Aganiok Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wpłaciłam 150 zł, do kiedy będzie opłacony hotelik? Quote
mosii Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Aga z Twoja wplata hotelik mamy oplacony do 2.05. Jesli ktos jeszcze wplacal pieniazki prosze o info na pw. AGANIOK wielkie dzieki :buzi: Quote
Faro Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Dyplomy dla dzieciaków juz sie drukują - wyśle je do Warszawy pod koniec tygodnia (chyba w czwartek ew. piatek) piorytetem. Może jest ktoś z Częstochowy lub okolic zmotoryzowany kto mógłby Wam pomóc (dołoże sie jak cos do paliwa), bo z Krakowa to musiały by byc aż dwa kursy "tam i z powrotem" Quote
Wyjątek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jak tylko sie znajdzie transport do Karkowa to dajcie znac. Tez się dołoże- chociaż tyle mogę teraz zrobić... Quote
mosii Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Transport na ten piatek razcej sie nie znajdzie. Ale mamy nauczke. Realizujemy tylko to co jest pewne w 100%. Nie ukrywam,ze jestem wsciekla, ze wystep w TV przepadl. Zorganizowanie tego to nie taka prosta sprawa. Quote
Faro Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mosii - a mozejeszcze nie wszystko stracone z TV Kraków ? Moze udałoby sie opowiedziec o losie Pele bez jego udziału w studio tylko pokazac fotki, bo z drugiej strony wozic tak biedaka "tam i spowrotem" ? Moze np. rozmowa telefoniczna na antenie ze szkoleniowcem a ty w studio i Twoja opowieśc o nim ? próbuj jeszcze moze w tym kierunku ? Poza tym z tego co zrozumiałam "wyjątek" nie wycofała swojego zainteresowania adopcja pele tylko "odwlekło" sie to w czasie. Więc działamy na zasadzie , że szukamy domu - jak sie uda wczesniej to świetnie - jak nie to Wasza wizyta u pele bedzie w czerwcu - czy dobrze zrozumiałam ??? Po pierwszym przesle troche na hotel , moze tez uda sie z tą zbiórka kolezanki dbsst. Wg mnie pele juz i tak na tyle przyzwyczaił sie do ludzi w hotelu, ze "tydzień czy dwa dłuzej czy krócej w hotelu nie ma az takiego dla niego znaczenia - wazne by trafił do odpowiedniego domu !!! Pozostaje kwesia zebrania pieniedzy na opłacanie jego pobytu w hotelu ! Quote
Wyjątek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Owszem, nie wycofałam- za żadne skarby! Po prostu nie chcę narażać go na niepotrzebny stres. W miare możliwości postaram sie wpłacać na hotel i jak już będę miała 100% pewności co do terminu, kiedy mogę Go do siebie zabrać to wtedy bedziemy się umawiać na spotkanie. Jeśli rzeczywiście wcześniej znajdzie domek będę równie szcześliwa co jak by trafił do mnie- w końcu tu chodzi o jego dobro a nie moja zachciankę. Jeszcze raz przepraszam, że tak to wszystko wyszło ale nie mam na to żadnego wpływu. Wlaśnie dlatego jestem najbardziej zla- że nie mogę nic na tą cała sytuacje poradzić. Bezradność- straszna rzecz... Trzymam kciuki za Pelusia i za piątek- mam nadzieje, że jeszcze uda się jakoś TV zorganizować... Quote
mosii Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Probuje organizowac transport ale na razie z marnym skutkiem. Faro pomysl swietny- skonsultuje. Quote
pati Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 pomysł Fero bardzo fajny wiele razy oglądałam Tylko fotki psiakow w takich programach jego historia napewno ujmie ludzi za serce plus połaczenie telefoniczne ze szkoleniowcem i musi sie udać chyba ze ten transport do krakowa wypali trzymam kciuki Quote
mosii Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Joaaa zafundowala jeden dzien pobytu Pele w hoteliku!:) Hotelik opacony do 3.05 Dzieki JOAAA :buzi: Quote
andzia69 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ktos złożył ofertę na Pele: askaslowinska@wp.pl proszę - skontaktujcie się z tą osobą czy mam ją wycofać?????? Quote
mosii Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 jezu przeciez wyraznie jest napisane, ze najpierw kontakt telefoniczny! na prawde tak trudno zadzwonic??? Quote
kaszanna Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Jeszcze nie wpłaciłam tej kwoty, którą zadeklarowałam. Ciągle czekam na pieniądze. Wiszę jeszcze Bajce. Wstyd mi, że tak odkładam, ale na prawdę w tej chwili nie mam kasy:oops: Postaram się wpłacić jutro, najpóźniej w sobotę. Przepraszam. Quote
mosii Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 ....i znowu odpisuje na maile w sprawie Pele. Quote
mosii Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 niestety nie udalo mi sie na dzis nic zorganizowac, moze przyszly tydzien. Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Mosii on ma hotelik tylko do 3? Czy ktoś jeszcze dopłacił? Quote
mosii Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Pani Jolanta z Warszawy, ktora wspiera naszego Pelusia zadeklarowala wczoraj wplate, niestety nie wiem w jakiej wysokosci. Quote
Kasik13 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Przepraszam, że pewnie upierdliwie, ale będę szła zaraz na pocztę i mogę co nieco wpłacić. Nie mam w tej chwili za bardzo czasu przeszukiwać całego wątku, dlatego mossi, mogłabyś podać mi numer konta ? Ile kosztuje doba w hoteliku ? Podejrzewam, że minimum 20 zł ? Coś sie dorzucę, tylko nie wiem jak szybko dojdą pieniądze w ten majowy weekend..... Quote
mosii Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ok juz wysylam:) doba kosztuje 20zl. Dzieki;) Quote
mosii Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Pani Jolanta z Warszawy, ktora nie jest zarejestrowana na dogo ale czyta nasz watek, przeslala na hotel Pelusia 250zl :multi: W ziazku z tym hotelik oplacony jest do 15.05 Bardzo bardzo dziekuje :buzi: Po dlugim weekendzie Pele bedzie mial gosci z Warszawy;) Quote
Recommended Posts