boksiedwa Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Jak ten "pan" jeszcze raz zadzwoni to zapytaj czy chce aby władze szkolne zostały powiadomione o tym jak on traktował psa. Niby nauczyciel, czyli człowiek wykształcony a zachowuje się jak prostak co czytać i pisać nie umie. Masz swiadków i dowody swiadczące przeciwko temu chamowi, masz opinię szkoleniowca, dziwnie różną od tego co on opowiada. Zrzekł się psa i teraz może sobie nagwizdać, nigdzie nie jest podane jego nazwisko, więc w sądzie poprostu go wyśmieją. Quote
mosii Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 tak tak bez komentarza. dodam na koniec ze pan bardzo załuje, ze "poszedł ze mna na taki układ" Quote
boksiedwa Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 To może jeszcze trzeba by się było postarać żeby następny psiak do niego nie trafił bo szkoda zwierzęcia. Kretyn nie zdaje sobie sprawy co mogło go czekać za takie traktowanie psa. Trzeba mu chyba dać do poczytania przepisy. Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 14 go w piątek pele zaprezentuje się w anonsach w woj.: - podkarpackim - radomskim - lubelskim - świętokrzyskim Trzymamy mocno kciuki, bo z anonsów i oferty zawsze miałam najwięcej zgłoszeń. Quote
mosii Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 kaszanna bardzo, bardzo dziekuje :modla: :modla: :buzi: Quote
mosii Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 acha! dostałam info ze artykuł o Pele ukaże sie w Fakcie!! jak bede wiedziec cos wiecej- zaraz dam znac. wywiad autoryzowany;) Quote
joaaa Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Oj, to były pańcio Pelego się ucieszy! :diabloti: Można by tam było też napisać, że za takie traktowanie zwierzęcia grozi taka i taka kara, że jest to złamanie prawa. Może następnego psa nie będa tak traktować albo nie wezmą wcale. Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Mosi przestań się wygłupiać z tym dziękowaniem;) Na wszelki wypadek wpisuje w ogłoszenia miejce pobytu - Warszawa. Gdyby były pan się dopatrzył to zawsze można powiedzieć, że chodzi o całkiem innego psa i zdziwić się, że on skojażył złe warunki ze swoim psem:evil_lol: Zaraz biorę się za kolejne województwa i portale internetowe. Czy Pele był już gdzieś wystawiany? Nie chciałabym się powtarzać. Quote
mosii Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 pomysł miałaś super :evil_lol: jeszcze nigdzie Pele nie był wklejany. Quote
andzia69 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mosii - jestem chwilk\e na necie i wklejam zapytania z allegro - nie wiem, moz\e do Ciebie dzwonili, ale ja nie mog\lam si\e dodzwonić: Treść wiadomości: witam mam prosbe czy jest mozliwosc otrzymania z dwoch trzech zdjec aktualnych wygladu psa. i przesłanie na adres mlesny@op.pl podoba mi sie ten pies tez miałem boksera i to sa bardzo madre pieski pozdraiwam i czekam Treść wiadomości: Witam!! Prosze napisac czy piesek jest tolerancyjny do kotow?! Naprawde cudowny psiaczek!!! Jestem z Bytomia i to jest problem poniewaz aby pieska zabrac do domu mysle ze przyda sie przez ok kilka dni spotkac z psiakiem aby nie byl w szoku bo to bedzie dla niego stres! obca osoba i podroz nie wiadomo jak by sie zachowal!!! pozdarwiam <agnieszka_staciwa@vp.pl> Odpisz im prosz\e w miarę mozliwości Quote
mosii Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Dzieki Andzia, odpisze napewno chociaz drugie raczej odpada. Quote
andzia69 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 to może ten drugi dimek dla innego boksia przeznaczyc - pomyślcie Quote
koduchaben Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Niedługo zabraknie pieniążków na hotel (był chyba opłacony do połowy kwietnia), czy robimy jakąś zbiórkę???:shake: Quote
Aganiok Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ja mam w rezerwie kaskę na Pelego, oczywiście że trzeba zrobić Quote
Faro Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja robiłam przelew za 7 dni (24.III) bezposrednio na konto hoteliku Dobrze by mosii skontaktowała sie z P.Kamilą i sprawdziła dokąd na dzień dzisiejszy Pele ma opłacony hotel byśmy dokładnie wiedzieli "na czym stoimy" i ile musimy szybko dozbierać. Quote
Faro Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Własnie znalazłam informacje mosii z końca marca, że hotel był opłacony do 17.IV i jesli nic nowego nie wpłynęło na konto , to trzeba pomyslec o zbiórce - by zabezpieczyc jego pobyt w tej chwili chociaż do końca kwietnie . Mosii - mogłabyś sprawdzic na miejscu jak wygląda sytuacja finansów na dziś ? Quote
koduchaben Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Są potrzebne pieniążki na hotel dla Pelego!!!!! Ja w tym miesiącu opłaciłam 10 dni jego pobytu i nie mogę dać więcej:shake: Quote
doddy Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja przepraszam, że tu ale mam prośbę o rozliczenie pieniędzy Bastera amstaffa, ponieważ wyraziły chęć wpłaty osoby z forum astów a ja się nie rozliczyłam z nich. Quote
mosii Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 doddy napisał(a):Ja przepraszam, że tu ale mam prośbę o rozliczenie pieniędzy Bastera amstaffa, ponieważ wyraziły chęć wpłaty osoby z forum astów a ja się nie rozliczyłam z nich. doddy mnie nie ma teraz w czestochowie, jak tylko tam bede zweryfikuje wplaty Quote
andzia69 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 tu przeklejam pytanie z allegro w sprawie pele - ta pani pytała wcześniej (ale ma kota) - a dziś mi tak napisała: Witam!!! Mam sasiada ktory poszukuje do swojej firmy pieska! Rozmawialam tu z Pania na allegro w sprawie bokserki ale nie odpowiada na meile! wfirmie mieli boksera i byl ich oczkiem w glowie ale dostal raka i musieli go uspac! Teraz szukaja pieska tez bokserka nie chca szczeniaka jak moga uratowac jakiegos biedaka psiaki tam maja super warunki nie ma kojcy ani lancucha!!! przez caly dzien i noc sa ludzie w nocy stroze psiaki nocuja na portierni na fotelu!!! maja duzy wybieg bo firma jest w no0cy zamykana i biegaja po posesji! Powiedzialam juz szefowi i sie barzo ucieszyl nawetwyslal pracownika z firmy po pieska ale ta pani sie nie odzywa!!! Jesli jest mozliwosc dowozu bokserka do Bytomia a beda Panstwo zainteresowani to bede czekac na odpowiedz! pozdrawiam do mosii ciężko się dodzwonić - jeśli dzwoniła to mogła się nie dodzwonić, może też pisała, ale Monika chyba ma problem z netem - CO NAPISAĆ TEJ PANI????? Quote
kaszanna Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 To nie do mnie należy decyzja, ale uważam że bokser nie nadaje się do takiej roli. Nie chciałabym żeby moja Gabza pilnowała firmy. Pies wszystkich i niczyj:shake: To nie życie dla bokserka. Quote
Recommended Posts