Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alu czekamy na Ciebie w Polsce- tam też jest agroturystyka. Spotkałam tam rodzinę z Krakowa co 2 lata temu byli z pieskiem 2 tygodnie. Od mamy jest 32 km., więc blisko. Zapraszamy ale to już na przyszły rok bo teraz u nas pogoda prawie jesienna

Posted

[quote name='wtatara']Alu czekamy na Ciebie w Polsce- tam też jest agroturystyka. Spotkałam tam rodzinę z Krakowa co 2 lata temu byli z pieskiem 2 tygodnie. Od mamy jest 32 km., więc blisko. Zapraszamy ale to już na przyszły rok bo teraz u nas pogoda prawie jesienna

No trzeba poszukac tam agroturystyki tylko jednak na parterze.. moze byc dwa pokoje w razie jak mnie odwiedzicie. A ta rodzina z psem z Krakowa dala wam moze adres adres?? Rzeczywiscie blisko Mamy ale ja sobie kupie namiot , jak bede was odwiedzac u Mamy i sobie podrynkujemy ...znaczy ja z Jankiem i jego siostra , to do namiotu hopsa...i sprawa zalatwiona...

Posted

brazowa1 napisał(a):
Jej,jeszcze 2 tygodnie temu było takie piękne lato! Az trudno w to uwierzyć!

spotkałam tam małżeństwo z dziećmi i pieskiem , którzy przez całw wakacje jeżdżą na niedzielę- są z Krakowa

Posted

wtatara napisał(a):
spotkałam tam małżeństwo z dziećmi i pieskiem , którzy przez całw wakacje jeżdżą na niedzielę- są z Krakowa

Tam jest super , super nawet Joe podobala sie okolica...no Joe do namiotu sie nie nadaje ale jak ma za duzo to wtedy wszystko jedno gdzie spi.
Ja wtedy bym go dala do Twojej bratowej obok..pozatem on kociarz ....ha, ha!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Zaznaczam-chce poczytać,ale to po powrocie
E/W

Posted

[quote name='Asior']coronaaj, może o tą petycje chodzi:

[url]http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/23[/url][/QUOTE]

Dzieki za link to krakowskiego KTOZu..u mnie wolno dzisiaj , ze nie mozna nic zobaczyc....

Posted

Asior napisał(a):
coronaaj, może o tą petycje chodzi:

http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/23

Jestem wstrząśnięta po obejrzeniu tego potwornego filmu.
Co można zrobić aby te biedne zwierzęta nie przechodziły więcej takich potwornych męczarni. Gdybym nie widziała tego bestialstwa to bym chyba nie uwierzyła,że człowiek może robić tyle bólu zwierzakom. Ja tych .... osobiście też bym tak mogła katować.
Czy my możemy pomóc tym aby zakończono tych tortur nad zwierzętami?

Posted

Hanna, jedynym sposobem to chyba te petycje są.. ale czy ja wiem, czy one są skuteczne...
Jak wiadomo chiny i korea to kraje które nie sa za bardzo zależne od opinni świata.... :shake: niestety...
Ja się zastanawiam nad jednym... jak już oni zabijają te zwierzęta, to czemu tego nie zrobią szybko.... po co zadają im tak potworne cierpienie :roll:

Posted

Asior napisał(a):
Hanna, jedynym sposobem to chyba te petycje są.. ale czy ja wiem, czy one są skuteczne...
Jak wiadomo chiny i korea to kraje które nie sa za bardzo zależne od opinni świata.... :shake: niestety...
Ja się zastanawiam nad jednym... jak już oni zabijają te zwierzęta, to czemu tego nie zrobią szybko.... po co zadają im tak potworne cierpienie :roll:

Nie lepsza Rumunia, Bulgaria ...to tez Unia Europejska??? Wejdz na Facebook na mnie tomcuagle uczestnicze w takich akcjach...tam najwiecej petycji ale niestety rzady tych krajow nic nie robia...w Polsce tez nie ma surowych kar..czyli odpowiedniego prawa...

Wandziu...niedawno wrocilam , ledwo zyje...

Posted

a teraz z innej beczki.
Tabi ma cieczkę . Janek był z nimi na działce, sąsiad otworzył bramkę i zwiała za takim małym pieskiem. Szukał jej około godziny. znalazł ją z tym pieskiem i co teraz. jest to około 13- 14 dzień, no więc................

Posted

wtatara napisał(a):
a teraz z innej beczki.
Tabi ma cieczkę . Janek był z nimi na działce, sąsiad otworzył bramkę i zwiała za takim małym pieskiem. Szukał jej około godziny. znalazł ją z tym pieskiem i co teraz. jest to około 13- 14 dzień, no więc................

No i jak tutaj upilnowac???? Szczescie, ze ja znalazl.

Posted

tak , no dobrze , tylko musimy teraz podjąć decyzję. Sterylka, zastrzyki wczesnoporonne, czy czekamy.Czy te zastrzyki są bezpieczne, ona ma te ciąże urojone.
Jeśli sterylka to muszę chyba zrezygnować z pieska , którego miałam wziąć na DT Jest to suczka i ją tez musiałabym wysterylizować a dwie sterylki w ciągu miesiąca to trochę za dużo