Paulina87 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Sid trafił do schroniska w listopadzie ubiegłego roku. Jest średniej wielkości i ma około 3 lat. Jest psem wesołym i przyjaźnie usposobionym. Cieszy się na widok człowieka i prosi o odrobinę zainteresowania. Będzie świetnym psem rodzinnym. Zgadza się z innymi psami, jest niekonfliktowy. Niestety coraz bardziej zarasta sierścią i mogą mu się zacząć robić kudełki, a na razie nie można go obcinać bo zmarznie. Tak wyglądał w listopadzie. A tak teraz Quote
haliza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Witaj malutki, myślę, że teraz domek szybko się znajdzie :p Quote
Akrum Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Proszę o ładne foteczki, to sklecę jakiś tekścik z tych info z góry i zrobię mu pakiecik ogłoszeń. a i namiary do kogo kierować w sprawie adopcji: mail, gg i tel. a...jeszcze jedno = pewnie wykastrowany nie jest? Quote
Paulina87 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Sid nie jest wykastrowany. Ja na razie jestem bez internetu i muszę chodzić na uczelnię żeby z niego korzystać. Dopiero w czwartek będę w domu. Może w piątek wybiorę się znowu do schroniska, jeśli nie będzie żadnych mrozów i porobię więcej zdjęć. Quote
Akrum Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Paulina87']Sid nie jest wykastrowany[/QUOTE] dobra. to już coś wiem więcej. a do kogo podawać namiary na ewentualną adopcje?? mail, gg i tel. zaraz ułozę jakiś tekścik do ogłoszeń :) Quote
Paulina87 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Można na razie na mnie, chociaż ja sida za dobrze nie znam. GG 4619464 mail jura_sh@interia.pl Quote
Paulina87 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Można na razie na mnie, chociaż ja sida za dobrze nie znam. GG 4619464 mail jura_sh@interia.pl Quote
Akrum Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Paulina87']Można na razie na mnie, chociaż ja sida za dobrze nie znam. GG 4619464 mail jura_sh@interia.pl ok :) zaraz wstawię tekst do zaakceptowania :) Quote
Paulina87 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Tylko, że ja mam popsutego neta, a teraz jestem na uczelni i zaraz wychodzę. Może dzisiaj mi już naprawią, tego nie wiem. Więc może mnie nie być. Quote
Akrum Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Treść ogłoszenia: [FONT=Times New Roman, serif] [/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Uroczy kudłacz SID,bardzo mocno prosi o nowy domek.[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Sid to średniej wielkości ok. 3 letni psiak. Trafił do schroniska w listopadzie 2009 r. [/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Jest bardzo przyjacielskim i wesołym pieskiem.Ma spokojny i łagodny charakter.Potrzebuje kontaktu z człowiekiem,bo bardzo kocha ludzi-gdy ich widzi zaczyna piszczeć i prosić o pieszczoty,które bardzo lubi. Ze względu na swe usposobienie,będzie dobrym psem rodzinnym lub dla dziecka.Zgadza się ze schroniskowymi psimi sąsiadami, nie przejawia wobec nich agresji,jest niekonfliktowy Źle znosi pobyt w schronisku.Niestety coraz bardziej zarasta sierścią i mogą mu się zacząć robić kudełki,jeśli nie będzie na bieżąco wyczesywany,a na razie nie można go obcinać bo zmarznie w schroniskowym boksie.[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Dlatego pilnie szukamy dla Sida DOMU STALEGO, który tym razem go już nie porzuci,albo chociaż DOMU TYMCZASOWEGO,który da małemu schronienie na okres poszukiwania domu docelowego![/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Za okazane serce i ciepły domek Sid z pewnością odwdzięczy się ogromną miłością, będzie wiernym i oddanym przyjacielem.[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Warunkiem adopcji jest otwarte serce, podpisanie umowy adopcyjnej, kastracja psa oraz wizyta przed i po adopcyjna. [/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]GG 4619464 mail jura_sh@interia.pl [/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://www.dogomania.pl/threads/179034-Sid-uroczy-kudA-acz-w-schronisku-OstrA-w-Wlkp[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]może być? jeśli ktoś ma jakieś propozycje zmiany, proszę pisać, ja je uwzględnię i jutro zacznę małego ogłaszać, bo dziś już niestety nie mam czasu. [/FONT] Quote
Akrum Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ogłoszenia dla Sida zrobiłam na: [FONT=Times New Roman, serif]http://www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcje.org[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia.web-marketing.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.allezoo.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.drobny.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://www.rozglos.net/ogloszenie-132608-uroczy-kudlaty-sid-bardzo-mocno-prosi-o-nowy-domek-.html[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.anonseogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ale.gratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] mam nadzieję psiaczku, że teraz ktoś Cię zauważy i zakocha się w Twojej super kudłatejisłodkiej mordeczce :) Quote
Paulina87 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jest Pani chętna na adopcję Sida. Pani jest na emeryturze, ma w domu już suczkę, a druga suczka przychodzi w odwiedziny z jej córką, dlatego chciałaby aby Sid przed adopcją został wykastrowany. W domu kotów nie ma, ale pani dokarmia te bezdomne. Pani ma doświadczenie z psami, miała teriera rosyjskiego, pudla i kundelki. Mieszka pod Wrocławiem w Radwanicach za Książem. Zaprasza na wizytę przedadopcyjną. Tak więc szukamy osoby z Radwanic lub Wrocławia, która mogłaby podjechać do Pani w odwiedziny. Quote
Akrum Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Paulina87']Jest Pani chętna na adopcję Sida. [/QUOTE] ojej :) ale fajnie :) to już możemy się cieszyć ?? dziś same dobre wiadomości w sprawie Kali, teraz w sprawie Sida :) jejku... chyba na prawdę zacznę skakać do sufitu :multi::multi::multi: Quote
Akrum Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 a może poprosić xmartix, bo o ile dobrze kojarzę to ona jest z Wrocławia? może miałaby czas i możliwości żeby sprawdzić ten domek ?? Quote
Akrum Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Paulina87']Zaraz do niej napiszę[/QUOTE] to trzymam kciukasy żeby udało się z tą wizytą jak najszybciej i żeby Sidek już nie musiał dłużej siedzieć w schronie, żeby już miał swoją pańcię, która o niego zadba jak należy :) Quote
Paulina87 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Pani ma też doświadczenie w obcinaniu psów, sama obcinała teriera i pudla. Więc Sid pewnie dostanie jakąś gustowną fryzurkę. Quote
Malwi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 co do transportu w Niedzielę będę jechać z powrotem do Wrocławia mogę Sida wziąć. Czy Pani dałaby radę przyjechać po niego do Wrocławia ? ( Jeśli nie postaram się namówić kumpla który jeździ trasą na Oławę , ale to nic pewnego bo on antyzwierzęcy niestety ;/ ) Quote
Paulina87 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Tak Pani może odebrać pieska z Wrocławia. Quote
Recommended Posts