Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak tak , mają. ja jestem we wrocławiu - jutro wracam do ostrowa i jestem do niedzieli - prawdopodobnie nadal bez neta ;/ w niedziele pojadę prawdopodobnie samochodem więc jak będzie trzeba będę mogła wziąć Sida.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

missy87 napisał(a):
Sid jest już wykastrowany.

O :) czyli tym sposobem Sid dołączył do grona naszych bezjajecznych :)
I dobrze - najważniejsze, że zabieg zniósł dobrze i trzymamy kciuki, żeby teraz wszystko się ładnie zagoiło :)

Posted

Sid jest w nowym domu. Kopiuję wiadomość od Pani:

[FONT=MS Shell Dlg 2]Sid jest juz u mnie całą drogę przebył świetnie. Ma swój charakter psi męski niestety wracać do domu nie chce, u nas męczą go furtki - narazie wychodzi na smyczy bo nie można go dowołać, na inne psy nie zwraca uwagi jakby go nie obchodziło, nasze to dopiero przestraszone. Pozdrawiam i dziękuję za kontakt( schronisko wywarło na mnie jak najlepsze wrażenie --co nie mogę powiedzieć o Wrocławiu niestety bo u nas tylko Wolontariusze stoją na najwyższym poziomie )[/FONT]

Posted

[quote name='Paulina87']Sid jest w nowym domu. Kopiuję wiadomość od Pani:

[FONT=MS Shell Dlg 2]Sid jest juz u mnie całą drogę przebył świetnie. Ma swój charakter psi męski niestety wracać do domu nie chce, u nas męczą go furtki - narazie wychodzi na smyczy bo nie można go dowołać, na inne psy nie zwraca uwagi jakby go nie obchodziło, nasze to dopiero przestraszone. Pozdrawiam i dziękuję za kontakt( schronisko wywarło na mnie jak najlepsze wrażenie --co nie mogę powiedzieć o Wrocławiu niestety bo u nas tylko Wolontariusze stoją na najwyższym poziomie )[/FONT]
super wieści :) to ogłoszenia czas usunąć :)
powodzenia w nowym domku kudłaty Sidku :)

Posted

nie wiem czy już mu ktoś tu wątek zakładał ? chyba nie .... Jazonowi też by się przydało kilak ogłoszeń
ale to w przyszłym tygodniu ... zrobię mu nowe fotki .. Joszince też ;)