Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

Posted

Na stronie 28 jest b, szczegolowa opinia szkoleniowca. Poczytaj prosze.
ja znam Pele osobiscie-moj nr tel 609 185 176 lub 887 055 487

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skontaktuj sie z Mossi. W Warszawie jest kilka dobrych ośrodków szkolących psiali, więc ze szkoleniem tez by nie było kłopotu. tylko wydatek, ale chyba zdajesz sobie z tego sprawę.
Ja trzymam kciuki żeby się udało. Może jesteście dla siebie stworzeni? :)
A z jakiej części Warszawy jesteś?

Posted

Postaram się w najbliżyszm czasie zadzwonić i dowiedfziec o nim czegos więcej, a teraz poczytam szczegółowo cały wątek, bo do wspomnianej strony jeszcze nie dotarłam..
Tez nie chcę nic zapeszać, więc od razu mówię, że jeśli adopcja doszłaby do skutku to gdzieś za miesiąc. Po prostu chciałabym mu zapewnic należyta opiekę a teraz ze względu na moje egzaminy jest to niemożliwe.
W Warszawie, owszem, są miejsca, gdzie można kontynuować szkolenie i z wydatków tez zdaje sobie sprawe. Wiem, że moja decyzja musi byc należycie przemyślana.
A mieszkam na bielanach- tu tez by miał troche pola, stawy- jak dla mnie cudowne miejsce :lol:

Posted

Mosii, ja mogę dorzucić też z 20zł,wiem, że to małao ale skrobię teraz dla dla Fena.
Podaj mi nr konta z dokładnym adresem i kodem, chyba, że mam wpłacić na Twoje konto, to mam jeszcze od Essy.

Wyjątek, to ja juz zaczynam trzymać kciuki!

Posted

Faro dzięki za ta wiadomośc i mam nadzieję, że wystarczająco sie rozpisałam ;-) Poza tym jeszcze raz prosze o ten numer konta :-) Bo rozumiem, że pieniądze na hotelik dalej potrzebne?
No i powiedzcie mi prosze gdzie dokładnie przebywa teraz Pele? Bo nie doszukałam się tej informacji, może przeoczyłam..

Posted

Jeśli udało by mi się zorganizować trochę czasu, to mogłabym liczyć na Twoją pomoc/ towarzystwo? :-)
Bo transport to mam tylko wszystko zależy od szkoły..

p.s. 50zl, więcej na razie nie mam, powinno się zaraz znaleźć u pani Kamili na koncie :-)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Jeśli udało by mi się zorganizować trochę czasu, to mogłabym liczyć na Twoją pomoc/ towarzystwo? :-)
Bo transport to mam tylko wszystko zależy od szkoły..

p.s. 50zl, więcej na razie nie mam, powinno się zaraz znaleźć u pani Kamili na koncie :-)

Bardzo dziekuje za wpate na Pelusia:)
Jasne jak tylko bedziesz chciala chlopaka odwiedzic- dzwon!

Posted

Ok, w takim razie jak juz tylko będę wiedziała co i jak to dam znać i jade w odwiedziny :multi:
A co do pieniędzy, to jak tylko jakis przypływ gotówki będzie, to nie omieszkam podzielic sie z Pele;)

Posted

Czestochowa nie jest tak bardzo daleko, ja po moją zmorkę dalej jechałam :)
Wyjatek jutro jest w Warszawie boksiowe spotkanie na Polach Mokotowskich, może wpadnij żeby zacząć wczówac się w rolę właścicielki faflaka. Będzie kilka psiaków "z odzysku" to będziesz mogła pogadac z ludźmi i zobaczyć jak sie zachowują :)

Posted

Jeżeli tylko moje plany sie poiwiodą to będę u Pele w przyszłą sobote przed południem :-)
Mam nawet możliwość wzięcia go już teraz.. Tzn. mój mężczyzna powiedział, ze może się nim zając przez najbliższy miesiąc ale nie wiem, czy nie lepiej byłoby gdyby od razu trafił do domu, gdzie ma juz zostac do końca... Jak myślicie??

Posted

Myślimy, że lepiej będzie jeśli jak najszybciej wyjedzie z hotelu, ponieważ każdego dnia przywiązuje się do tamtych osób coraz bardziej. Tak sobie tylko gadam, bo najwięcej na ten temat będzie wiedział szkoleniowiec.