Wyjątek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Faro napisał(a):ja nic nie wymysliłam tylko coś "wyszpiegowałam" - własnie pisałam o tym Mosii Ale mosii mi dzis wspominała, że ona cos wymyśliła... A czy moge wiedzieć, co Ty "wyszpiegowałaś".. ? Edit: już wiem co ;) Quote
Wyjątek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Boże nawet nie wiecie, jakie ja mam urwanie głowy, ucho pulsuje, telefon czerwony już... Jedzie ze mna Paweł- ajjjj wycałuje tego człowieka jak nigdy... Tyle poświecenia i to w zasadzie na zawołanie... p.s. aparacik, znaczy bateryjka w nim, naładowany :D Quote
Faro Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No i jak człowiek moze spokojnie pracowac a nie zaglądac co chwile czy są juz nowe wieści :razz: Quote
mosii Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: zabawa z kolega z sasiedniego boksu:cool3: Quote
Wyjątek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A miał gości, miał :) Wspaniały psiak, naprawdę! Na zywo jeszcze cudniejszy niz na zdjęciach!! Teraz mam naprawde wiele do myślenia, bo wydaje mi sie, że sie polubiliśmy z Pele- co sądzisz mosii?:razz: Quote
Wyjątek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Hmmm:cool3: Szkoda tylko ze to taki kawal (o 20 bylam w domu...) bo bym chetnie dłużej została... Quote
Wyjątek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Zakochani zazwyczaj nie chca sie dzielic swoim obiektem zainteresowania... :-( :cool3::cool3::cool3: Quote
Wyjątek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Nie podpuszczam, lecz próbuję wybadać sytuację ;) Quote
Wyjątek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :razz: A tak poważnie to jak sie na całą sytuacje zapatrujesz? Jakieś za, przeciw? Bo mi teraz główka paruje, wszystko rozważam, dręcza mnie myśli czy mu na pewno będzie dobrze w mieszkaniu, i czy np byłby w stanie pokochać mnie choć troszke tak jak uwielbia swojego szkoleniowca.. Ciężka decyzja przede mną..:roll: Quote
mosii Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 kombinuje na razie;) a wrzuc fotki, które Pelusiowi robilaś. Quote
Wyjątek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A tu Twoje ulubione zdjęcie mosii tylko "pod innym kątem" ;) I jeszcze więcej Pelusia: i zdjęcie, które po prostu mnie rozbraja:loveu:: "Jaki ja mam ładny języczek, patrz!!" :D Quote
Wyjątek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 mosii napisał(a):kombinuje na razie;) a wrzuc fotki, które Pelusiowi robilaś. I już są:multi::loveu: A jak kobiety kombinuja to się robi niebezpiecznie- wiem to po sobie ;) Quote
Recommended Posts