za anonse, oby Pele znalazł nareszcie swój dom.

Posted

mosii napisał(a):

Pelus i gryzienie ludzi, Mossi to był chyba jakis inny Peluś :lol: ten którego ja poznałam w sobote to nawet zalizac bidulek by nie potrafił.

Posted

Próbowałam namówić sąsiada z działki, który teraz ma 17letniego bokserka, niestety już w bardzo złym stanie (jeszcze niedawno pełen sił a teraz ledwo widzi i słyszy i to podobno nie jedyne problemy:-( ). Ale Pan nie chce się podjąć, mówi że on już za stary (nie pies ale pan ;) )...

Posted

Wyjatek widzialam, ze zdecydowałas sie jednak na szczeniaka.... Piekny pies:)

nie bierz tego do siebie ale zwolennicy usypiania slepych miotów, aborcji itd maja racje, zawsze starszy pies przegra w rywalizacji ze szczeniakiem....

jeszcze jedno: Pele domu szuka od lutego... a jakas pseudohodowla lekkomyslnie rozmnaza swoje psy......... i jeszcze znajduje nabywców na szczenieta....

Załamka....

Posted

mosii napisał(a):
Wyjatek widzialam, ze zdecydowałas sie jednak na szczeniaka.... Piekny pies:)

nie bierz tego do siebie ale zwolennicy usypiania slepych miotów, aborcji itd maja racje, zawsze starszy pies przegra w rywalizacji ze szczeniakiem....

jeszcze jedno: Pele domu szuka od lutego... a jakas pseudohodowla lekkomyslnie rozmnaza swoje psy......... i jeszcze znajduje nabywców na szczenieta....

Załamka....

Dlatego za rozmnażanie bezpapierowych psów powinny byc kary i to wysokie, żeby nie opłacało sie wypuszczać na swiat miotów. Do tego przymusowa sterylizacja i kastracja osobników niehodowlanych.

Posted

na filmiku o sterylizacji jest taki madry cytat:
kazde zwierze, które umiera w schronisku, ma gdzieś człowieka odpowiedzialnego za ta śmierć.....

boksiedwa- absolutnie popieram

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Dlaczego za podrobienie koszulki firmy np. Adidas są kary a za produkcję bokseropodobnych czy innych nie??? Przecież to takie samo podrabianie! :angryy:

dokładnie ale co zrobisz jak ludzie nie rozumieja, że robia coś nieetycznego.
Ja mam suke rodowodową z niezłym pochodzeniem, z uprawnieniami hodowlanymi i zastanawiam się czy ja rozmnażać a taki chodoffca, kryje co cieczke i nie interesuje go co się z maluchami stanie :angryy::angryy::angryy:

Posted

A ja jeszcze raz chciałam podziękować wszystkim, którzy w niedzielę na dniach boksera podarowali Pelusiowi szansę na dalsze zycie w hotelu. Nie było zbyt wiele osób bo pogoda odstraszała, ale nikt nie odmówił grosza.

Posted

Mosii, Pele znajdzie dom. Musi! Musimy w to wierzyć, choć przecież od początku wiedzieliśmy, że łatwo nie będzie.
Ja jestem za tym, żeby jak najwięcej pseudohodowli zniknęło, masz rację, że póki są nabywcy, to i podaż się znajdzie.
Ale gdyby tak był obowiązek rejestracji każdej hodowli i słone opłaty za rozmnażanie psów i surowe kary za ich rozmnażanie bez rejestracji to może coś by to dało.