Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

Posted

są spore nieścisłosci, nikt Pelego pierwszego dnia nie straszył kocem:roll:
nie kopanie było przyczyną ataku:roll:
Ale artykuł jest i moze bedzie pomocny w szukaniu domu.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez troche inaczej wyobrazałam sobie ten artykuł :-P
Dorze że sie jakis ukazał,bo obawiałam sie , ze GW nie bedzie chciała nic na ten temat napisać, po tym co napisała o Pele w lutym.

Posted

No dobrze, że coś napisali, chociaż wątpię, ze p.Kamila powiedziała, ze boksery mogą mieszkać na dworze. :cool3:
Ale rzeczywiście może pomóc w adopcji Pelego, a Mosii na pewno dobrze domek prześwietli, zanim odda boksia.

Posted

Delta napisał(a):
Witam, jestem z Częstochowy
Właśnie przeczytałam cały wątek. Straszna opowieść z zapowiadajacym się na szczęśliwe zakończenie.
Z racji tego, że za kilka dni powinniśmy się pojawić na szkoleniu u p. Kamili Chudalewskiej moge pstryknąć Pelemu kilka fotek i dać Wam znac jak się miewa.
Dziewczyny jesteście WIELKIE :loveu: :loveu: :loveu: Dałyście Pelemu szanse na nowe - szczęśliwe życie.

Pozdrawiamy
Sarah & Delta

jasne, pstrykaj! i opowiadaj o Pelusiu:loveu:

Posted

Dziewczyny: kawał niezłej roboty odwaliłyście, dzięki Wam Pele żyje, a twórca artykułu nie wykazał się zbyt wielką bystrością i ambicją.....

Ale najważniejsze, że Boksio ma szanse na nowe lepsze życie....dzięki Wam za to :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kochani, Pele bardzo pilnie potzrbuje domu!!! Przypominam że jest pod opieka szkoleniowca, z którym juz za bardzo się zzył! Moze potem byc problem z przyzwyczajeniem Pelego do nowego domu! Prosze o wystawienie Pele na psich stronkach!!!

Posted

Evitko czy mogę Cie prosić o reklamę Pelusia???
myslę że mozna wystawić go na allegro. Wszyscy potencjalni zainteresowani i tak przejdą przez moje ręce.
Co o tym myslicie??
Musimy działać!

Posted

Próbuję coś sklecić na allegro, nie wiem,czy mam pisać o tym,że Pele ugryzł właściciela?????Że był drażniony?
a potem przytoczyć np. wypowiedź pani Chudalewskiej?

Posted

Ja też chcę umieścić Pele na blogu dla potrzebujących boksi, rozwieszamy plakaty, coś się dzieje, ale nie wiem co napisać :shake:
Bardzo proszę o jakiś tekścik, żeby było dobrze, nie chcę zaszkodzić.

Posted

hmm o pogryzieniu chyba nie ale wzmanka o odpowiedzialnym właścicielu musi być. Moze że został odebrany z okropnych warunków :hmmmm:

Posted

Andzia super, tylko napisz prosze ze wziecie udziału w licytacji nie jest równoznaczne z nabyciem psa. Zastrzegasz sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna.
:modla: