mosii Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 wizyta zapoznawcza;) Kasik13 wplacila na hotel Pelusia 50zl. Hotelik oplacony do 18.05!! Kasiu bardzo dziekuje!!! :buzi: Quote
Faro Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Mosii - co to za ludzie ? czy z Warszawy? (masz pw) Quote
Wyjątek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Mosii powiedz coś więcej.. I w ogóle co słychac u Pelusia?? Cały czas śledze jego wątek, cały czas z nadzieją, że jeszcze nie wszystko stracone :-) p.s. wczoraj wydałam ostatnie pieniadze na prezent dla staruszkow a od dziś co mi wplynie do portwela to na Pelusia ślę :-) Quote
Kamila Chudalewska Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Chciałabym wyjaśnić sytuację opłat hotelu Pelego. Wpłaty dokonane na rzecz boksera Pele od dnia 20.04.06 r.: 20.04 Dominika B. - 50 zł 21.04 Jolanta M. - 100 zł 24.04 Monika B. - 50 zł 25.04 Irma - 200 zł 25.04 Aganiok - 150 zł 26.04 Joaaa - 20 zł 27.04 Jolanta M. - 150 zł RAZEM 720 zł. Hotel opłacony więc jest do 26.05.06 r. :bigcool: Stan na 1.05.2006 r. Quote
mosii Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Andzia czy Pele jest jeszcze na allegro?? Ani jednego telefonu ani maila:( Quote
Wyjątek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja tak po ciuch liczę, że on cały czas na mnie czeka...:roll: A tak serio to mimo, że na razie nie moge go zabrac to szukam mu domku po znajomych moich. W końcu jag znajdzie go szybciej to lepiej a przynajmniej będę wiedziała że u dobrych ludzi jest... Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pelusiu! Ty jeszcze nie w swoim domku??? hop! Quote
mosii Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 dlaczego nikt nie chce mnie pokochac................... :( Quote
Faro Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 .......dlaczego nikt nie chce mnie pokochac................... :-( :hmmmm: a może Pele faktycznie czeka na tę "Wyjątkową" pańcię ? ;) Quote
Rzenia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie wiem dlaczego na moje konto, ale wczoraj dostałam wpłatę na Pele - 100 zł od AGATAIMACIEK (AIM) Pieniążki przelałam od razu na konto p. Kamili Chudalewskiej. Proszę o potwierdzenie na forum , że dotarły. Pisałam w tej sprawie do Mosii ale nie odpowiada. Quote
mosii Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 nie dostalam zadnego info od Rzeni. Od Aim dostałam pw o wplacie ale o nr konta nie bylo mowy. Quote
mosii Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 AIM bardzo dziekuję Wam za wpłate :buzi: :buzi: :modla: dzieki temu Pele ma opłacony hotel do 31.05 Quote
Rzenia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie skomentuję nawet. A tak swoją drogą to w artykule o Pele, którego uratowałaś :roll: mogła znaleźć się wzmianka na temat faktu iż jest on utrzymywany za grube pieniądze ludzi z dogomanii a nie przez Ciebie. Troszkę nieładnie to wyszło moim zdaniem . Gwiazdą artykułu nie jest Pele tylko Mosii, tak to wszystko zostało sformułowane, że pies zszedł na drugi plan - na pierwszym jest miłośniczka bokserów i moderatorka Monika która uratowała psiaka i praktycznie jako jedyna ( nie licząc p. Kamili, którą poprosiła o pomoc) wniosła wkład w ratowanie Pelusia.:shake: Quote
boksiedwa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dla mnie nie jest ważne kto, co i za ile tylko los Pelego. Przestańcie sie licytować kto ile zrobił i co powiedział. Każdy mówi to na co ma ochote i robi tyle ile może. W końcu chyba nie stało sie nic złego, że człowiek wpłacajacy pieniądze na Pele wysłał je na konto Rzeni? Spotkała Cie za to jakaś ujma czy przykrość? Nie rozumiem tego. Quote
Rzenia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie chodzi o to że ktoś wpłacił na moje konto, chcę tylko żeby ktoś potwierdziła na forum, że pieniążki dotarły tam gdzie trzeba, bo Monika zrobiła ze mnie na forum mordercę psów i nie chcę żeby jeszcze teraz ktoś posądził mnie o kradzież. To tyle. I kochana, publiczne wypowiedzi są ważne, czytają je setki tysięcy ludzi i dobrze by było gdyby wiedzieli jaka jest prawda i że są tacy ludzie gdzieś tam na forum zrzeszeni, co pomagają zwierzętom- wspólnie. Tym bardziej że pomoc dla tego jednego psa liczyć można już w tysiącach a nie setkach. Quote
aim Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Przepraszam za zamieszanie ale -jak zwykle w biegu- przelałem pieniądze na to samo konto co w zeszłym miesiącu (też dla Pelego) Dziękuje za przekazanie ich do właściwej osoby. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za bałagan. Mamy nadzieję, że uda się znaleźć mu dobry dom. Dobrze, że ma taką dobrą opiekę Pozdrawiam Maciek Quote
Recommended Posts