Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani, musiałam sobie zrobić króciutki urlopik, tzn wczoraj wieczór i rzeczywiscie chwilę odpocząc ale juz jestem:evil_lol:

jeszcze kilka dni sie wstrzymamy, powiedzmy do piatku wtedy zachowanie Pele będzie można opisac w szczegółach. praca z nim trwa.

Posted

jest diagnoza naszego PELE:
pies idealny!!!!!!!!!!
umie juz przynosić aport, przy próbie odebranie, nie przejawia najmniejszej agresji, przy patrzeniu mu w oczy odwraca wzrok, siada, dziś będzie nauka warowania!!!
Jest o niebo lepszy niż psy przybywajace na szkolenie!
Pan, który z Pele pracuje jest bardzo zadowolony, gdyby nie to, ze ma juz psa Pele byłby jego!
i najważniejsze: zero agresji!!!!! w róznych okolicznosciach!

Posted

Szlag mnie normalnie trafia, jak pomysle o jego bylych wlascicielach:angryy:

Koniecznie powinni usluszec ta diagnoze i jeszcze troche mniej cenzuralnych slow skierownych w ich strone, a przede wszystkim powinno sie im wydac zakaz posiadania jakiegokolwiek psa:mad: .

Posted

Ale sie cieszę !!!! Kolejny "beznadziejny przypadek boksia " URATOWANY!

(a może taki tytuł artykuliku : " W trzy tygodnie po wyroku (czyli druga strona medalu zwanego psią agresją) - jak sie Wam podoba ;)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu: dla Pelego - wiedziałam,że tak będzie!!!!

A co do dziennikarzy - im tylko zależy, zeby jak najbardziej rozjątrzyć sprawę - im gorzej pies jest pokazany w artykułach tym lepiej - nikogo nie interesuje DLACZEGO tak zrobił tylko, że tak zrobił:shake: A potem są komentarze:pousypiać wszystkie psy, zakazać trzymania psów w blokach (jakby psy ze wsi nie gryzły) itp.

Posted

pan trener załuje ze nie moze adoptowac Pelusia ale ma psa, który nie toleruje innych samców. Przypuszczalnie Pele tez niebyłby zachwycony

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę! :multi: :multi: :multi:
A artykuł w Wyborczej musi koniecznie być!
Gdyby nie chcieli pisać, to zawsze mozna dać jako ogłoszenie.

Posted

dziewczyny, mzoe zbierzemy informacje o pele?
jak sie tearz zachowuje, bo to jest jednak pies z "przeszloscia" no to trzebaby wiedzec na biezaco co sie u niego dzieje

Posted

tak tyle że aportować już umie:) dzis uczy sie warowania!
szukamy odpowiedzialnego domu, nie musi być z ogrodem, raczej bez dzieci

Posted

DZIEŃ DOBRY PELE!

Mosii ja czekam (na razie) na artykuł i zamieszczoną w nim wypowiedź pani Ch., bo jak dobrze zrozumiałam taki artykuł ma się ukazać w wyborczej.

Ja proponuję aby - jeśli ten wcześniejszy artykuł nie wypali, umiescić po prostu ogłoszenie o Pelusiu w gazecie.

Ponadto poproszę zdjęcia Pelusia na adres anna.narew@interia.pl

A tak naprawdę ja rozpuszczam wieści o Pelusiu od samego poczatku, ale na razie niestety nie ma odzewu, ale głowa do góry, coś wymyślimy!

Posted

Rzenia napisał(a):
Przydałyby się jakieś nowe zdjątka- Pelusia z człowiekiem, już nie za kratkami. Moniczko, nie da się jakoś takich skombinować?:cool3:

Ależ da się tylko Moniczka bardzo chora i nie wie w co ręce włożyc.