mosii Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 są spore nieścisłosci, nikt Pelego pierwszego dnia nie straszył kocem:roll: nie kopanie było przyczyną ataku:roll: Ale artykuł jest i moze bedzie pomocny w szukaniu domu. Quote
Faro Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Tez troche inaczej wyobrazałam sobie ten artykuł :-P Dorze że sie jakis ukazał,bo obawiałam sie , ze GW nie bedzie chciała nic na ten temat napisać, po tym co napisała o Pele w lutym. Quote
Aganiok Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 no tak, teraz widać jak sa pisane artykuły w gazetach... ale dobrze, że się ukazał, może w jakiś sposób pomoże znaleźć domek dla Pelego... Quote
schroniskoJozefow Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 calkiem fajniutki artykulik :eviltong: napewno powmoze, a nawet jesli nie, to uswiadomi gluypote ludzi i nieodpowiedzialnosc <patrz komentarze pod artykulem> Quote
joaaa Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No dobrze, że coś napisali, chociaż wątpię, ze p.Kamila powiedziała, ze boksery mogą mieszkać na dworze. :cool3: Ale rzeczywiście może pomóc w adopcji Pelego, a Mosii na pewno dobrze domek prześwietli, zanim odda boksia. Quote
mosii Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Delta napisał(a):Witam, jestem z Częstochowy Właśnie przeczytałam cały wątek. Straszna opowieść z zapowiadajacym się na szczęśliwe zakończenie. Z racji tego, że za kilka dni powinniśmy się pojawić na szkoleniu u p. Kamili Chudalewskiej moge pstryknąć Pelemu kilka fotek i dać Wam znac jak się miewa. Dziewczyny jesteście WIELKIE :loveu: :loveu: :loveu: Dałyście Pelemu szanse na nowe - szczęśliwe życie. Pozdrawiamy Sarah & Delta jasne, pstrykaj! i opowiadaj o Pelusiu:loveu: Quote
rebellia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Delta napisał(a): Miejmy nadzieje, że przestanie padać:roll: Musi przestać :mad: w końcu wiosna ma nadejść, taaaak? :diabloti: Quote
Małgośka z Boksą Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dziewczyny: kawał niezłej roboty odwaliłyście, dzięki Wam Pele żyje, a twórca artykułu nie wykazał się zbyt wielką bystrością i ambicją..... Ale najważniejsze, że Boksio ma szanse na nowe lepsze życie....dzięki Wam za to :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mosii Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Kochani, Pele bardzo pilnie potzrbuje domu!!! Przypominam że jest pod opieka szkoleniowca, z którym juz za bardzo się zzył! Moze potem byc problem z przyzwyczajeniem Pelego do nowego domu! Prosze o wystawienie Pele na psich stronkach!!! Quote
mosii Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Evitko czy mogę Cie prosić o reklamę Pelusia??? myslę że mozna wystawić go na allegro. Wszyscy potencjalni zainteresowani i tak przejdą przez moje ręce. Co o tym myslicie?? Musimy działać! Quote
andzia69 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 mogę go na allegro wystawić - tylko czy ktoś ma jakiś tekścik, który mam napisać czy mam sama coś wymyślić??? jakie namiary podać - do Ciebie mosii??? Quote
mosii Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 kurcze z tekstem to chyba trzeba oszczednie;) Andziu jak mozesz coś fajnego spłodzc to będe wdzieczna. Namiary do mnie. 887 055 487 interpug@op.pl Monika Quote
mosii Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 tzreba dać Pele na allegro i rozkleic na necie..... :modla: Quote
andzia69 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Próbuję coś sklecić na allegro, nie wiem,czy mam pisać o tym,że Pele ugryzł właściciela?????Że był drażniony? a potem przytoczyć np. wypowiedź pani Chudalewskiej? Quote
AgaiTheta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja też chcę umieścić Pele na blogu dla potrzebujących boksi, rozwieszamy plakaty, coś się dzieje, ale nie wiem co napisać :shake: Bardzo proszę o jakiś tekścik, żeby było dobrze, nie chcę zaszkodzić. Quote
mosii Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 hmm o pogryzieniu chyba nie ale wzmanka o odpowiedzialnym właścicielu musi być. Moze że został odebrany z okropnych warunków :hmmmm: Quote
AgaiTheta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Oj to trzeba odpowiednio opisać, moim zdaniem wszystko trzeba ująć, ja nie umiem (inny umysł :P ) ale czekam na super notkę :) Quote
andzia69 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 no nie wiem:shake: skleciłam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97167076 jakby ktoś miał jakieś sugestie to walcie - zmienię! Quote
mosii Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Andzia super, tylko napisz prosze ze wziecie udziału w licytacji nie jest równoznaczne z nabyciem psa. Zastrzegasz sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna. :modla: Quote
Recommended Posts