Malwi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 tak tak , mają. ja jestem we wrocławiu - jutro wracam do ostrowa i jestem do niedzieli - prawdopodobnie nadal bez neta ;/ w niedziele pojadę prawdopodobnie samochodem więc jak będzie trzeba będę mogła wziąć Sida. Quote
missy87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sid jest już wykastrowany. Pani przyjedzie po niego w niedzielę, o ile wszystko będzie się ładnie goić Quote
Akrum Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 missy87 napisał(a):Sid jest już wykastrowany. O :) czyli tym sposobem Sid dołączył do grona naszych bezjajecznych :) I dobrze - najważniejsze, że zabieg zniósł dobrze i trzymamy kciuki, żeby teraz wszystko się ładnie zagoiło :) Quote
Akrum Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 I co tam u Sidka?? przygotowuje się na jutrzejszy wyjazd do nowego domku?? Quote
Akrum Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jak tam Sidek ?? Pojechał już do nowego domku ?? Quote
Paulina87 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Sid jest w nowym domu. Kopiuję wiadomość od Pani: [FONT=MS Shell Dlg 2]Sid jest juz u mnie całą drogę przebył świetnie. Ma swój charakter psi męski niestety wracać do domu nie chce, u nas męczą go furtki - narazie wychodzi na smyczy bo nie można go dowołać, na inne psy nie zwraca uwagi jakby go nie obchodziło, nasze to dopiero przestraszone. Pozdrawiam i dziękuję za kontakt( schronisko wywarło na mnie jak najlepsze wrażenie --co nie mogę powiedzieć o Wrocławiu niestety bo u nas tylko Wolontariusze stoją na najwyższym poziomie )[/FONT] Quote
Akrum Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Paulina87']Sid jest w nowym domu. Kopiuję wiadomość od Pani: [FONT=MS Shell Dlg 2]Sid jest juz u mnie całą drogę przebył świetnie. Ma swój charakter psi męski niestety wracać do domu nie chce, u nas męczą go furtki - narazie wychodzi na smyczy bo nie można go dowołać, na inne psy nie zwraca uwagi jakby go nie obchodziło, nasze to dopiero przestraszone. Pozdrawiam i dziękuję za kontakt( schronisko wywarło na mnie jak najlepsze wrażenie --co nie mogę powiedzieć o Wrocławiu niestety bo u nas tylko Wolontariusze stoją na najwyższym poziomie )[/FONT] super wieści :) to ogłoszenia czas usunąć :) powodzenia w nowym domku kudłaty Sidku :) Quote
Malwi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 przyszły fotki Sida ;) za chwilkę wstawię ... Quote
Akrum Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Malwi']oto fotki: ło... jaki on śliczny i pychooolek jaki radosny :) Ale mu się trafił cudowny domek :) Quote
Paulina87 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Super, że przyszły fotki, bo prosiłam Panią, że jak będzie miała możliwość to żeby przesłała kilka na maila schroniskowego. Quote
Malwi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Skoro Sid już szczęśliwy w nowy mdomu to teraz trzeba znaleźć dom dla kumpeli Sida z kojca - Joszinki małej kochanej .... http://www.dogomania.pl/threads/178898-Joszi-mini-mix-sznaucera-szuka-DS-Schronisko-w-Ostrowie-Wlkp Quote
Onaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A co ze starszym Jazonem ? Nikt go tam nie chce a przecież to ładny piesek i na stronie schroniska pisze że miły. Quote
Malwi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 nie wiem czy już mu ktoś tu wątek zakładał ? chyba nie .... Jazonowi też by się przydało kilak ogłoszeń ale to w przyszłym tygodniu ... zrobię mu nowe fotki .. Joszince też ;) Quote
missy87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 te same zdjęcia przyszły na maila schroniskowego także nie będę wklejać :) Quote
Recommended Posts