mosii Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 i jak Wam sie Pelisław podoba:cool3: :cool3: Quote
mosii Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Wyjatek a wybierasz sie do Pelusia w przyszłym tygodniu?? Quote
Wyjątek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Szczerze Ci powiem, że przez ta wczorajsza podróż jestem chwilowo bankrutem. Mam nadzieję, że to tylko stan przejściowy. Nie ukrywam, że chciałabym znowu u Niego sie pojawic ale nie ukrywam tez, że moga być problemy... tak jak rozmawiałaśmy, powinnam zawitac u Pelusia jeszcze co najmniej dwa razy żeby móć zabrac Go ze soba. Jeden juz był a to w sumie daje niemałą sumkę niestety... To jest to o czym wspominała pani Kamila- odległość, która jest jednak problemem... Dlatego cały czas sobie wszystko racjonalnie rozważam. Nie tworze wersji nadtto optymistycznych czy pesymistycznych lecz staram sie brać pod uwage realia... i cały czas zastanawia mnie, co Ty kombinujesz??:roll: p.s. hmmm a jak to by było z pociagiem? Mogłybysmy umówić się na ewentualny odbiór mnie ze stacji? W ogóle będziesz w Częstochowie czy w Radomsku i to nie wchodzi w grę?? Hmm? Quote
Faro Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Noooo , w końcu mam spowrotem łącznośc z dogomanią - od wczoraj nie miałam łaczności z "dogo" :angryy: i dopiero teraz tu mogłam wejść i obejrzeć zdjęcia Pelusia . Mosii cos kombinuje ???? czyżby pierwsze objawy bokserowirozy ??? To bardzo zakaźna choroba :evil_lol: (ale bardzo miło sie na nia"choruje" :multi: :multi: Quote
mosii Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 och Faro, normalnie mnie po wczoranszym dniu bokserowiroza dopadła... Quote
Faro Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 To nieuleczalna choroba, choruje sie na nia dozywotnio (ale nie umiera:evil_lol: ) Jeśli kogos dopadnie to "przepadł z kretesem" :razz: :razz: Quote
Faro Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Dlaczego ??? "ognisko zakażenie" zawsze jest bardzo przyjemne (choć czasami może troche opluć/oślinić :razz: ) Quote
Wyjątek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 To może nim ja zdecyduje czy przyjade w przyszłym tygodniu, to mosii niech zdecyduje czy to rzeczywiście ta choroba.. Bo jeśli tak to jak Faro zauwazyła- niuleczalne...i ja sie nie mam po co wybierać:shake: Quote
Bodziulka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Bokserowiroza to jedyna choroba, na którą polecam chorować :evil_lol: Dawno nie zaglądałam do Pelusia, a tu tyyyle sie zmieniło! Wyjątek, jeśli chodzi o podróż pociagiem, to do końca maja można kupić pakiet 4 przejazdów za 150 zł - wykorzystujesz kiedy chcesz do 9 grudnia - tylko miejscówki dokupujesz. Quote
mosii Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 hihihi dzis bez zmian:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyjatek ja Pelusia znam od samego poczatku tej historii, ale nie mam odpowiednich warunków dla niego... Quote
Wyjątek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 A ja mam coraz więcej pytań, na które brak mi odpowiedzi... Czy zaaklimatyzuje sie w mieszkaniu? Czy dobrze zniesie podróż samochodem? Czy ew pociągiem??? Czy będzie umiał sam zostawać w mieszkaniu? Czy Paweł zmieni podejście, bo to w końcu on bedzie najczęstszym gościem... i wiele wiele innych...:roll: Nie lubie podejmowania decyzji... Chyba normalnie zaczerpne trochę z testów psychologicznych i przez najbliższe dni będę wypisywała wszystkie plusy i minusy na osobnych kartkach...;) A to dlatego, że bardzo chce go zabrac ale chcę jednocześnie aby miał jak najlepiej, nie męczył się itd... :) Quote
Wyjątek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
boksiedwa Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wyjątek trzymam kciuki za podjęcie decyzji :kciuki: a narazie wysyłam Ci na e-mail ksiązki o bokserach i nie tylko, może się przydadzą. Quote
Wyjątek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dziękuje Ci serdecznie!! Na pewno dzisiejszy wieczór spedzę właśnie nad tym, co mi wysłałaś, choć mam tez jakieś swoje , które już przeglądałam. Teoretycznie wiem czego sie spodziewać jednak nigdy tak na prawdę nie można powiedzieć "na pewno"... Quote
Wyjątek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Pelusiu szukaj domku!! p.s. mosii masz PW Faro Ty również... Quote
mosii Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 nie buczec mi tu!! kupiłam Pelusiowi takie eleganckie akcesoria:) coby na dniach boksera slicznie wygladał;) Quote
Recommended Posts