andzia69 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A może jest boksio jakiś inny w potrzebie - któremu jednak lepiej będzie u tych państwa niż w schronie? nie należy wszystkich przekreślać, a czasem lepiej jest dać mu domek u takich ludzi niż pozwolić mu zginąć w schronie...to moje zdanie wyżej podałam e-maila do tej pani, kto chce się wypowiedzieć w tej sprawie niech napisze Quote
mosii Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Andzia Pele nie nadaje sie do takiej roli, moze przekleic ogloszenie na innego boksia? Quote
andzia69 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Moniczko - właśnie o to mi chodziło - to ta pani, co wyżej podałam jej namiary (co pytała jak Pele reaguje na kota) - to jacyś jej znajomi mają tą firmę Quote
boksiedwa Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Pele po tym wszystkim co przeszedł musi miec jednego odpowiedzialnego właściciela Quote
Aganiok Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 to nie miejse dla Pelego, ale może jakaś inna bida znajdzie tam domek? Na pewno nie bokser, boksery się do tego nie nadają :shake: Quote
Faro Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Bokser to pies który MUSI mieć swojego człowieka - to nie pies, który nadaje sie do takiej roli. Owszem bardzo chwali sie, ze chca dac dach nad głowa i pełna miske jakieść biedzie schroniskowej - ale to powinien byc jakiś psiunek ze stróżujących - nie boksiu a juz ABSOLUTNIE nie Pele . On potrzebuje mądrej miłości i człowieka, który bedzie z nim dalej pracował. Quote
Aganiok Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 nie...ja zaglądam do Pelego zawsze inni pewnie też, ale co tu pisać...po Świętach trzeba intensywnie zacząć szukać mu domku Quote
mosii Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 wlasnie Aga no to tradycyjnie Pele do gory;) Quote
AgaiTheta Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Też podskocze Pelusia, ale domeczku nie mam :shake: Quote
andzia69 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witam!!! Czekam na odpowiedz co dalej z bokserkiem?! Czy Pani ktora sie opiekuje psiaczkiem jest w stanie przywiesc psiaczka do Bytomia? Jestesmy w stanie adoptowac bokserka zaraz po swietach! Wesolych Swiat Pozdrawiam mosii - to jest e-mail od tej pani, która pytała o jego stosunki z kotem - co ja mam jej odpowiedzieć??? czy pisałaś może do niej? agnieszka_staciwa@vp.pl a to drugi: Witam. Można dostać jeszcze jakieś zdjęcia ? Pozdrawiam Michał -infra@onet.pl a czy kontaktowałaś się z tym co też chciał więcej zdjęć???...cholewka piszą do mnie, a ja juz się gubię, a poza tym nie wiem co pisać... Quote
mosii Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Kurcze Andzia ja nie dostalam zadnego maila. przeciez jest tam podany jak rowniez moj nr tel. Zaraz odpisze na te maile. Quote
kaszanna Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Mosi na podejrzewam, że na piątkowe ogłoszenia nikt się nie odezwał. Wyślemy pelego jeszcze raz. Niech no trylko kawę wypiję. Quote
kaszanna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Kupiłam piątkową ofertę i okazało się, że moich ogłoszeń tam po prostu nie ma! Dzisiaj będę dzwonić wyjaśniać, a potem powysyłam go jeszcze raz. Buziaki dla mężczyzny mojego pięknego:loveu: Quote
mosii Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 kaszanna dzieki :buzi: 17 SKONCZYLY SIE PIENIAZKI NA HOTEL PELE CZY KTOS MOZE POMOC ??? PROSIMY :modla: :modla: Quote
Aganiok Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Mosii ja podeślę kaskę na początku przyszłego tygodnia, po wypłacie. Kto jeszcze może wspomóc Pelego? HELP!!!! Quote
andzia69 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniczko a co z tymi ludźmi co podałam emilki???? Nic nie wyszło? Quote
mosii Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 koduchaben ma nr konta hotelu. Kodu przeslij mi prosze na pw :modla: ja przekazalam 40zl z pieniedzy ktore placilam za Kore na Pelusia. Jutro tez wysle Quote
mosii Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 andzia69 napisał(a):Moniczko a co z tymi ludźmi co podałam emilki???? Nic nie wyszło? cisza................ Andzia czy jest jeszcze Pele na allegro? Quote
andzia69 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Tak - ponawiam non - stop, na ostatniej miał 5 obserwujących a ponad 2000 wyswietleń i...gucio.:shake: Quote
Aleksandra_B Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Pelusiu, napewno gdzieś domek się czai...trzymam kciuki. Quote
koduchaben Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mosii napisał(a):koduchaben ma nr konta hotelu. Kodu przeslij mi prosze na pw :modla: ja przekazalam 40zl z pieniedzy ktore placilam za Kore na Pelusia. Jutro tez wysle Mosii ja już nie mam tego nr konta, bo ostatnio czyściłam skrzynkę, ale pewnie ma Rzenia i Aganiok (bo kiedyś im wysyłałam) Quote
Recommended Posts