Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
12 stopni to zimno??????
nieźle.. u nas od dwóch dni odwilż ale wieczorem trochę chwycił mróz....

No zimno dla nas dla Pakusia tez...spi pod koldra ale potem wylazi bo mu goraco. Pakus nawet nie je duzo no nie jadl dzisiaj (Bully troche zjadla z jego miski).
Wandzia jak dostalas zdjecia Pakusia na komorke (Kasi wyslalam i chyba Jankowi) to je zamiescie...ja nie mam tego co mowilas zeby kupic do kompa.

Posted

wtatara napisał(a):
biore maleńka sunię na tymczas, jej pani zmarła, czekamy tylko na transport

Podobna historia do Pakusia, skad ta sunia, masz zdjecia? Ja dalej bym chcial poznac historie Pakusia skad on wzial sie w schronisku, pewnie Krakow?

Dzwonie do Ciebie, Asiorka linie zajete, nawet na Wandy kom nie moge sie dodzwonic...:mad::mad:Polacy rozmawiaja:shake::shake:

Posted

ja nie dostałam ale dostała kasia bo mi pokazywała. Poprosze ja by wkleiła.

Maleńka, kanapowa PEREŁKA nie radzi sobie zupełnie
To taka cudna przytulanka, chciałaby tylko być blisko człowieka.
Łagodna, przekochana.
Maleńka - ma ok. 5 kg
Z pewnością miała kiedyś ciepły Dom. Pcha się na kolanka, szuka kontaktu.
Ma ok. 3 lata.

Posted

coronaaj napisał(a):

Dzwonie do Ciebie, Asiorka linie zajete, nawet na Wandy kom nie moge sie dodzwonic...:mad::mad:Polacy rozmawiaja:shake::shake:

ja nie gadam :roll:

Posted

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Ciebie szukało!
I zdrowie dopisywało!”

Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

Posted

a my mamy już Tulinkę ze schroniska spod Czestochowy-
Alu Ty chyba tam byłas.
Sunia super, taka jamnikowata, długowłosa.Upodobała sobie Michała pokój, najpierw siedziała z nim a teraz sama.Nie chce wychodzic na spacerek- boi sie pewnie ze juz nie wróci, jest bardzo radosna, przytulaska . Moje pieski ja zaakceptowały

Posted

wtatara napisał(a):
a my mamy już Tulinkę ze schroniska spod Czestochowy-
Alu Ty chyba tam byłas.
Sunia super, taka jamnikowata, długowłosa.Upodobała sobie Michała pokój, najpierw siedziała z nim a teraz sama.Nie chce wychodzic na spacerek- boi sie pewnie ze juz nie wróci, jest bardzo radosna, przytulaska . Moje pieski ja zaakceptowały

To super ale masz racje boi sie wychodzic bo pewnie mysli, ze nie wroci do domeczku...w schronie nie bylam ale przywiezli psiaki do Czestochowy pod MCDonalda ...wybierzemy sie tam do Fizi jak bede w Polsce. Fajnie, ze twoje psiaki ja zaakceptowaly!!!!

U nas zimno nie ma wiecej jak 5-6C...dla nas moz.Pakus ma dalej nieumyta pupe, uciekal odemnie, nie moglam go zlapac pare dni temu..teraz odpuscilam bo zimno chociaz w domeczku cieplo. Ogrzewanie chodzi pelna para na dwie strony domu (mamy dwa ogrzewania).

Posted

wtatara napisał(a):
wczoraj tabi zaatakował pies amstaf-Janek zaczął ją bronic. Dobrze ze sie tak skończyło.Z nimi była nasza tymczasowiczka, tez sieprzeraziła.

Skad sie ten Amsfat wzial byl z kims, pewnie bez smyczki....one sa niebezpieczne...dobrze, ze janek nie oberwal...no pieski sie przestraszyly....

Posted

tak, był z facetem takim około 70 lat. Pies nie słucha go , ale tez nie miał kagańca. Pies ciapnął Tabi z kark, tak ze jak sie ja dotknie to piszczy.
Dobrze ze tymczasowiczka w tym wszystkim nie uciekła, tylko sie połozyła i trzęsła

Posted

wtatara napisał(a):
tak, był z facetem takim około 70 lat. Pies nie słucha go , ale tez nie miał kagańca. Pies ciapnął Tabi z kark, tak ze jak sie ja dotknie to piszczy.
Dobrze ze tymczasowiczka w tym wszystkim nie uciekła, tylko sie połozyła i trzęsła

Durny te wlasciciel...taki pies powinien miec kaganiec...sprawdzie Taby czy nie ma zadrasniec...Tula madra, ze nie uciekla....bylby klopot.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Pixi cudowna jaka fotogieniczna...Toby tez sliczna ale inna uroda..taki wiekszy Pakus...
Moje psy brudne bo zapomnialam isc na wizyte przez ten dach....maja wizyte 23 kwietnia, Pakus OK!!!
Najgorszy Bully od tej sadzy...z dachu.