brazowa1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nie,nie ma wątku, jego się ludziom nie proponuje.I zawsze mnie ściska,bo wystarczyłoby,aby jako szczeniak trafił w rece miłośnika. Quote
coronaaj Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='brazowa1']Nie,nie ma wątku, jego się ludziom nie proponuje.I zawsze mnie ściska,bo wystarczyłoby,aby jako szczeniak trafił w rece miłośnika. Masz Jego zdjecie? Jak wyrosnie nie za duzy , malutki to moze by go zabrac do US do mojej Mamy ma dwa pudelkowate wieksze od moich. Bedzie mial dobrze i towarzystwo doborowe, pozna Pakusia i moje Meksykany....mozesz przyslac zdjecie na bibipepe@msn.com W listopadzie przyjezdza moja bratowa i moglaby go wziasc ze soba na poklad do torby.... Mama ostatnio znowu pytala, ze by wziela ale nie moze byc niewidomy bo Tuffy jej pudlowata wariatka to nic nie widzi ale radzi sobie dobrze...jak sie da w poslce ja zoperowac to moze odzyska wzrok. U us powiedzieli , ze nie ale mysle, ze wymienili z pare tysiecy zielonych i tod dlatego.... Quote
brazowa1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To pies z pseudo,nawet tam go już nie chcieli i nie udało im się sprzedać. Jest młody (9 mc w schronie,to teraz ma dwa lata) maleńki i biały (a raczej byłby biały),ale ma totalnie zryty beret.On się nie da wziąć do torby. mam jego jedna jedyna fotkę,z zimy. Quote
wtatara Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 może jakby go ktoś teraz wziął na DT a potem wyjazd do Stanów. Pakuś też się nie da brać na ręce Oprócz Alicji i mojego męża Quote
wtatara Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 to mój drugi tymczasowicz- tak dużego psiaka jeszcze nie miałam. Moje psiaki nawet nie próbowały na niego szczekać Quote
wtatara Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 ZarejestrowanyDec 2006Postów6,752 a tu kwiaty od tego chłopca za Rudolfa Quote
wtatara Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 a tu następna psinka w moim domu. o Pakusiu pamiętam ale dla niego bedzie osobna sesja Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 moja 8 miesięczna wnuczka- teraz ma już 10 m. Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='wtatara'] tu też Iwonka-w dacie pomyłka Powinno byc 01/01/2010 Iwonka urodzona 19 pazdziernika 2009...? Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 tu jesteśmy na wsi- też pomyłka w dacie Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 coronaaj napisał(a):Powinno byc 01/01/2010 Iwonka urodzona 19 pazdziernika 2009...? Alu przecież napisałam ze pomyłka w dacie- to było robione w VII 2010 Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='brazowa1']To pies z pseudo,nawet tam go już nie chcieli i nie udało im się sprzedać. Jest młody (9 mc w schronie,to teraz ma dwa lata) maleńki i biały (a raczej byłby biały),ale ma totalnie zryty beret.On się nie da wziąć do torby. mam jego jedna jedyna fotkę,z zimy. A ile ta slicznota wazy? Przepiekny pies. Suczka czy chlopaczek? Pakus do tej pory nie jest psiakiem kolanowym..jak potrzebuje zeby go podsadzic to sam sie ustawia zeby go wziasc na rece..tak jest jak wsiada do samochodu. Jak nie ma ochoty isc na rece to poprostu zwiewa odemnie jak najdalej...myslalam, ze beda klopoty wsadzic go do miekiej torby ale bylo OK!!!Chyba czul, ze musi bo jedzie daleko...tym bardziej, ze dwa Meksykany w jednej torbie byly...to samo bylo w samolocie. Siedzial w torbie pod siedzeniem ale chcial troche wyjrzec. Byl troche na kolanach...Dalej nie lubi wozeczka bo tam dwa biale meksykany, a on wiekszy wiec wyskakuje...narazie wozeczek schowany... Basenik z Jankiem kapitalny sama bym weszla... Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='wtatara'] tu jesteśmy na wsi- też pomyłka w dacie Cos nie tak zdjecie niedostepne??? Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 tu też Iwonka w sukieneczce od wiadomej cioci Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 a to zapora na Klimkówce koło Gorlic Quote
Recommended Posts