Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

Posted

A może jest boksio jakiś inny w potrzebie - któremu jednak lepiej będzie u tych państwa niż w schronie? nie należy wszystkich przekreślać, a czasem lepiej jest dać mu domek u takich ludzi niż pozwolić mu zginąć w schronie...to moje zdanie

wyżej podałam e-maila do tej pani, kto chce się wypowiedzieć w tej sprawie niech napisze

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bokser to pies który MUSI mieć swojego człowieka - to nie pies, który nadaje sie do takiej roli. Owszem bardzo chwali sie, ze chca dac dach nad głowa i pełna miske jakieść biedzie schroniskowej - ale to powinien byc jakiś psiunek ze stróżujących - nie boksiu a juz ABSOLUTNIE nie Pele . On potrzebuje mądrej miłości i człowieka, który bedzie z nim dalej pracował.

Posted

Witam!!! Czekam na odpowiedz co dalej z bokserkiem?! Czy Pani ktora sie opiekuje psiaczkiem jest w stanie przywiesc psiaczka do Bytomia? Jestesmy w stanie adoptowac bokserka zaraz po swietach! Wesolych Swiat Pozdrawiam

mosii - to jest e-mail od tej pani, która pytała o jego stosunki z kotem - co ja mam jej odpowiedzieć??? czy pisałaś może do niej?
agnieszka_staciwa@vp.pl

a to drugi:
Witam.
Można dostać jeszcze jakieś zdjęcia ?

Pozdrawiam
Michał -infra@onet.pl

a czy kontaktowałaś się z tym co też chciał więcej zdjęć???...cholewka piszą do mnie, a ja juz się gubię, a poza tym nie wiem co pisać...

Posted

Kupiłam piątkową ofertę i okazało się, że moich ogłoszeń tam po prostu nie ma! Dzisiaj będę dzwonić wyjaśniać, a potem powysyłam go jeszcze raz.
Buziaki dla mężczyzny mojego pięknego:loveu:

Posted

koduchaben ma nr konta hotelu.
Kodu przeslij mi prosze na pw :modla:
ja przekazalam 40zl z pieniedzy ktore placilam za Kore na Pelusia.
Jutro tez wysle

Posted

andzia69 napisał(a):
Moniczko a co z tymi ludźmi co podałam emilki???? Nic nie wyszło?

cisza................
Andzia czy jest jeszcze Pele na allegro?

Posted

mosii napisał(a):
koduchaben ma nr konta hotelu.
Kodu przeslij mi prosze na pw :modla:
ja przekazalam 40zl z pieniedzy ktore placilam za Kore na Pelusia.
Jutro tez wysle

Mosii ja już nie mam tego nr konta, bo ostatnio czyściłam skrzynkę, ale pewnie ma Rzenia i Aganiok (bo kiedyś im wysyłałam)