Aganiok Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 przejrzałam skrzynkę ale nie widzę, albo nie miałam go albo wywaliłam, ale jakos nie pamiętam. Ja wysyłałam kiedyś kaskę na konto Rzeni. :-( Quote
Aganiok Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Napisałam PW do Faro, cos ostatnio wpłacała na Pele, moze zachowała nr konta. Quote
mosii Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 ok napisze psw do Rzeni. Andzia mam prosbe, wykasuj mojedo maila z allegro(na ktorego i tak nikt nie pisze) a podaj drugi nr 609 185 176, lub 887 055 487. Mysle ze w tym przypadku samo przeslanie zdjec nie wystarczy. Quote
Aganiok Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Faro obiecała podesłać wieczorkiem nr konta :) Quote
Faro Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Proponuję powtórzyć akcje kasowania "hopków" i nic nie wnoszących postów, by wątek stał sie bardziej przejrzysty Quote
Aganiok Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Faro dziękuję :) Nie wiem czy można to konto udostępniac na forum, pewnie nie... więc gdyby ktoś chciał przesyłam na priw :) Mosii do Ciebie już wysłałam kto jeszcze może wspomóc Pele ?? Quote
mosii Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Aga dzieki, jutro przesle 50zl niestety nie wiecej:( kto moze jeszcze pomoc?????????????????? jutro zadzwonie do hotelu. Quote
kaszanna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Nie mam pieniędzy. Kurcze strasznie nie mam, ale wiem już czemu nie ukazały się w gazecie moje ogłoszenia. Przed chwilą powysyłałam Pelego jeszcze raz, tym razem poprawnie:oops: . Ogłoszenia ukażą się 25go kwietnia. Quote
dbsst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mosii napisał(a):Aga dzieki, jutro przesle 50zl niestety nie wiecej:( kto moze jeszcze pomoc?????????????????? jutro zadzwonie do hotelu. czy moge konto umiescic na mojej www? Quote
Faro Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mosii - czekam na namiary , o które pytałam w pw. Quote
mosii Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 dbsst jutro zadzwonie do hotelu i zapytam. Faro juz pisze. Quote
dbsst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mosii napisał(a):dbsst jutro zadzwonie do hotelu i zapytam. Faro juz pisze. baaaaaaaaaaaardzo Ci dziękuje ps masz zawaloną skrzynke ;) Quote
mosii Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 hotel Pelusia oplacony byl do wczoraj tj do 19.04 Bardzo prosze o pomoc :modla: Jezeli ktos dokona wpaty prosze o pw do mnie, w celu dokladnego rozliczenia. Quote
mosii Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Chcilabym bardzo podziekowac Pani Jolancie z Warszawy za przemila, wzruszajaca rozmowe, pomoc w szukaniu domu i wsparcie finansowe dla Pelego. Sa jeszcze wspaniali i wrazliwi ludzie na tym swiecie!!!!!!!!!!!!! Quote
mosii Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Dziekuje dbsst za wplate 50zl na hotel dla Pelusia :modla: w zwiazu z tym mamy zaplacone do 22.04 bez 10zl ;) Quote
kaszanna Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Mosi poproszę nr konta to dołożę chociaż 20 PLN. Wiem, że to maluko, ale ziernko do ziarnka... Czy ktoś w końcu zaśpiewał Pelemu w moim imieniu? :mad: Quote
mosii Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kaszanna wystarczyla jedna piosenka w moim wykonaniy i Pele stal sie aniolem;) A tak powaznie to martwie sie o chlopaka:( W czerwcu(podobno) skonczy szesc lat. Czy to nie najwyzszy czas aby byl w swoim domku??? Ja wiem,ze w hotelu ma doskonala opieke i duzo duzo serca ale przeciez to nie to samo co wlasny dom. martwie sie tez o jego pozniejsza aklimatyzacje gdziekolwiek. On w hotelu jest bardzo szczesliwy, nie zna innego zycia. ps juz Ci kaszanna przesylam nr konta. dziekuje liczy sie kazda zlotowka:) Quote
Wyjątek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Zobaczyłam tego psiaka i od razu sie zakochałam.. A zasmucił mnie fakt, ze post o nim pojawił sie w lutym a do tej pory nie znalazł domu.. Powiedzcie mi prosze jak najwięcej o nim.. Wiem, że był stróżem, ale myslicie, że przystosował by sie do życia w mieszkaniu (100m2)??? Quote
boksiedwa Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Jeśli zapewnisz mu odpowiednią ilośc ruchu na spacerkach to powinien sie przystosować. Ja mam w bloku na 64m dwie małpy. Dla Pelego najważniejsze jest mieć swojego pana a czy w domu czy w mieszkaniu to chyba najmniej ważne. Poza tym Pele nadal potrzebuje szkolenia, nie można przerwać ćwiczeń bo psiak szybko zapomni czego sie nauczył. Myslę, że więcej szczegółów dowiesz sie od Mossi bo ona jest na miejscu i najlepiej wie jak sprawy stoją. Quote
Wyjątek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pewnie, że najwazniejsze jest aby miał dobrego Człowieka obok siebie. Myślę, że to mogłabym być ja.. Przez długi czas opiekowałam sie psami sąsiada- 2oma bokserami i nie narzekały a wręcz przeciwnie ;) Za miesiąc będę juz całkowicie sama w mieszakniu i przydałby sie jakis kompan. Czasu na pewno miałabym dla niego dużo a poza tym możliwośc wyjeżdżania na weekendy na działke pod Warszawę, gdzie biegać, hasac mógłby do woli :multi: Quote
Recommended Posts