Tola Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 I ja wreszcie tu dotarłam:lol: Podziwiam tymczasy:loveu: i skalniaki:lol: Będę tu zaglądac. Quote
Olga7 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A ja zaglądam czasem po cichu ,podziwiam nie tylko psy ,ale i piękną dzialkę także...:p Quote
wtatara Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 dzięki- wkleje również Iwonkę na działce Quote
coronaaj Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 olga7 napisał(a):A ja zaglądam czasem po cichu ,podziwiam nie tylko psy ,ale i piękną dzialkę także...:p Dzialka slicza ale gdzie zdjecie po cudownym obciachaniu trawy. Quote
wtatara Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Alu Ty sobie nie żartuj. Wczoraj nie miałam głowy, dzisiaj padało ale jak przestanie to zrobie.Bedzie reklama dla Panów co kosili Quote
Asior Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 coronaaj napisał(a):Dzialka slicza ale gdzie zdjecie po cudownym obciachaniu trawy. :megagrin:, ja też bym chętnie popatrzyła na cudnie przyciętą trawkę.... Ciekawe jak mąż zareaguje :megagrin: Quote
coronaaj Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Asior napisał(a)::megagrin:, ja też bym chętnie popatrzyła na cudnie przyciętą trawkę.... Ciekawe jak mąż zareaguje :megagrin: Maz chcac nie chcac musial poprawiac..teraz OK !!! Przycieta na lyso ale rowna.Odrosnie. Quote
wtatara Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 w niedziele wkleje zdjecia z ogrodu i duzo piesków, no moze jeszcze z marszu Quote
Tola Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 wtatara napisał(a):w niedziele wkleje zdjecia z ogrodu i duzo piesków, no moze jeszcze z marszu To czekamy:) Quote
coronaaj Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tola napisał(a):To czekamy:) Czekamy z wielka niecierpliwoscia... Quote
wtatara Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 jak sie wali , to się wali. Dudzia w piątek operacja, a dzisiaj byłam ustalić sterylkę dla Tabi i niestety tez ma jednego guzka na sutku. Zabieg 24 VI Quote
wtatara Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Dudzia po operacji ma się dobrze, z Tabi czekamy na zabieg. Mieliśmy maleńkiego kotka skrajnie wycieńczonego. Mimo opieki weterynaryjnej, opieki Celinki kotek odszedł.Celinka przeżyła to bardzo Quote
wtatara Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Tabi tez po operacji- sterylka i usunięcie guzka na sutku Quote
Figanna Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 najwazniejsze ze juz jej nic nie grozi zlego! Quote
wtatara Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 ma jeszcze ciążę urojona mimo sterylki- mam nadzieję ze nie posypia sie nastepne guzki Quote
Figanna Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ojej:( a Pixi jest już dawno po sterylce dobrze pamiętam? Quote
Isabel Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Po sterylce już nie powinna mieć ciąży urojonej. Może to jakieś resztkowe działanie hormonów i na tym się skończy. Vega w każdym razie od momentu sterylki nie miała już ciąży urojonej, guzki jednak się tworzyły, mimo wszystko...:( Quote
Figanna Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 zabawki szczegolnie w czasie cieczki mogą "wywoływać" ciążę urojoną, lepiej je wtedy chować (w czasie ciężki i trochę po niej, bo pewnie trudno przewidzieć kiedy ona wystąpi by przed cieczką je już schować) . Po sterylce będzie lepiej! Quote
wtatara Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 a do tego Pixi wczoraj zaczęła kaszleć- jutro znów wizyta z Pixi Quote
Recommended Posts